WoW įrengimo Hell Hey guys,
Turiu didelių problemų diegiant World of Warcraft's latest patch (2.4.3 iki 3.0.2 ir 3.0.3) ant deathstar sistema (žr. toliau pateiktus kriterijus.) Turiu įrengti žaidimo kliento išorinio HD į sutaupyti erdvę vidaus vieną. Kai aš einu atnaujinti žaidimo kliento, gaunu visus pranešimus, rūšių, kaip antai "paraiška" Blizzard "atnaujinimų" buvo nutraukta, nes ji paprašė Trukmė nutraukti ir neįprastu būdu ". Jei kas gali padėti, būtų labai dėkingi.
Ačiū
__________________ Na, aš oficialiai semipro muzikantas 
1. koncertą yra 2009 m. birželio 7 d.
Mano sistema: Deathstar 1.0 / paskolintas MacBook Procesorius (-iai): Core 2 Quad / Dual-Core | Pagrindinė plokštė: Naujas HP dalykas / Macbook dalykas | RAM atmintis: 4GB DDR2 / 1GB DDR2 | Graphics Card (-ai): nVidia GeForce 8600GT | Garso plokštė: Intel (R) Integrated | Kietasis diskas (-ai): 1TB SATA 120GB Mac | Optical Drive (s): "Hitachi" Blu-ray / Integruota | Case / PSU: HP akcijų / Mac Ištekliai | Aušinimas: Jūsų standartinio radiatoriaus ir ventiliatoriaus / Tas | Tinklas / Internetas: Intel (R) Integrated / Mac Airport | Monitorius (-ai): HP w2408 / Macbook dalykas | Operacinė sistema (-os): Vista SP1 "/" Mac OS X Leopard (10.5) | |