![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok ten argument będzie teraz zatrzymać ... wow jest pants koniec off
| |||
| |||
| ok *** podziękować wszystkim mam do powiedzenia jest Zgadzam się spodnie i wow I just got 1k surowego lobby na runescape: D rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chłopaki ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cześć
najgorsza gra ive kiedykolwiek zagrany jest FIFA 64 na n64 lub Panzer dragoon na PC składać się z trzech chłopców wszystkie gry / korzystających runscape wieku 16, 18, 20, kiedy oni chcą grać, ale wszyscy mają aktywnego życia społecznego i zajęty odgadnąć jej do potrzeb indywidualnych, My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Cóż, wow / runescape players wiem dont towarzysko. Oni mają jednak przyjaciółmi. Kinda Ale są takie same. Będąc na komputerze forum doesnt oznaczać swoje nerdy. Mam wiele hobby's. A niektóre z nich nie jest nerdy. Moje hobby są komputery, rysunek, Odtwarzanie piłki nożnej (Call to sportu w ogóle, ponieważ również do przejść i squashing fitnessing), towarzyskich (można nazwać to wychodziło dużo) Gaming, działając. Im więc członkiem lokalnego kina klasy. Mam zajęty życia ![]() Problem jest najbardziej runescape wow zawodników nie tylko odtworzyć te pathetic gier. I nie ma żadnych innych hobby's. A oni głównie grać z 3pm do 12pm i tylko wychodzić kiedy naprawdę powinien. Oprócz tego zrobić jakiś innych gier nie lubię. Ale głównie gier MMORPG. Ponadto jego głupie powiedzieć, że masz do palenia i picia alkoholu, aby rozpocząć towarzyskich. Zrobiłem obu, ale zawsze Ive socialized i właśnie rozpoczęła becose chciałem spróbować palenia i picia. Przestałem palić 3 miesiące temu i robiłem to od ponad roku. I pić dużo i nie pić, ale nadal z pomiarem. Cytat:
.......... MARIO! ![]() MARIO czy nie, nie zgadzam, ponieważ lubię Mario. Ale naprawdę jej nie my fave choć gra. |
|
| |||
| |||
| Podoba mi się koncepcja MMO gry RPG, ale dlaczego oni cant uwypuklenie niektórych z nich godna wszystkie lapanese fantazji lub fantasy w ogóle !!!!! .... wasnt zapomnienia, że był zły i nie bajka |
|
| |||
| |||
| <--- bardzo lubi najbardziej RPG's (MMO lub nie) i dla mnie te "elf, kidie gry fantasy" są bardziej zabawne, ponieważ wnieść doświadczenie niemożliwe do uzyskania w "prawdziwym świecie" btw bajka i zapomnienia są "fantasy rodzajów" ^ _ ^ ale te i dislike są Spacecowboy (tak unfun) i tych "zbadanie / puzzle" gry (myst, rozdarty, itp) dali mi szybki sposób. jak również "SIM's" typ gier, całkowicie bezużyteczne IMHO. |
|
| |||
| |||
| no one ARENT Fable i zapomnienie nie miał Orcs i sheamons i smutne 14 roku życia bez przyjaciół do gry niedziela up |
|
| |||
| |||
| I play WOW (lub i będzie, jeśli mój komputer będzie zachowywać się (i miał do zakupu Vista Home Premium dziś coz mój komp ma uszkodzony lub brakujący plik i nie mam Win XP na dysku lol)), nie jestem dzieckiem, mam społecznego życia. Ale, że MMORPG isnt dla wszystkich (jeśli wszyscy lubili te same rzeczy to ma być nudne) i hate gier piłkarskich, ale wiele ppl like them. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Ponadto, proszę podać powód, dlaczego uważa Pan, że gra jest pathetic. Mogę zagwarantować, że nie będzie w stanie przyjść z uzasadnionych powodów, że coś innego niż isnt osobistych preferencji. / P |
![]() |
|
| Zakładki |