mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Worst joc pe care l-aţi auzit de

Reply

Thread Tools
Old 19 decembrie 2007, 13:42
Grupul de donator

Default Worst joc pe care l-aţi auzit de

ok acest argument va opri acum ... wow este sfârşitul pantalonii jos

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 19 decembrie 2007, 13:46
Grupul de donator

ok multumesc *** tot ce am de spus este de acord wow i este pantaloni şi tocmai m-am 1k brut lobby pe runescape: D rofl
Old 19 decembrie 2007, 16:11
Grupul de donator

Baieti ......

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 26 decembrie 2007, 10:31
Grupul de donator

salut
cel mai rău ive joc jucat vreodata este FIFA 64 pe n64 sau de tancuri jandarm pe PC,
au trei baieti toate joc / runscape de ani se bucura de 16, 18, 20, atunci când aceştia se joacă doresc, dar toate au ocupat activă şi viaţa socială
ghici sale în jos pentru a individului,

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (e):
1x Sony DVD RAM drive 1xphillips DV
Cauza / PSU:
700w moduler PSU
Răcire:
aer
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 26 decembrie 2007, 16:12
Grupul de stat

Ei bine, wow / runescape jucătorii ştiu dont socializa. Ele nu au prieteni, totusi. Dar ele sunt cam la fel.

Fiind pe un computer pe forum doesnt spun dumneavoastră nerdy. Am scris mai multe hobby. Şi unele dintre ele nu este nerdy. Hobby al meu sunt de calcul, desen, joc de fotbal (de apel este de sport, în general, de asemenea, de când am să ies pentru a merge squashing şi fitnessing), socializare (Poţi să-l duci afară o mulţime) Jocuri, hotărând. Deci Im membru al unui local de teatru de clasă.

M-am ocupat o viaţă

Problema este, cel mai runescape wow jucători face numai juca aceste jocuri patetic. Şi nu au nici un alt hobby al. Si au mai ales de la 3pm juca pana la 12 şi doar atunci când ieşi chiar ar trebui să.

În afară de faptul că am făcut nişte alte jocuri Eu nu-i plăcea. Dar, în principal, MMORPG-ul de jocuri.

In plus, ei o prostie să spui că ai de a fuma şi bea alcool pentru a începe să socializare. Am făcut pe amândouă, dar întotdeauna Ive socialized şi tocmai a inceput becose am vrut să încerc fumat şi de băut. V-am oprit la fumat 3 luni în urmă şi eu am făcut-o de peste un an. Am o multime de beat şi o fac mai bea, dar cu măsură.

Citat:
Am auzit despre un un timp în urmă.

Acesta a fost bazat în jur de un nenorocit de instalator pentru numele lui Dumnezeu.

El a fost italiană şi toate joc a fost despre el a fost săriţi pe ciuperci!
Lasă-mă să ghicesc ............................ Mario!!
MARIO sau nu, nu sunt de acord, deoarece îmi place Mario. Dar ei chiar nu-mi fave joc totusi.
Old 26 decembrie 2007, 16:17
Grupul de donator

Îmi place conceptul de MMO RPG jocuri, dar de ce cant ei aduc niste decente cele cu toate lapanese fantezie sau fantezie, în general, !!!!! .... uitare wasn't aşa de rău şi nici nu a fost braşoavă
Old 26 ianuarie 2008, 13:39
Grupul de stat

<--- destul se bucură de cele mai multe RPG's (MMO sau nu) şi pentru a-mi aceste "elf, kidie fantezie jocuri" sunt mult mai distractiv, deoarece ei aduc o experienta imposibil pentru a ajunge în "lumea reală"

BTW scornitură şi uitare sunt cele "fantezie tipuri" ^ _ ^

dar cei i nu-i plăcea sunt Spacecowboy (aşa unfun), precum şi cele "explora / puzzle" jocuri (myst, riven, etc), ele mă plictisesc fel de repede. , precum şi la "SIM este" de tip jocuri, complet inutile IMHO.
Old 26 ianuarie 2008, 15:22
Grupul de donator

nu au arent
scornitură şi uitare nu au avut orcii şi sheamons trist şi 14 de ani, fără prieteni joc pana până duminică
Old 28 ianuarie 2008, 13:17
Grupul de stat

Eu joc WOW (sau ar fi dacă i-ar comporta calculatorul meu (am avut de a cumpăra Vista Home Premium azi văr meu comp are un corupt sau lipsă fişier şi nu am nici o victorie XP disk lol)), nu sunt un copil, i-au o viaţă socială.

Dar ceea ce i că MMORPG-ul isnt pentru toată lumea (dacă toată lumea a plăcut aceleaşi lucruri ea ar fi plictisitor) Nu-mi place jocuri de fotbal, dar de multe ppl ca ei.
Old 1st Jun 2008, 10:24
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de ARMIGO View Post
Ei bine, wow / runescape jucătorii ştiu dont socializa. Ele nu au prieteni, totusi. Dar ele sunt cam la fel.

Problema este, cel mai runescape wow jucători face numai juca aceste jocuri patetic. Şi nu au nici un alt hobby al. Si au mai ales de la 3pm juca pana la 12 şi doar atunci când ieşi chiar ar trebui să.
Chiar ar trebui să obţineţi un indiciu. Sunteti unul dintre oamenii care nu a experimentat WoW, aşa că, prin urmare, doar sare pe bandwagon spune jocul este "Patetic" si acuza în mod fals WoW jucatori de care nu au alte hobby-uri.

De asemenea, vă rugăm să daţi un motiv de ce crezi că jocul este jalnic. Nu pot garanta că nu veţi avea posibilitatea de a veni cu un motiv că isnt altceva decât o preferinţă personală.

/ P
Reply

Register

Marcaje