![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok šis arguments tiks pārtraukta tagad ... wow ir pants end off
| |||
| |||
| ok paldies *** all i got to teikt, es piekrītu, wow ir bikses un es atkal 1k izejvielas vestibili par runescape: D ROFL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puiši ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čau
sliktākā spēle IVE kādreiz bijusi ir uz N64 vai Panzer 64 FIFA dragūns PC, ir trīs zēni visas spēles / bauda runscape gadiem 16, 18, 20 viņi spēlē, ja viņi vēlas, bet visiem ir aktīva un aizņemta sociālo dzīvi uzminēt tās uz leju, lai personu, Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nu, wow / runescape spēlētājiem es zinu dont socialize. Tie ir draugi, though. Bet tie ir kinda vienādas. Būt par datora forums doesn't nozīmē jūsu nerdy. Man ir vairāki hobiji's. Un daži no tiem nav nerdy. Mans hobijs ir ir skaitļošana, zīmēšana, spēlē futbolu (to sauc par sportu kopumā, jo man arī ārā iet squashing un fitnessing), socializing (Jūs varat zvanīt tā izbeigs partija) Gaming, darbības. So Im loceklis vietējā teātra klasi. Man aizņemts dzīve ![]() Problēma ir, lielākā daļa runescape wow spēlētāji tikai spēlēt šo aizgrābjošs spēles. Un nav nekādas citas hobijs's. Un tie pārsvarā spēlē no 3 līdz 12 un tikai tad iet, kad tie patiešām vajadzētu. Bez tam man ir dažas citas spēles man nepatīk. Bet galvenokārt MMORPG spēles. Turklāt tā muļķīgi teikt jums smēķēt un lietot alkoholu, lai sāktu socializing. Es tā gan, bet Ive vienmēr socializēts un vienkārši sāka tā becose gribēju izmēģināt smēķēšanu un alkohola lietošanu. Es pārtraucu smēķēšanu pirms 3 mēnešiem, un es to darīja vairāk nekā gadu. Es piedzēries daudz, un man vēl dzert, bet ar mērīšanu. Quote:
.......... MARIO! ![]() MARIO vai nē, es nepiekrītu, jo man patīk Mario. Bet tā tiešām nav mans fave game though. |
|
| |||
| |||
| Man patīk jēdziens MMO RPG spēles, bet kādēļ aprunāt tās izcelt pienācīgu tās, kur ir visas lapanese fantastikas vai fantāzijas vispār !!!!! .... aizmiršana wasn't ka slikti, un ne tika fabula |
|
| |||
| |||
| <--- diezgan gūst visvairāk RPG's (MMO vai ne), un man šie "Elf, kidie fantāzija spēles" ir vairāk prieka, jo tās dod pieredzi iespējams iegūt ar "reālo pasauli" btw fabula un aizmiršana ir tie "Fantāzija veidiem" ^ _ ^ bet tie i nepatīk ir Spacecowboy (so unfun) un tām "izpētīt / puzzle" spēles (myst, riven uc) tie nesa man ceļu ātri. kā arī "SIM's" tipa spēles, pilnīgi bezjēdzīgi IMHO. |
|
| |||
| |||
| nē viņi arent fabula un aizmiršana nebija Orcs un sheamons un skumjš 14 gadu vecumā, bez draugiem spēlējot līdz saules augšu |
|
| |||
| |||
| I play WOW (vai es būtu, ja mans dators būtu izturēties (i bija nopirkt Vista Home Premium today coz my comp ir bojāts, vai nav failu, un man nav Win XP diska lol)), es neesmu bērns, esmu sociālajā dzīvē. Bet es cienu, ka MMORPG isn't ikvienam (ja visiem patika pašas lietas, tā lūdzu ir garlaicīgi) i hate futbola spēles, bet daudzi ppl viņiem līdzīgi. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tāpat, lūdzu, norādiet iemeslu, kāpēc jūs domājat spēle ir nožēlojami. Es nevaru garantēt, ka jūs nevarat nākt klajā ar likumīga iemesla dēļ, ka isn't kaut ko citu, nevis personas preference. / P |
![]() |
|
| Bookmarks |