rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Najgorsze gry you've ever heard of

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 grudnia 2007, 13:42
Grupa dawcy

Default Najgorsze gry you've ever heard of

ok ten argument będzie teraz zatrzymać ... wow jest pants koniec off

My System: Cewy to zastanawiam Macine

Procesor (y):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Płyta główna:
asus p5q deluxe
Pamięć RAM:
4 gig 1066MHz OCZ SLI
Karta graficzna (y):
nvidia 8800 ultra evga ko
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
750 kabriolet Seagate, 32meg Wikisłowniku
Optical Drive (s):
3 ASUS DVD pisarzy, LightScribe
Case / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Chłodzenie:
tuniq wieży
Sieć / Internet:
podwójne porty Gigabit LAN
Monitor (y):
24 "Dell 2408wfp
Operating System (-y):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 19 grudnia 2007, 13:46
Grupa dawcy

ok *** podziękować wszystkim mam do powiedzenia jest Zgadzam się spodnie i wow I just got 1k surowego lobby na runescape: D rofl
Old 19 grudnia 2007, 16:11
Grupa dawcy

Chłopaki ......

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 26 grudnia 2007, 10:31
Grupa dawcy

cześć
najgorsza gra ive kiedykolwiek zagrany jest FIFA 64 na n64 lub Panzer dragoon na PC
składać się z trzech chłopców wszystkie gry / korzystających runscape wieku 16, 18, 20, kiedy oni chcą grać, ale wszyscy mają aktywnego życia społecznego i zajęty
odgadnąć jej do potrzeb indywidualnych,

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 26 grudnia 2007, 16:12
Członek grupy

Cóż, wow / runescape players wiem dont towarzysko. Oni mają jednak przyjaciółmi. Kinda Ale są takie same.

Będąc na komputerze forum doesnt oznaczać swoje nerdy. Mam wiele hobby's. A niektóre z nich nie jest nerdy. Moje hobby są komputery, rysunek, Odtwarzanie piłki nożnej (Call to sportu w ogóle, ponieważ również do przejść i squashing fitnessing), towarzyskich (można nazwać to wychodziło dużo) Gaming, działając. Im więc członkiem lokalnego kina klasy.

Mam zajęty życia

Problem jest najbardziej runescape wow zawodników nie tylko odtworzyć te pathetic gier. I nie ma żadnych innych hobby's. A oni głównie grać z 3pm do 12pm i tylko wychodzić kiedy naprawdę powinien.

Oprócz tego zrobić jakiś innych gier nie lubię. Ale głównie gier MMORPG.

Ponadto jego głupie powiedzieć, że masz do palenia i picia alkoholu, aby rozpocząć towarzyskich. Zrobiłem obu, ale zawsze Ive socialized i właśnie rozpoczęła becose chciałem spróbować palenia i picia. Przestałem palić 3 miesiące temu i robiłem to od ponad roku. I pić dużo i nie pić, ale nadal z pomiarem.

Cytat:
Słyszałem o jednym jakiś czas temu.

To był oparty na krwawą hydraulik za głośno płacze.

Był włoskim i wszystkie gry było o Nim było skoków na grzyby!
Niech zgadnę ............................ MARIO!
MARIO czy nie, nie zgadzam, ponieważ lubię Mario. Ale naprawdę jej nie my fave choć gra.
Old 26 grudnia 2007, 16:17
Grupa dawcy

Podoba mi się koncepcja MMO gry RPG, ale dlaczego oni cant uwypuklenie niektórych z nich godna wszystkie lapanese fantazji lub fantasy w ogóle !!!!! .... wasnt zapomnienia, że był zły i nie bajka
Old 26 stycznia 2008, 13:39
Członek grupy

<--- bardzo lubi najbardziej RPG's (MMO lub nie) i dla mnie te "elf, kidie gry fantasy" są bardziej zabawne, ponieważ wnieść doświadczenie niemożliwe do uzyskania w "prawdziwym świecie"

btw bajka i zapomnienia są "fantasy rodzajów" ^ _ ^

ale te i dislike są Spacecowboy (tak unfun) i tych "zbadanie / puzzle" gry (myst, rozdarty, itp) dali mi szybki sposób. jak również "SIM's" typ gier, całkowicie bezużyteczne IMHO.
Old 26 stycznia 2008, 15:22
Grupa dawcy

no one ARENT
Fable i zapomnienie nie miał Orcs i sheamons i smutne 14 roku życia bez przyjaciół do gry niedziela up
Old 28 stycznia 2008, 13:17
Członek grupy

I play WOW (lub i będzie, jeśli mój komputer będzie zachowywać się (i miał do zakupu Vista Home Premium dziś coz mój komp ma uszkodzony lub brakujący plik i nie mam Win XP na dysku lol)), nie jestem dzieckiem, mam społecznego życia.

Ale, że MMORPG isnt dla wszystkich (jeśli wszyscy lubili te same rzeczy to ma być nudne) i hate gier piłkarskich, ale wiele ppl like them.
Old 1 lutego 2008, 10:24
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by ARMIGO View Post
Cóż, wow / runescape players wiem dont towarzysko. Oni mają jednak przyjaciółmi. Kinda Ale są takie same.

Problem jest najbardziej runescape wow zawodników nie tylko odtworzyć te pathetic gier. I nie ma żadnych innych hobby's. A oni głównie grać z 3pm do 12pm i tylko wychodzić kiedy naprawdę powinien.
Naprawdę powinno się podpisywać. Jesteś jedną z osób, które nigdy nie doświadczyły WoW, tak więc tylko skoki na bandwagon mówiąc gra jest "Pathetic" i fałszywie oskarżając WoW graczy nie posiadających inne hobby.

Ponadto, proszę podać powód, dlaczego uważa Pan, że gra jest pathetic. Mogę zagwarantować, że nie będzie w stanie przyjść z uzasadnionych powodów, że coś innego niż isnt osobistych preferencji.

/ P
Reply

Register

Zakładki