az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Hiç duymadım sonra Kötü oyun

Reply

Konu Araçları
Old 19 Aralık 2007, 13:42
Bağış Grubu

Bu tartışma artık durur tamam ... vay pantolon kapalı sonu

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 19 Aralık 2007, 13:46
Bağış Grubu

tamam söylemek var *** bana teşekkür i vay pantolon ve i sadece runescape üzerinde 1k ham kulis: D rofl var olduğunu kabul
Old 19 Aralık 2007, 16:11
Bağış Grubu

Beyler ......

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 26 Aralık 2007, 10:31
Bağış Grubu

merhaba
kötü oyun ive hiç oynadı n64 veya zırhlı üzerine FIFA 64 PC'de işkence, bir
üç erkek tüm çalarken / onlar ancak tüm aktif ve yoğun sosyal hayat istiyorum oynamak runscape yaşları 16, 18, 20 zevk var
kendi kendini bireysel, tahmin

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 26 Aralık 2007, 16:12
Üye Grubu

Şey, vay / I dont sosyalleştirmek biliyor oyuncular runescape. Ancak arkadaşlarım var var. Ama çok aynıdır.

Bir bilgisayar forumu doesnt ederek sizin Nerdy demek. Ben çok hobi's. Ve bazıları Nerdy değildir. Çünkü ben de squashing gidip fitnessing) çıkmak benim hobi's, resim, futbol oynamak (Söyle genel olarak, socializing spor bilgisayar vardır (Bunu çok gidiyor) Oyun, hareket arayabilirsiniz. Yani yerel bir tiyatro sınıfın Im üye.

Bir meşgul hayat var

Sorun, en runescape vay oyuncular yalnızca acıklı oynamak olmalıyız. Ve yoksa başka hobi's. Ve esas olarak 3 den 12 kadar oynamak sadece gerçekten gerektiğini çıkmak.

Apart from that I Ben sevmediğim bazı oyunlar var. Ama genel olarak MMORPG oyunlar.

Ayrıca kendi Sigara ve alkol socializing başlatmak için var söylemek saçma. Her ikisini de, ama Ive daima socialized ve sadece Ben sigara ve içki denemek istedim becose başladı. Ben 3 ay önce sigara durdu ve ben için yaptım bir yıl. Ben sarhoş bir yeri ve hala içki ama ile ölçümü.

Alıntı:
Bir hakkında bir süre önce duydum.

Bu canına yandığımın kanlı bir tesisatçı çevresinde yapılmıştır.

O ve tüm oyun hakkında onu mantarlar üzerinde atlama was İtalyanca oldu!
Let me .................. tahmin.......... MARIO!
MARIO ya da değil, ben katılmıyorum bende MARIO gibi. Ama onun gerçekten benim fave oyun though.
Old 26 Aralık 2007, 16:17
Bağış Grubu

mmo kavramı oyunlar RPG severim ama neden bazı iyi olanları çıkarmak cant tüm lapanese fantezi veya fantezi genel olarak !!!!! .... af wasnt ve ne kötü bir efsane oldu
Old 26 Ocak 2008, 13:39
Üye Grubu

çünkü bir deneyim "gerçek dünya olarak almak mümkün getirmek <--- oldukça en RPG (veya mmo sahip değil) ve bu yaz için" cin, kidie fantazi oyun "daha eğlenceli" olduğunu

BTW efsane ve af bu "fantezi türleri" vardır ^ _ ^

ama olanlar I Spacecowboy (böylece unfun) ve "keşfetmek / bulmaca" Oyunlar (riven, vb) bana hızlı şekilde çap myst vardır sevmediğim. yanı sıra "SIM's" türü oyunlar, tamamen işe yaramaz IMHO.
Old 26 Ocak 2008, 15:22
Bağış Grubu

hiç de öyle değil
efsane ve af orcs ve sheamons ve arkadaşlar Pazar kadar kadar çalma ile üzgün 14 yaşındaki çocuklar yoktu
Old 28 Ocak 2008, 13:17
Üye Grubu

Ben WOW (veya i eğer benim bilgisayar (i hareket edeceğini de Vista Home Premium bugün coz benim Zorunlu satın almak için çok bozuk veya eksik dosya ve yok XP diskini lol kazanmak sahip)), bir çocuk, Ben değilim oynamak bir sosyal hayat.

Ama ben saygı duyuyorum herkes için MMORPG isnt (eğer herkesin sıkıcı olurdu aynı şeyi sevdim) i, ancak futbol oyunları nefret onlar gibi birçok ppl.
Old 1 Şubat 2008, 10:24
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by ARMIGO View Post
Şey, vay / I dont sosyalleştirmek biliyor oyuncular runescape. Ancak arkadaşlarım var var. Ama çok aynıdır.

Sorun, en runescape vay oyuncular yalnızca acıklı oynamak olmalıyız. Ve yoksa başka hobi's. Ve esas olarak 3 den 12 kadar oynamak sadece gerçekten gerektiğini çıkmak.
Gerçekten bir ipucu elde edebilirsiniz. Bir kim WoW deneyimli asla sahip insanların, bu nedenle sadece kazanan oyun "acıklı" ve yanlış başka hobileri olan WoW oyuncuları suçlayarak olduğunu söyleyerek üzerine atlar bulunmaktadır.

Ayrıca, için bir neden verin lütfen neden oyun acıklı olduğunu düşünüyorum. Bu bir meşru nedeni ile gelmek mümkün değildir garanti veremem isnt kişisel tercihi dışında.

/ P
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından