![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok acest argument va opri acum ... wow este sfârşitul pantalonii jos
| |||
| |||
| ok multumesc *** tot ce am de spus este de acord wow i este pantaloni şi tocmai m-am 1k brut lobby pe runescape: D rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Baieti ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| salut
cel mai rău ive joc jucat vreodata este FIFA 64 pe n64 sau de tancuri jandarm pe PC, au trei baieti toate joc / runscape de ani se bucura de 16, 18, 20, atunci când aceştia se joacă doresc, dar toate au ocupat activă şi viaţa socială ghici sale în jos pentru a individului, Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ei bine, wow / runescape jucătorii ştiu dont socializa. Ele nu au prieteni, totusi. Dar ele sunt cam la fel. Fiind pe un computer pe forum doesnt spun dumneavoastră nerdy. Am scris mai multe hobby. Şi unele dintre ele nu este nerdy. Hobby al meu sunt de calcul, desen, joc de fotbal (de apel este de sport, în general, de asemenea, de când am să ies pentru a merge squashing şi fitnessing), socializare (Poţi să-l duci afară o mulţime) Jocuri, hotărând. Deci Im membru al unui local de teatru de clasă. M-am ocupat o viaţă ![]() Problema este, cel mai runescape wow jucători face numai juca aceste jocuri patetic. Şi nu au nici un alt hobby al. Si au mai ales de la 3pm juca pana la 12 şi doar atunci când ieşi chiar ar trebui să. În afară de faptul că am făcut nişte alte jocuri Eu nu-i plăcea. Dar, în principal, MMORPG-ul de jocuri. In plus, ei o prostie să spui că ai de a fuma şi bea alcool pentru a începe să socializare. Am făcut pe amândouă, dar întotdeauna Ive socialized şi tocmai a inceput becose am vrut să încerc fumat şi de băut. V-am oprit la fumat 3 luni în urmă şi eu am făcut-o de peste un an. Am o multime de beat şi o fac mai bea, dar cu măsură. Citat:
.......... Mario!! ![]() MARIO sau nu, nu sunt de acord, deoarece îmi place Mario. Dar ei chiar nu-mi fave joc totusi. |
|
| |||
| |||
| Îmi place conceptul de MMO RPG jocuri, dar de ce cant ei aduc niste decente cele cu toate lapanese fantezie sau fantezie, în general, !!!!! .... uitare wasn't aşa de rău şi nici nu a fost braşoavă |
|
| |||
| |||
| <--- destul se bucură de cele mai multe RPG's (MMO sau nu) şi pentru a-mi aceste "elf, kidie fantezie jocuri" sunt mult mai distractiv, deoarece ei aduc o experienta imposibil pentru a ajunge în "lumea reală" BTW scornitură şi uitare sunt cele "fantezie tipuri" ^ _ ^ dar cei i nu-i plăcea sunt Spacecowboy (aşa unfun), precum şi cele "explora / puzzle" jocuri (myst, riven, etc), ele mă plictisesc fel de repede. , precum şi la "SIM este" de tip jocuri, complet inutile IMHO. |
|
| |||
| |||
| nu au arent scornitură şi uitare nu au avut orcii şi sheamons trist şi 14 de ani, fără prieteni joc pana până duminică |
|
| |||
| |||
| Eu joc WOW (sau ar fi dacă i-ar comporta calculatorul meu (am avut de a cumpăra Vista Home Premium azi văr meu comp are un corupt sau lipsă fişier şi nu am nici o victorie XP disk lol)), nu sunt un copil, i-au o viaţă socială. Dar ceea ce i că MMORPG-ul isnt pentru toată lumea (dacă toată lumea a plăcut aceleaşi lucruri ea ar fi plictisitor) Nu-mi place jocuri de fotbal, dar de multe ppl ca ei. |
|
| |||
| |||
| Citat:
De asemenea, vă rugăm să daţi un motiv de ce crezi că jocul este jalnic. Nu pot garanta că nu veţi avea posibilitatea de a veni cu un motiv că isnt altceva decât o preferinţă personală. / P |
![]() |
|
| Marcaje |