WoW инсталиране ада Хей момчета,
Аз съм като основни проблеми, инсталиране на света на Warcraft на последната кръпка (2.4.3 до 3.0.2 и 3.0.3) върху Deathstar система (вж. по-долу за очила.) Имам инсталирана играта клиент на външен HD да спаси някои пространство на вътрешния един. Когато отидете да обновите играта клиента, аз добивам всички видове съобщения, например като "заявление" Снежна виелица Updater "бе прекратена, тъй като той попита Runtime да прекрати по необичаен начин". Ако някой може да помогне, ще бъде много оценявам.
Благодарности
__________________ Ами, аз съм официално semipro един музикант 
1вия концерта е на 7 юни 2009
Моята система: Deathstar 1.0 / назаем MacBook Процесор (и): Core 2 Quad / Dual-Core | Дънната платка: Ново HP нещо / Macbook нещо | RAM памет: 4GB DDR2 / 1GB DDR2 | Графична карта (и): NVidia GeForce 8600GT | Звукова карта: Intel (R) интегрирана | Hard Drive (и): 1tb SATA / Mac 120GB | Оптично устройство (а): Hitachi Blu-Ray / Интегрирана | Дело / PSU: HP запас / Mac фондова | Охлаждане: Вашият стандарт радиатора и вентилатора / Същия | Мрежа / Интернет: Intel (R) Интегрирани / Mac Airport | Монитор (и): HP w2408 / Macbook нещо | Операционна система (и): Изглед sp1 / Mac OS X Leopard (10,5) | |