WoW instal elle hey guys,
Man ir lielas problēmas instalējot World of Warcraft ir jaunāko patch (2.4.3 uz 3.0.2 un 3.0.3) par Deathstar sistēmu (skatīt zemāk specs). Man ir instalēta spēle klientam ārējo HD ietaupīt vietu par iekšējo vienu. Kad es dodos, lai atjauninātu spēli klients, man visas ziñas veidu, piemēram, "pieteikumu" Blizzard Updater "tika pārtraukta, jo tā lūdza Runtime izbeigt neierastā veidā". Ja kāds var palīdzēt, būtu ļoti appreciated.
Pateicība
__________________ Nu, es esmu oficiāli semipro mūziķis 
1. kabriolets ir 7th of June 2009
Mana sistēma: Deathstar 1.0 / aizdots MacBook Processor (s): Core 2 Quad / Dual-Core | Motherboard: Jaunie HP lieta / Macbook lieta | RAM Operatīvā atmiņa: 4gb DDR2 1GB DDR2 | Graphics Card (s): nVidia GeForce 8600GT | Sound Card: Intel (R) integrālās | Hard Drive (s): 1TB SATA / Mac 120GB | Optical Drive (s): Hitachi Blu-ray / Integrēta | Case / PSU: HP akciju / Mac Stock | Dzesēšana: Jūsu standarta radiatoru un ventilatoru / Same | Tīkla / Internets: Intel (R) Integrēta / Mac AirPort | Monitor (s): HP w2408 / Macbook lieta | Operating System (s): Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5) | |