мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Најгора игра коју сте икад чули за

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. Нов 2007, 13:42
Донаторска Група

Default Најгора игра коју сте икад чули за

ок ово аргумент ће престати сада ... Уоу је панталоне крају офф

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 19. Нов 2007, 13:46
Донаторска Група

ок хвала *** све што сам добио је да кажем Слажем Вау је панталоне и ја праведан је добио 1К рау лобија на рунесцапе: Д рофл
Old 19. Нов 2007, 16:11
Донаторска Група

Момци ......

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 26. Нов 2007, 10:31
Донаторска Група

бок
Најгора игра икад играо иве је ФИФА 64 на н64 или Панзер Драгон на пц,
све су три дечаци играјући / ул̌ивајући рунсцапе узраста 16, 18, 20 свирају кад они желе, али сви имају активан друштвени живот и саобраћајну
погодити његове до појединца,

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 26. Нов 2007, 16:12
Мембер Гроуп

Па, Вау / рунесцапе плаыер И донт кноу дружити. Они имају пријатеље ипак. Али они су кинд исти.

Будући да је на рачунару на форуму се значи ваш нерды. Имам вишеструке хоби'с. А неки од њих није нерды. Мој хоби су рачунање, цртање, играње фудбала (Цалл то спортова уопште откад сам такође изаћи за скуасхинг и фитнессинг), дружење (Можете га зову излазак пуно) Гаминг, глуму. Па Им члан локалног казалиште класе.

Добио сам заузет живот

Проблем је, већина играча рунесцапе Вау учинити само оне патетичан играти игре. И не имати било који други хоби'с. И они играју углавном од 3 до 12, а само изађе кад стварно треба.

Осим што ми је чинити да имају неке друге игрице сам мржња. Али углавном мморпг игре.

Надаље његова недотупаван рећи имаш пуше и пију алкохол започети дружење. Ја сам оба, али Иве подруштвљене увек и само га почели бецосе хтела сам пробати пушење и пијења. Зауставио сам пуше пре 3 месеца и ја сам га већ преко годину дана. И пијан и доста ми је чинити и даље да пије, али са мерења.

Куоте:
Чуо сам о једној мало пре.

То је био базиран око крвничком лемила за плакање оут гласно.

Он је био италијански и све игре је био око њега скакање на печурке!
Лет ме гуесс ............................ МАРИО!
МАРИО или не, ја не слаже јер волим Марио. Но, његова стварно не мој фаве игра ипак.
Old 26. Нов 2007, 16:17
Донаторска Група

Свиђа ми се концепт ММО РПГ игара, али зашто лицемјерје доносе неке пристојне оне из свих лапанесе фантази или фантази уопштено !!!!! .... заборав да није лош нити је Басна
Old 26. Мар 2008, 13:39
Мембер Гроуп

<--- Прилично ужива већина РПГ-а (ММО или не) и да ми оне "ЕЛФ, фантази кидие игре су забавније, јер оне доносе искуство немогуће добити у" реалном свету "

бту Басна и заборав су они "фантази врсте" ^ _ ^

али они су и ненаклоност Спацецоубоы (тако унфун) и оних "истражили / пуззле" игрица (мыст, искидан, итд) су ме родила тако брзо. као и "СИМ-а" Врста игре, потпуно бескорисно ИМХО.
Old 26. Мар 2008, 15:22
Донаторска Група

но они арент
фабула и заборави није имала орцс и схеамонс и 14 година олдс тужна без пријатеља свира до недеља до
Old 28. Мар 2008, 13:17
Мембер Гроуп

И плаы УОУ (или бих ако мој рачунар би понашати (и морао купити Виста Хоме Премиум данас цоз мој цомп је оштећена или недостаје датотека и ја немам уин ксп диск лол)), нисам козлета, имам друштвени живот.

Али ја посстовати ММОРПГ није за свакога (ако свако исте ствари волео бих да буде досадно) Мрзим фудбал игра ", али многе ппл свиђају.
Old 1. Мар 2008, 10:24
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы АРМИГО View Post
Па, Вау / рунесцапе плаыер И донт кноу дружити. Они имају пријатеље ипак. Али они су кинд исти.

Проблем је, већина играча рунесцапе Вау учинити само оне патетичан играти игре. И не имати било који други хоби'с. И они играју углавном од 3 до 12, а само изађе кад стварно треба.
Стварно би требао добити траг. Ви сте један од људи који никада није искусила Уоу, па стога само скоковима на бандуагон рекавши игра је "јадан" и лажно оптужујући УОУ играча Немајући друге хобија.

Такође, молимо да да као разлог зашто ти мислиш да је игра патетичан. Не могу гарантовати да неће бити у могућности да дође до легитиман разлог да није нешто друго него личних преференција.

/ П
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц