![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu tartışma artık durur tamam ... vay pantolon kapalı sonu
| |||
| |||
| tamam söylemek var *** bana teşekkür i vay pantolon ve i sadece runescape üzerinde 1k ham kulis: D rofl var olduğunu kabul |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beyler ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| merhaba
kötü oyun ive hiç oynadı n64 veya zırhlı üzerine FIFA 64 PC'de işkence, bir üç erkek tüm çalarken / onlar ancak tüm aktif ve yoğun sosyal hayat istiyorum oynamak runscape yaşları 16, 18, 20 zevk var kendi kendini bireysel, tahmin Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Şey, vay / I dont sosyalleştirmek biliyor oyuncular runescape. Ancak arkadaşlarım var var. Ama çok aynıdır. Bir bilgisayar forumu doesnt ederek sizin Nerdy demek. Ben çok hobi's. Ve bazıları Nerdy değildir. Çünkü ben de squashing gidip fitnessing) çıkmak benim hobi's, resim, futbol oynamak (Söyle genel olarak, socializing spor bilgisayar vardır (Bunu çok gidiyor) Oyun, hareket arayabilirsiniz. Yani yerel bir tiyatro sınıfın Im üye. Bir meşgul hayat var ![]() Sorun, en runescape vay oyuncular yalnızca acıklı oynamak olmalıyız. Ve yoksa başka hobi's. Ve esas olarak 3 den 12 kadar oynamak sadece gerçekten gerektiğini çıkmak. Apart from that I Ben sevmediğim bazı oyunlar var. Ama genel olarak MMORPG oyunlar. Ayrıca kendi Sigara ve alkol socializing başlatmak için var söylemek saçma. Her ikisini de, ama Ive daima socialized ve sadece Ben sigara ve içki denemek istedim becose başladı. Ben 3 ay önce sigara durdu ve ben için yaptım bir yıl. Ben sarhoş bir yeri ve hala içki ama ile ölçümü. Alıntı:
.......... MARIO! ![]() MARIO ya da değil, ben katılmıyorum bende MARIO gibi. Ama onun gerçekten benim fave oyun though. |
|
| |||
| |||
| mmo kavramı oyunlar RPG severim ama neden bazı iyi olanları çıkarmak cant tüm lapanese fantezi veya fantezi genel olarak !!!!! .... af wasnt ve ne kötü bir efsane oldu |
|
| |||
| |||
| çünkü bir deneyim "gerçek dünya olarak almak mümkün getirmek <--- oldukça en RPG (veya mmo sahip değil) ve bu yaz için" cin, kidie fantazi oyun "daha eğlenceli" olduğunu BTW efsane ve af bu "fantezi türleri" vardır ^ _ ^ ama olanlar I Spacecowboy (böylece unfun) ve "keşfetmek / bulmaca" Oyunlar (riven, vb) bana hızlı şekilde çap myst vardır sevmediğim. yanı sıra "SIM's" türü oyunlar, tamamen işe yaramaz IMHO. |
|
| |||
| |||
| hiç de öyle değil efsane ve af orcs ve sheamons ve arkadaşlar Pazar kadar kadar çalma ile üzgün 14 yaşındaki çocuklar yoktu |
|
| |||
| |||
| Ben WOW (veya i eğer benim bilgisayar (i hareket edeceğini de Vista Home Premium bugün coz benim Zorunlu satın almak için çok bozuk veya eksik dosya ve yok XP diskini lol kazanmak sahip)), bir çocuk, Ben değilim oynamak bir sosyal hayat. Ama ben saygı duyuyorum herkes için MMORPG isnt (eğer herkesin sıkıcı olurdu aynı şeyi sevdim) i, ancak futbol oyunları nefret onlar gibi birçok ppl. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ayrıca, için bir neden verin lütfen neden oyun acıklı olduğunu düşünüyorum. Bu bir meşru nedeni ile gelmek mümkün değildir garanti veremem isnt kişisel tercihi dışında. / P |