![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK цей аргумент зупинити зараз ... Wow є штани обриватися
| |||
| |||
| OK дякую *** Все, що я отримав сказати, я згоден Wow є штани, і я просто отримав 1k сировини лобі на Runescape: D ROFL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хлопці ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт
найгірших ігор Ive Ever грав є FIFA 64 на n64 або Panzer Dragoon на персональному комп'ютері, три всі хлопчики грають / насолоджуючись runscape віці 16, 18, 20, яку вони грають, коли вони хочуть, але всі вони зайняті активним і соціальне життя відгадати його аж до індивідуального, Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ну, WOW / Runescape гравцями я знаю Dont спілкування. Вони є друзі, хоча. Але вони цікаве те ж саме. Перебуваючи на форумі doesn't означає, що ваш комп'ютер Nerdy. У мене є декілька хобі's. І деякі з них не є Nerdy. Моє хобі є обчислювальні, малювання, Гра у футбол (назвемо це спорт в цілому, оскільки я також вийти піти гасити і fitnessing), спілкування (Ви можете назвати це вихід лота) Gaming, діє. Таким Im членом місцевої клас театру. Я зайнятий в житті ![]() Проблема, швидше за Runescape Wow гравці роблять грати тільки ті жалюгідні гри. І не є якісь інші хобі's. І в основному вони грають з 3 вечора до 12 вечора, і тільки виходити, коли вони дійсно мають. Крім цього у мене є кілька інших ігор я не люблю. Але в основному MMORPG ігор. Окрім своєї нерозумно говорити тебе палити і пити алкоголь, щоб почати спілкування. Я зробив і інше, але Мені завжди громадським і тільки почали його becose я хотів спробувати палити і пити. Я кинув курити 3 місяці тому, і я робив це протягом року. Я пив багато, і я ще пити, але з виміром. Цитата:
.......... MARIO! ![]() MARIO чи ні, я не згоден, тому що я, як Маріо. Але його насправді не моя гра, хоча Fave. |
|
| |||
| |||
| Мені подобається концепція RPG MMO ігор, але чому нахиляє вони приносять деякі гідні числі з всі lapanese фантазії або фантазії в загальному !!!!! .... Oblivion Wasn't, що погано, і не була байка |
|
| |||
| |||
| <--- Дуже користується найбільш рольових іграх (MMO чи ні), і для мене ці "ельф, kidie грі Fantasy" більше забавно, тому що вони приносять досвід неможливо отримати в "реальному світі" До речі байки і забуття ті "фентезі типу" ^ _ ^ а ті, які мені не подобаються є Spacecowboy (так Unfun), а також "вивчити / Puzzle" Ігри (Myst, яку роздирають, і т.д.), вони понесли мене способом швидко. а також "SIM-" ігор типу, абсолютно даремні IMHO. |
|
| |||
| |||
| Ні, вони Arent байки і забуття не було орків і sheamons і сумні 14-річних, НЕ друзів, які грають до НД до |
|
| |||
| |||
| Я граю WOW (а то б я, якщо мій комп'ютер буде вести себе (мені довелося придбати Vista Home Premium сьогодні Coz мій Comp має пошкоджений або відсутній файл і в мене немає Win XP LOL диск)), я не хлопчик, я соціального життя. Але я поважаю MMORPG хіба що для кожної людини (якщо він всім подобається те ж, що це було б нудно) Я ненавиджу футбольних ігор, але багато ППЛ, як вони. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Крім того, прохання вказати причину, чому ви вважаєте, що гра є жалюгідним. Я можу гарантувати, що ви не зможете вийти з законної причини, що хіба щось інше, ніж особисті уподобання. / P |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що гірше ПК ви коли-небудь, що належить? | redden137 | Генеральний обладнання чат | 20 | 13 березня 2009 14:41 |
| Найгірших речей сповільнити роботу системи, на вашу думку? | SophieCella | General Software чат | 18 | 15 червня 2008 04:59 |
| Worst "популярних" частина програмного забезпечення на вашому комп'ютері? | Gazmondo | General Software чат | 3 | 25 березня 2008 15:38 |
| Я не можу Логін ... (Гірша проблема Ever) | Hexzar | Операційні системи Windows | 1 | 10 січня 2008 14:04 |
| X-Men The Game | swordude | PC & консоль Gaming | 1 | 21 жовтня 2006 10:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |