menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Nejhorší hra, ktorú ste počuli o

Reply

Thread Tools
Old 19.prosince 2007, 13:42
Darcu Skupina

Default Nejhorší hra, ktorú ste počuli o

ok tento argument sa zastaví hneď ... wow je nohavice konca vypnutie

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 19.prosince 2007, 13:46
Darcu Skupina

ok děkuji *** všetko čo mám povedať, je Súhlasím wow je nohavice a som 1k surového lobby o RuneScape: D rofl
Old 19.prosince 2007, 16:11
Darcu Skupina

Kluci ......

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 26.prosince 2007, 10:31
Darcu Skupina

nazdar
Nejhorší hra IVE niekedy hral sa fifa 64 na N64 alebo Panzer Dragoun na PC,
majú tri chlapcov hrať všetky / požívajúci runscape veku 16, 18, 20, ktorú hrajú, keď chcú, ale všetky sú aktívne a zaneprázdnený sociálny život
uhádnuť jeho nadol na jednotlivcov,

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 26.prosince 2007, 16:12
Člen Skupina

No, páni / RuneScape prehrávača vím dont socializovať. Tie majú priateľov hoci. Ale oni sú celkom rovnaké.

Byť na počítači fórum doesnt znamenať vaše hlúpy. Mám to viac hobby. A niektoré z nich nie je hlúpy. Moje hobby sú počítače, kreslenie, hranie futbalu (výzva je šport všeobecne, pretože som tiež dostal von ísť squashing a fitnessing), v spoločnosti (môžete volať to chodí veľa) Gaming, herectvo. Takže Im členkou miestnej divadelnej skupiny.

Dostal som zaneprázdnený život

Problém je, väčšina hráčov RuneScape wow urobiť iba tie úbohé hrať hry. A nemajú žiadne iné hobby to. Teda hlavne hrať od 3pm do 12PM a teprve ísť von, keď to skutočne mal.

Okrem toho mám nejaké iné hry mi nepáči. Ale hlavne MMORPG hry.

Okrem svojej hlúpe povedať, že máš fajčiť a piť alkohol na štart v spoločnosti. Urobil som oboje, ale Ive vždycky socialized a práve začal becose som chcel skúsiť fajčenia a pitia. Prestal som fajčiť 3 mesiace a urobil som to za obdobie dlhšie ako jeden rok. Som opitá hodně a já stále piť, ale s meraním.

Citácia:
Počul som, že asi jednej chvíli rokmi.

Bolo založené okolo krvavé instalatér k hnevu.

Bol talianske a všetky hra bola asi bolo mu skákanie na huby!
Nechaj ma hádať ............................ MARIO!
MARIO alebo ne, já nesúhlasím, pretože mám rád MARIO. Ale jeho naozaj nie je môj fave hra hoci.
Old 26.prosince 2007, 16:17
Darcu Skupina

Páči sa mi koncept MMO RPG hry, ale prečo prevýšenia, ktoré prinášajú niektoré dôstojnej sa tie všetky lapanese fantasy alebo fantasy všeobecne !!!!! .... zabudnutia wasn'ta že bol zlý a ani bajku
Old 26 január 2008, 13:39
Člen Skupina

<--- Docela teší najviac to RPG (MMO, alebo nie) a na mňa tie "elf, kidie fantasy hry" je oveľa zábavnejšie, pretože prinášajú skúsenosti nemožné získať v "reálnom svete"

btw bajku a zabudnutia sú "fantasy typy" ^ _ ^

ale aj tie, nepáči sa Spacecowboy (so unfun) a ty "preskúmať / puzzle" hry (Myst, rozštiepeným, atď), ktoré porodila mi spôsob, ako rýchlo. rovnako ako "SIM na" typ hry, IMHO úplne k ničomu.
Old 26 január 2008, 15:22
Darcu Skupina

ne, že arent
bajku a zabudnutia nemal Orcs a sheamons a smutné 14 rokov s priateľmi hrať až do nedele
Old 28 január 2008, 13:17
Člen Skupina

Hraju WOW (alebo aj ak by môj počítač bude správať (musel som kúpiť Vista Home Premium dnes coz môj comp má poškodený alebo chýbajúci súbor a nemám Win XP disk lol)), já nejsem dieťa, som spoločenského života.

Ale ide, že MMORPG isnt pre každého (ak všetci páčili rovnaké veci, že bych byť nuda) nesnáším futbal hry, ale veľa PPL páči.
Old 1.februára 2008, 10:24
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal ARMIGO View Post
No, páni / RuneScape prehrávača vím dont socializovať. Tie majú priateľov hoci. Ale oni sú celkom rovnaké.

Problém je, väčšina hráčov RuneScape wow urobiť iba tie úbohé hrať hry. A nemajú žiadne iné hobby to. Teda hlavne hrať od 3pm do 12PM a teprve ísť von, keď to skutočne mal.
Tie by mali dostať naozaj ponětí. Ste jedným z ľudí, ktorí nikdy nezažil WoW, tak teda len skoky do rozjetého vlaku rčení je hra "patetické" a krivo obvinil WoW hráči nemajú žiadne iné koníčky.

Tiež zdôvodnite, prečo si myslíte, že hra je k pláči. Nemôžem zaručiť, že nebudete môcť prísť s legitímny dôvod, aby isnt niečo iné, než osobné preferencie.

/ P
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Čo je najhoršie Pc ste niekedy Unpasteurised? redden137 Všeobecné Hardware Chat 20 13. Marec 2009 14:41
Najhoršie veci spomaliť váš systém podľa vášho názoru? SophieCella Všeobecné Software Chat 18 15 júna 2008 04:59
Najhoršie "populárnej" softvér vo vašom počítači? Gazmondo Všeobecné Software Chat 3 25. marca 2008 15:38
I Can't Prihlásiť ... Najhoršie Problém () Nikdy Hexzar Operačné systémy Windows 1 10. januára 2008 14:04
X-Men The Game swordude PC a herné konzoly 1 21. októbra 2006 10:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.