פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

הגרועים ביותר אי פעם במשחק שכבר שמעת

Reply

שרשרת כלים
Old 19 דצמבר 2007, 13:42
קבוצת תורמים

Default הגרועים ביותר אי פעם במשחק שכבר שמעת

אישור טענה זו יפסיקו עכשיו ... וואו סוף המכנסיים הוא כבוי

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 19 דצמבר 2007, 13:46
קבוצת תורמים

*** הכל בסדר תודה, אני חייב לומר הוא שאני מסכים וואו הוא מכנסיים ואני רק צריך 1K הגלם lobbies ב runescape: D rofl
Old 19 דצמבר 2007, 16:11
קבוצת תורמים

חבר 'ה ......

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 26 דצמבר 2007, 10:31
קבוצת תורמים

הי
ive המשחק הכי גרוע אי פעם הוא שיחק fifa 64 על n64 או panzer לכפות על המחשב האישי,
יש שלושה בנים כל משחק / runscape נהנה בגילאי 16, 18, 20 הם לשחק מתי שהם רוצים אבל יש כל פעילות חברתית חיי אדם עסוק
מניח את מטה אל הפרט,

המערכת שלי: redden137

מעבד (ים):
AMD opteron 165 O / C
לוח האם:
ASUS a8n SLI Deluxe
זיכרון RAM:
2GB corsair xms pc3200 platium
כרטיס מסך (S):
8800gts O / C
כרטיס קול:
יצירתי SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
כונן אופטי (S):
1x Sony ראם כונן DVD 1xphillips DV
Case / PSU:
700w moduler PSU
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
צג (S):
22in widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Old 26 דצמבר 2007, 16:12
חבר קבוצת

ובכן, את וואו / runescape שחקנים אני יודע dont לקיים קשרי חברה. הם יש לי חברים בכל זאת. אבל הם די אותו דבר.

להיות במחשב פורום doesn't מתכוון nerdy שלך. יש לי מספר רב של תחביב. וחלק מהם לא nerdy. תחביב שלי הן של מחשוב, ציור, משחק כדורגל (קרא לזה ספורט בכלל מאז אני גם לצאת ללכת פחיסה ו fitnessing), socializing (אתה יכול לקרוא את זה יוצא הרבה) משחקים, משחק. אז Im חבר בקבוצת תיאטרון מקומי בכיתה.

אני עסוק יש לי חיים

הבעיה היא שרוב השחקנים runescape וואו לעשות רק לשחק במשחקים האלה פתטי. בנוסף, אין לך תחביב של אחרים. והם בעיקר לשחק מ 3 עד 12 ורק כאשר הם יוצאים באמת צריך.

חוץ מזה יש לי כמה משחקים אחרים אני לא לחבב. אבל בעיקר mmorpg משחקים.

יתר על כן טיפשי להגיד את מה שיש לך לעשן ולשתות אלכוהול כדי להתחיל socializing. עשיתי את שניהם, אבל Ive תמיד socialized ופשוט התחיל becose רציתי לנסות עישון ו שתייה. הפסקתי לעשן לפני 3 חודשים ואני עשיתי את זה כבר למעלה משנה. אני שיכור מאוד ואני עדיין עושה לשתות אבל עם מדידה.

ציטוט:
שמעתי על אחד לפני כמה זמן.

זה היה מבוסס סביב ארור אינסטלטור עבור בוכה בקול רם.

הוא היה איטלקית וכל משחק היה בערך היה לו לקפוץ על פטריות!
תן לי לנחש ............................ Mario!
מריו או לא, אני לא מסכים, אני אוהב מאז מאריו. אבל את לא באמת את המשחק למרות fave.
Old 26 דצמבר 2007, 16:17
קבוצת תורמים

אני אוהב את הרעיון של mmo rpg משחקים צביעות אבל למה הם מביאים את חלק הגון עם אלה את כל lapanese פנטזיה או פנטזיה בכלל !!!!! .... התעלמות wasn't כך נורא ולא היה אגדה
Old 26 ינואר 2008, 13:39
חבר קבוצת

<--- די נהנית ביותר של RPG (mmo או לא) אותי ואת אלה "גמד, kidie פנטזיה משחקי" יותר כיף, כי הם מביאים חוויה בלתי אפשרי לקבל את "העולם האמיתי"

btw משלה ו שכחה הם אותם "פנטזיה סוגי" ^ _ ^

אבל אני לא לחבב את אלה הם Spacecowboy (כך unfun) ושל "לחקור / חידה" משחקים (myst, קרוע, וכו ') הם הדרך לשעמם אותי מהר. כמו גם את "sim של" סוג משחקים חסרי תועלת לחלוטין IMHO.
Old 26 ינואר 2008, 15:22
קבוצת תורמים

הם לא arent
משל ו התעלמות לא היתה orcs ו sheamons עצוב ו 14 שנה olds ששיחק עם חבריו, לא למעלה עד יום ראשון
Old 28 ינואר 2008, 13:17
חבר קבוצת

אני משחק WOW (או אם הייתי המחשב שלי היה לנהוג (הייתי צריך לקנות Vista Home Premium היום coz שלי comp יש פגום או חסר קובץ ואין לי לנצח XP בדיסק LOL)), אני לא ילד, יש לי של החיים החברתיים.

אבל אני מכבד את זה MMORPG isn't לכולם (אם כולם אהבו את אותם דברים זה יהיה משעמם) אני שונא משחקי כדורגל, אך רבים ppl כמוהם.
Old 1 פבואר 2008, 10:24
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ARMIGO View Post
ובכן, את וואו / runescape שחקנים אני יודע dont לקיים קשרי חברה. הם יש לי חברים בכל זאת. אבל הם די אותו דבר.

הבעיה היא שרוב השחקנים runescape וואו לעשות רק לשחק במשחקים האלה פתטי. בנוסף, אין לך תחביב של אחרים. והם בעיקר לשחק מ 3 עד 12 ורק כאשר הם יוצאים באמת צריך.
אתה באמת צריך לקבל מושג. אתה אחד מהאנשים אשר מעולם לא חוו WOW, ולכן כל כך פשוט קפיצות על מכונית התזמורת את המשחק הוא אומר "פתטי" ו שקר להאשים WOW של שחקנים אחרים, אין צורך תחביבים.

כמו כן, בבקשה לתת סיבה על למה אתה חושב על המשחק הוא פתטי. אני יכול להבטיח כי לא תוכל לבוא עם סיבה לגיטימית, כי isn't משהו אחר מאשר העדפה אישית.

/ P
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מהו ה-PC אתה הגרועים ביותר אי פעם בבעלותי? redden137 כללי חומרה צ 'אט 20 13 מרץ 2009 14:41
הדברים הגרועים ביותר על מנת להאט את המערכת את דעתך? SophieCella כללי תוכנות צ 'אט 18 ה -15 בחודש יוני 2008 04:59
הגרועים ביותר "פופולרית" חתיכת תוכנה במחשב? Gazmondo כללי תוכנות צ 'אט 3 25 מרץ 2008 15:38
אני לא יכול התחברות ... הגרועים ביותר אי פעם (בעיה) Hexzar מערכות ההפעלה Windows 1 -10 ינואר 2008 14:04
X-Men משחק swordude PC & קונסולת משחקים 1 21st אוקטובר 2006 10:08
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.