![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok tento argument sa zastaví hneď ... wow je nohavice konca vypnutie
| |||
| |||
| ok děkuji *** všetko čo mám povedať, je Súhlasím wow je nohavice a som 1k surového lobby o RuneScape: D rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kluci ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nazdar
Nejhorší hra IVE niekedy hral sa fifa 64 na N64 alebo Panzer Dragoun na PC, majú tri chlapcov hrať všetky / požívajúci runscape veku 16, 18, 20, ktorú hrajú, keď chcú, ale všetky sú aktívne a zaneprázdnený sociálny život uhádnuť jeho nadol na jednotlivcov, Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| No, páni / RuneScape prehrávača vím dont socializovať. Tie majú priateľov hoci. Ale oni sú celkom rovnaké. Byť na počítači fórum doesnt znamenať vaše hlúpy. Mám to viac hobby. A niektoré z nich nie je hlúpy. Moje hobby sú počítače, kreslenie, hranie futbalu (výzva je šport všeobecne, pretože som tiež dostal von ísť squashing a fitnessing), v spoločnosti (môžete volať to chodí veľa) Gaming, herectvo. Takže Im členkou miestnej divadelnej skupiny. Dostal som zaneprázdnený život ![]() Problém je, väčšina hráčov RuneScape wow urobiť iba tie úbohé hrať hry. A nemajú žiadne iné hobby to. Teda hlavne hrať od 3pm do 12PM a teprve ísť von, keď to skutočne mal. Okrem toho mám nejaké iné hry mi nepáči. Ale hlavne MMORPG hry. Okrem svojej hlúpe povedať, že máš fajčiť a piť alkohol na štart v spoločnosti. Urobil som oboje, ale Ive vždycky socialized a práve začal becose som chcel skúsiť fajčenia a pitia. Prestal som fajčiť 3 mesiace a urobil som to za obdobie dlhšie ako jeden rok. Som opitá hodně a já stále piť, ale s meraním. Citácia:
.......... MARIO! ![]() MARIO alebo ne, já nesúhlasím, pretože mám rád MARIO. Ale jeho naozaj nie je môj fave hra hoci. |
|
| |||
| |||
| Páči sa mi koncept MMO RPG hry, ale prečo prevýšenia, ktoré prinášajú niektoré dôstojnej sa tie všetky lapanese fantasy alebo fantasy všeobecne !!!!! .... zabudnutia wasn'ta že bol zlý a ani bajku |
|
| |||
| |||
| <--- Docela teší najviac to RPG (MMO, alebo nie) a na mňa tie "elf, kidie fantasy hry" je oveľa zábavnejšie, pretože prinášajú skúsenosti nemožné získať v "reálnom svete" btw bajku a zabudnutia sú "fantasy typy" ^ _ ^ ale aj tie, nepáči sa Spacecowboy (so unfun) a ty "preskúmať / puzzle" hry (Myst, rozštiepeným, atď), ktoré porodila mi spôsob, ako rýchlo. rovnako ako "SIM na" typ hry, IMHO úplne k ničomu. |
|
| |||
| |||
| ne, že arent bajku a zabudnutia nemal Orcs a sheamons a smutné 14 rokov s priateľmi hrať až do nedele |
|
| |||
| |||
| Hraju WOW (alebo aj ak by môj počítač bude správať (musel som kúpiť Vista Home Premium dnes coz môj comp má poškodený alebo chýbajúci súbor a nemám Win XP disk lol)), já nejsem dieťa, som spoločenského života. Ale ide, že MMORPG isnt pre každého (ak všetci páčili rovnaké veci, že bych byť nuda) nesnáším futbal hry, ale veľa PPL páči. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Tiež zdôvodnite, prečo si myslíte, že hra je k pláči. Nemôžem zaručiť, že nebudete môcť prísť s legitímny dôvod, aby isnt niečo iné, než osobné preferencie. / P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čo je najhoršie Pc ste niekedy Unpasteurised? | redden137 | Všeobecné Hardware Chat | 20 | 13. Marec 2009 14:41 |
| Najhoršie veci spomaliť váš systém podľa vášho názoru? | SophieCella | Všeobecné Software Chat | 18 | 15 júna 2008 04:59 |
| Najhoršie "populárnej" softvér vo vašom počítači? | Gazmondo | Všeobecné Software Chat | 3 | 25. marca 2008 15:38 |
| I Can't Prihlásiť ... Najhoršie Problém () Nikdy | Hexzar | Operačné systémy Windows | 1 | 10. januára 2008 14:04 |
| X-Men The Game | swordude | PC a herné konzoly | 1 | 21. októbra 2006 10:08 |
| Thread Tools | |
| |