менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Найгірших грі ви коли-небудь чули про

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 грудня 2007, 13:42
Донор групи

Default Найгірших грі ви коли-небудь чули про

OK цей аргумент зупинити зараз ... Wow є штани обриватися

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 19 грудня 2007, 13:46
Донор групи

OK дякую *** Все, що я отримав сказати, я згоден Wow є штани, і я просто отримав 1k сировини лобі на Runescape: D ROFL
Old 19 грудня 2007, 16:11
Донор групи

Хлопці ......

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 26 грудня 2007, 10:31
Донор групи

Привіт
найгірших ігор Ive Ever грав є FIFA 64 на n64 або Panzer Dragoon на персональному комп'ютері,
три всі хлопчики грають / насолоджуючись runscape віці 16, 18, 20, яку вони грають, коли вони хочуть, але всі вони зайняті активним і соціальне життя
відгадати його аж до індивідуального,

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 26 грудня 2007, 16:12
Член групи

Ну, WOW / Runescape гравцями я знаю Dont спілкування. Вони є друзі, хоча. Але вони цікаве те ж саме.

Перебуваючи на форумі doesn't означає, що ваш комп'ютер Nerdy. У мене є декілька хобі's. І деякі з них не є Nerdy. Моє хобі є обчислювальні, малювання, Гра у футбол (назвемо це спорт в цілому, оскільки я також вийти піти гасити і fitnessing), спілкування (Ви можете назвати це вихід лота) Gaming, діє. Таким Im членом місцевої клас театру.

Я зайнятий в житті

Проблема, швидше за Runescape Wow гравці роблять грати тільки ті жалюгідні гри. І не є якісь інші хобі's. І в основному вони грають з 3 вечора до 12 вечора, і тільки виходити, коли вони дійсно мають.

Крім цього у мене є кілька інших ігор я не люблю. Але в основному MMORPG ігор.

Окрім своєї нерозумно говорити тебе палити і пити алкоголь, щоб почати спілкування. Я зробив і інше, але Мені завжди громадським і тільки почали його becose я хотів спробувати палити і пити. Я кинув курити 3 місяці тому, і я робив це протягом року. Я пив багато, і я ще пити, але з виміром.

Цитата:
Я чув про одного деякий час назад.

Вона була заснована близько кривавий сантехнік для плакали вголос.

Він був італійським і все про гру був він стрибає на гриби!
Дозвольте мені вгадати ............................ MARIO!
MARIO чи ні, я не згоден, тому що я, як Маріо. Але його насправді не моя гра, хоча Fave.
Old 26 грудня 2007, 16:17
Донор групи

Мені подобається концепція RPG MMO ігор, але чому нахиляє вони приносять деякі гідні числі з всі lapanese фантазії або фантазії в загальному !!!!! .... Oblivion Wasn't, що погано, і не була байка
Old 26 січня 2008, 13:39
Член групи

<--- Дуже користується найбільш рольових іграх (MMO чи ні), і для мене ці "ельф, kidie грі Fantasy" більше забавно, тому що вони приносять досвід неможливо отримати в "реальному світі"

До речі байки і забуття ті "фентезі типу" ^ _ ^

а ті, які мені не подобаються є Spacecowboy (так Unfun), а також "вивчити / Puzzle" Ігри (Myst, яку роздирають, і т.д.), вони понесли мене способом швидко. а також "SIM-" ігор типу, абсолютно даремні IMHO.
Old 26 січня 2008, 15:22
Донор групи

Ні, вони Arent
байки і забуття не було орків і sheamons і сумні 14-річних, НЕ друзів, які грають до НД до
Old 28 січня 2008, 13:17
Член групи

Я граю WOW (а то б я, якщо мій комп'ютер буде вести себе (мені довелося придбати Vista Home Premium сьогодні Coz мій Comp має пошкоджений або відсутній файл і в мене немає Win XP LOL диск)), я не хлопчик, я соціального життя.

Але я поважаю MMORPG хіба що для кожної людини (якщо він всім подобається те ж, що це було б нудно) Я ненавиджу футбольних ігор, але багато ППЛ, як вони.
Old 1 лютого 2008, 10:24
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав ARMIGO View Post
Ну, WOW / Runescape гравцями я знаю Dont спілкування. Вони є друзі, хоча. Але вони цікаве те ж саме.

Проблема, швидше за Runescape Wow гравці роблять грати тільки ті жалюгідні гри. І не є якісь інші хобі's. І в основному вони грають з 3 вечора до 12 вечора, і тільки виходити, коли вони дійсно мають.
Ви дійсно повинні отримати ключ. Ви один з тих, хто ніколи не стикався WoW, так що через це тільки перегони на підніжку кажучи грі "Патетична" і помилково звинуватили WoW гравців, що не мають інші інтереси.

Крім того, прохання вказати причину, чому ви вважаєте, що гра є жалюгідним. Я можу гарантувати, що ви не зможете вийти з законної причини, що хіба щось інше, ніж особисті уподобання.

/ P
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Що гірше ПК ви коли-небудь, що належить? redden137 Генеральний обладнання чат 20 13 березня 2009 14:41
Найгірших речей сповільнити роботу системи, на вашу думку? SophieCella General Software чат 18 15 червня 2008 04:59
Worst "популярних" частина програмного забезпечення на вашому комп'ютері? Gazmondo General Software чат 3 25 березня 2008 15:38
Я не можу Логін ... (Гірша проблема Ever) Hexzar Операційні системи Windows 1 10 січня 2008 14:04
X-Men The Game swordude PC & консоль Gaming 1 21 жовтня 2006 10:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.