mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Sliktākajā gadījumā spēle jūs esat kādreiz dzirdējis

Reply

Thread Tools
Old Decembris 19, 2007, 13:42
Donors Group

Default Sliktākajā gadījumā spēle jūs esat kādreiz dzirdējis

ok šis arguments tiks pārtraukta tagad ... wow ir pants end off

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Decembris 19, 2007, 13:46
Donors Group

ok paldies *** all i got to teikt, es piekrītu, wow ir bikses un es atkal 1k izejvielas vestibili par runescape: D ROFL
Old Decembris 19, 2007, 16:11
Donors Group

Puiši ......

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Decembris 26, 2007, 10:31
Donors Group

čau
sliktākā spēle IVE kādreiz bijusi ir uz N64 vai Panzer 64 FIFA dragūns PC,
ir trīs zēni visas spēles / bauda runscape gadiem 16, 18, 20 viņi spēlē, ja viņi vēlas, bet visiem ir aktīva un aizņemta sociālo dzīvi
uzminēt tās uz leju, lai personu,

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Decembris 26, 2007, 16:12
Loceklis

Nu, wow / runescape spēlētājiem es zinu dont socialize. Tie ir draugi, though. Bet tie ir kinda vienādas.

Būt par datora forums doesn't nozīmē jūsu nerdy. Man ir vairāki hobiji's. Un daži no tiem nav nerdy. Mans hobijs ir ir skaitļošana, zīmēšana, spēlē futbolu (to sauc par sportu kopumā, jo man arī ārā iet squashing un fitnessing), socializing (Jūs varat zvanīt tā izbeigs partija) Gaming, darbības. So Im loceklis vietējā teātra klasi.

Man aizņemts dzīve

Problēma ir, lielākā daļa runescape wow spēlētāji tikai spēlēt šo aizgrābjošs spēles. Un nav nekādas citas hobijs's. Un tie pārsvarā spēlē no 3 līdz 12 un tikai tad iet, kad tie patiešām vajadzētu.

Bez tam man ir dažas citas spēles man nepatīk. Bet galvenokārt MMORPG spēles.

Turklāt tā muļķīgi teikt jums smēķēt un lietot alkoholu, lai sāktu socializing. Es tā gan, bet Ive vienmēr socializēts un vienkārši sāka tā becose gribēju izmēģināt smēķēšanu un alkohola lietošanu. Es pārtraucu smēķēšanu pirms 3 mēnešiem, un es to darīja vairāk nekā gadu. Es piedzēries daudz, un man vēl dzert, bet ar mērīšanu.

Quote:
Es dzirdēju par vienu, bet atpakaļ.

Tā pamatā bija ap asiņaina santehniķi, lai kliedz skaļi.

Viņš bija Itālijas un visa spēle bija aptuveni bija viņam lekt par sēnēm!
Let me guess ............................ MARIO!
MARIO vai nē, es nepiekrītu, jo man patīk Mario. Bet tā tiešām nav mans fave game though.
Old Decembris 26, 2007, 16:17
Donors Group

Man patīk jēdziens MMO RPG spēles, bet kādēļ aprunāt tās izcelt pienācīgu tās, kur ir visas lapanese fantastikas vai fantāzijas vispār !!!!! .... aizmiršana wasn't ka slikti, un ne tika fabula
Old Janvāris 26, 2008, 13:39
Loceklis

<--- diezgan gūst visvairāk RPG's (MMO vai ne), un man šie "Elf, kidie fantāzija spēles" ir vairāk prieka, jo tās dod pieredzi iespējams iegūt ar "reālo pasauli"

btw fabula un aizmiršana ir tie "Fantāzija veidiem" ^ _ ^

bet tie i nepatīk ir Spacecowboy (so unfun) un tām "izpētīt / puzzle" spēles (myst, riven uc) tie nesa man ceļu ātri. kā arī "SIM's" tipa spēles, pilnīgi bezjēdzīgi IMHO.
Old Janvāris 26, 2008, 15:22
Donors Group

nē viņi arent
fabula un aizmiršana nebija Orcs un sheamons un skumjš 14 gadu vecumā, bez draugiem spēlējot līdz saules augšu
Old Janvāris 28, 2008, 13:17
Loceklis

I play WOW (vai es būtu, ja mans dators būtu izturēties (i bija nopirkt Vista Home Premium today coz my comp ir bojāts, vai nav failu, un man nav Win XP diska lol)), es neesmu bērns, esmu sociālajā dzīvē.

Bet es cienu, ka MMORPG isn't ikvienam (ja visiem patika pašas lietas, tā lūdzu ir garlaicīgi) i hate futbola spēles, bet daudzi ppl viņiem līdzīgi.
Old 1 februāris 2008, 10:24
New Member Group

Quote:
Originally Posted by ARMIGO View Post
Nu, wow / runescape spēlētājiem es zinu dont socialize. Tie ir draugi, though. Bet tie ir kinda vienādas.

Problēma ir, lielākā daļa runescape wow spēlētāji tikai spēlēt šo aizgrābjošs spēles. Un nav nekādas citas hobijs's. Un tie pārsvarā spēlē no 3 līdz 12 un tikai tad iet, kad tie patiešām vajadzētu.
Jūs tiešām jāsaņem atslēga. Jūs esat viens no cilvēkiem, kuri nekad nav pieredzējuši WoW, lai tādēļ vienkārši lec uz bandwagon sakot, spēle ir "nožēlojami", un nepatiesi apsūdz WoW spēlētāju, ka tā nav citu hobiju.

Tāpat, lūdzu, norādiet iemeslu, kāpēc jūs domājat spēle ir nožēlojami. Es nevaru garantēt, ka jūs nevarat nākt klajā ar likumīga iemesla dēļ, ka isn't kaut ko citu, nevis personas preference.

/ P
Reply

Register

Bookmarks