![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ок ово аргумент ће престати сада ... Уоу је панталоне крају офф
|
|||
|
|||
|
ок хвала *** све што сам добио је да кажем Слажем Вау је панталоне и ја праведан је добио 1К рау лобија на рунесцапе: Д рофл
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Момци ......
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
бок
Најгора игра икад играо иве је ФИФА 64 на н64 или Панзер Драгон на пц, све су три дечаци играјући / ул̌ивајући рунсцапе узраста 16, 18, 20 свирају кад они желе, али сви имају активан друштвени живот и саобраћајну погодити његове до појединца, Мы Сыстем: редден137
|
|
|
|||
|
|||
|
Па, Вау / рунесцапе плаыер И донт кноу дружити. Они имају пријатеље ипак. Али они су кинд исти.
Будући да је на рачунару на форуму се значи ваш нерды. Имам вишеструке хоби'с. А неки од њих није нерды. Мој хоби су рачунање, цртање, играње фудбала (Цалл то спортова уопште откад сам такође изаћи за скуасхинг и фитнессинг), дружење (Можете га зову излазак пуно) Гаминг, глуму. Па Им члан локалног казалиште класе. Добио сам заузет живот ![]() Проблем је, већина играча рунесцапе Вау учинити само оне патетичан играти игре. И не имати било који други хоби'с. И они играју углавном од 3 до 12, а само изађе кад стварно треба. Осим што ми је чинити да имају неке друге игрице сам мржња. Али углавном мморпг игре. Надаље његова недотупаван рећи имаш пуше и пију алкохол започети дружење. Ја сам оба, али Иве подруштвљене увек и само га почели бецосе хтела сам пробати пушење и пијења. Зауставио сам пуше пре 3 месеца и ја сам га већ преко годину дана. И пијан и доста ми је чинити и даље да пије, али са мерења. Куоте:
.......... МАРИО! ![]() МАРИО или не, ја не слаже јер волим Марио. Но, његова стварно не мој фаве игра ипак. |
|
|
|||
|
|||
|
Свиђа ми се концепт ММО РПГ игара, али зашто лицемјерје доносе неке пристојне оне из свих лапанесе фантази или фантази уопштено !!!!! .... заборав да није лош нити је Басна
|
|
|
|||
|
|||
|
<--- Прилично ужива већина РПГ-а (ММО или не) и да ми оне "ЕЛФ, фантази кидие игре су забавније, јер оне доносе искуство немогуће добити у" реалном свету "
бту Басна и заборав су они "фантази врсте" ^ _ ^ али они су и ненаклоност Спацецоубоы (тако унфун) и оних "истражили / пуззле" игрица (мыст, искидан, итд) су ме родила тако брзо. као и "СИМ-а" Врста игре, потпуно бескорисно ИМХО. |
|
|
|||
|
|||
|
но они арент
фабула и заборави није имала орцс и схеамонс и 14 година олдс тужна без пријатеља свира до недеља до |
|
|
|||
|
|||
|
И плаы УОУ (или бих ако мој рачунар би понашати (и морао купити Виста Хоме Премиум данас цоз мој цомп је оштећена или недостаје датотека и ја немам уин ксп диск лол)), нисам козлета, имам друштвени живот.
Али ја посстовати ММОРПГ није за свакога (ако свако исте ствари волео бих да буде досадно) Мрзим фудбал игра ", али многе ппл свиђају. |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Такође, молимо да да као разлог зашто ти мислиш да је игра патетичан. Не могу гарантовати да неће бити у могућности да дође до легитиман разлог да није нешто друго него личних преференција. / П |