![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gerai šis argumentas bus sustabdyti dabar ... Wow yra pants off pabaigos
|
|||
|
|||
|
Gerai, ačiū *** all i got to say is I sutinku wow yra kelnės ir I just got 1k žaliavos fojė ant runescape: D ROFL
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vaikinai ......
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
labas
blogiausias žaidimas IVE kada žaisti yra N64 ar panzer dragoon FIFA 64 on PC, Yra trys berniukai visi žaidžia / naudojasi runscape amžius 16, 18, 20 jie žaidžia, kai jie nori, bet visi jie aktyvūs ir užsiėmę socialinio gyvenimo Atspėk jos žemyn individas, Mano sistema: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Na, wow / RuneScape žaidėjų žinau dont bendrauti. Jie turi draugų nors. Bet jie kinda pats.
Būdami kompiuteryje Forumas doesnt reiškia savo Nerdy. Turiu keletą pomėgiai's. Ir kai kurie iš jų yra ne Nerdy. Mano pomėgiai's yra kompiuterinių, braižybos, žaisti futbolą (Call to sporto apskritai, nes aš taip pat išeiti eiti squashing ir fitnessing), bendravimas (Galite paskambinti tai išeina daug) Gaming, veikiantis. So Im vietinio teatro klasės narys. Aš užsiėmęs gyvenimo ![]() Problema yra, dauguma RuneScape wow žaidėjai žaisti tik tuos apgailėtinus žaidimus. Ir neturi jokių kitų hobby's. Ir jie iš esmės vaidinti nuo 3 iki 12 ir tik tada išeiti, kai tikrai reikia. Be to aš turiu kai kurių kitų žaidimų nemėgstu. Bet daugiausia MMORPG žaidimus. Be savo kvaila sakyti turite rūkyti ir gerti alkoholio pradėti bendravimas. Aš ir, bet SAVAS visada suvisuomeninta ir tik dabar pradėjo jis becose norėjau pabandyti rūkyti ir gerti. Aš metė rūkyti 3 mėnesių atgal ir aš jį per metus. Aš girtas daug ir aš dar išgerti, bet su matavimas. Citata:
.......... MARIO! ![]() MARIO ar ne, aš nesutinku, nes aš kaip Mario. Tačiau jos tikrai ne mano fave žaidimas nors. |
|
|
|||
|
|||
|
I like the concept of MMO RPG, bet kodėl cant jie atneš kai padorus ir pačius visus lapanese fantazija arba fantazija apskritai !!!!! .... Oblivion wasnt, kad blogai, ir nei buvo Fable
|
|
|
|||
|
|||
|
<--- labai mėgsta labiausiai RPG's (MMO ar ne), ir man tie "ELF, kidie Fantasy žaidimai" yra daugiau malonumo, nes jie suteikia patirties neįmanoma gauti "realiame pasaulyje"
BTW Oblivion Fable ir yra tie "Fantasy rūšys" ^ _ ^ bet tie, kurie man nepatinka, yra Spacecowboy (taip unfun) ir tie "Naršyti / Puzzle" žaidimus (Myst, suskilęs, ir tt) jie pagimdė man taip greitai. taip pat "SIM's" tipo žaidimai, bezużyteczny IMHO. |
|
|
|||
|
|||
|
ne jie ARENT
Fable ir Oblivion neturėjo Orcs ir sheamons ir BAD 14 metų amžiaus, be draugų žaisti iki saulės viršų |
|
|
|||
|
|||
|
Aš žaisti WOW (ar aš norėčiau, jei mano kompiuteris bus elgtis (teko pirkti Vista Home premium today coz my comp buvo sugadintas ar trūkstamų failų ir aš turiu ne Win XP disko lol)), aš ne vaikas aš socialiniame gyvenime.
Bet aš gerbiu, kad MMORPG isnt for everyone (jei visiems patinka tie patys dalykai tai būčiau nuobodu) I hate futbolo rungtynes, tačiau daug ppl like them. |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Taip pat, prašome, kad priežastis, kodėl manote, kad žaidimas yra apgailėtina. Galiu garantuoti, kad jūs negalėsite sugalvoti pateisinamų priežasčių, kad isnt kažkas išskyrus asmens pasirinkimą. / P |