![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אישור טענה זו יפסיקו עכשיו ... וואו סוף המכנסיים הוא כבוי
| |||
| |||
| *** הכל בסדר תודה, אני חייב לומר הוא שאני מסכים וואו הוא מכנסיים ואני רק צריך 1K הגלם lobbies ב runescape: D rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חבר 'ה ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הי
ive המשחק הכי גרוע אי פעם הוא שיחק fifa 64 על n64 או panzer לכפות על המחשב האישי, יש שלושה בנים כל משחק / runscape נהנה בגילאי 16, 18, 20 הם לשחק מתי שהם רוצים אבל יש כל פעילות חברתית חיי אדם עסוק מניח את מטה אל הפרט, המערכת שלי: redden137
|
|
| |||
| |||
| ובכן, את וואו / runescape שחקנים אני יודע dont לקיים קשרי חברה. הם יש לי חברים בכל זאת. אבל הם די אותו דבר. להיות במחשב פורום doesn't מתכוון nerdy שלך. יש לי מספר רב של תחביב. וחלק מהם לא nerdy. תחביב שלי הן של מחשוב, ציור, משחק כדורגל (קרא לזה ספורט בכלל מאז אני גם לצאת ללכת פחיסה ו fitnessing), socializing (אתה יכול לקרוא את זה יוצא הרבה) משחקים, משחק. אז Im חבר בקבוצת תיאטרון מקומי בכיתה. אני עסוק יש לי חיים ![]() הבעיה היא שרוב השחקנים runescape וואו לעשות רק לשחק במשחקים האלה פתטי. בנוסף, אין לך תחביב של אחרים. והם בעיקר לשחק מ 3 עד 12 ורק כאשר הם יוצאים באמת צריך. חוץ מזה יש לי כמה משחקים אחרים אני לא לחבב. אבל בעיקר mmorpg משחקים. יתר על כן טיפשי להגיד את מה שיש לך לעשן ולשתות אלכוהול כדי להתחיל socializing. עשיתי את שניהם, אבל Ive תמיד socialized ופשוט התחיל becose רציתי לנסות עישון ו שתייה. הפסקתי לעשן לפני 3 חודשים ואני עשיתי את זה כבר למעלה משנה. אני שיכור מאוד ואני עדיין עושה לשתות אבל עם מדידה. ציטוט:
.......... Mario! ![]() מריו או לא, אני לא מסכים, אני אוהב מאז מאריו. אבל את לא באמת את המשחק למרות fave. |
|
| |||
| |||
| אני אוהב את הרעיון של mmo rpg משחקים צביעות אבל למה הם מביאים את חלק הגון עם אלה את כל lapanese פנטזיה או פנטזיה בכלל !!!!! .... התעלמות wasn't כך נורא ולא היה אגדה |
|
| |||
| |||
| <--- די נהנית ביותר של RPG (mmo או לא) אותי ואת אלה "גמד, kidie פנטזיה משחקי" יותר כיף, כי הם מביאים חוויה בלתי אפשרי לקבל את "העולם האמיתי" btw משלה ו שכחה הם אותם "פנטזיה סוגי" ^ _ ^ אבל אני לא לחבב את אלה הם Spacecowboy (כך unfun) ושל "לחקור / חידה" משחקים (myst, קרוע, וכו ') הם הדרך לשעמם אותי מהר. כמו גם את "sim של" סוג משחקים חסרי תועלת לחלוטין IMHO. |
|
| |||
| |||
| הם לא arent משל ו התעלמות לא היתה orcs ו sheamons עצוב ו 14 שנה olds ששיחק עם חבריו, לא למעלה עד יום ראשון |
|
| |||
| |||
| אני משחק WOW (או אם הייתי המחשב שלי היה לנהוג (הייתי צריך לקנות Vista Home Premium היום coz שלי comp יש פגום או חסר קובץ ואין לי לנצח XP בדיסק LOL)), אני לא ילד, יש לי של החיים החברתיים. אבל אני מכבד את זה MMORPG isn't לכולם (אם כולם אהבו את אותם דברים זה יהיה משעמם) אני שונא משחקי כדורגל, אך רבים ppl כמוהם. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כמו כן, בבקשה לתת סיבה על למה אתה חושב על המשחק הוא פתטי. אני יכול להבטיח כי לא תוכל לבוא עם סיבה לגיטימית, כי isn't משהו אחר מאשר העדפה אישית. / P |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מהו ה-PC אתה הגרועים ביותר אי פעם בבעלותי? | redden137 | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 13 מרץ 2009 14:41 |
| הדברים הגרועים ביותר על מנת להאט את המערכת את דעתך? | SophieCella | כללי תוכנות צ 'אט | 18 | ה -15 בחודש יוני 2008 04:59 |
| הגרועים ביותר "פופולרית" חתיכת תוכנה במחשב? | Gazmondo | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 25 מרץ 2008 15:38 |
| אני לא יכול התחברות ... הגרועים ביותר אי פעם (בעיה) | Hexzar | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -10 ינואר 2008 14:04 |
| X-Men משחק | swordude | PC & קונסולת משחקים | 1 | 21st אוקטובר 2006 10:08 |
| שרשרת כלים | |
| |