WoW instalacji piekła hey guys,
Mam poważne problemy z zainstalowaniem World of Warcraft w najnowszą łatkę (2.4.3 do 3.0.2 i 3.0.3) na Deathstar systemu (patrz poniżej specyfikacji). Mam zainstalowane gry klienta zewnętrznego HD, aby zapisać miejsce na rynku wewnętrznym jednego. Kiedy idę do aktualizacji gry klienta, ja dostać wszelkiego rodzaju wiadomości, takie jak "wniosek" Blizzard Updater "została zakończona, ponieważ zadawane Runtime wypowiedzieć w niezwykły sposób". Jeśli ktoś może pomóc, to byłoby znacznie docenione.
Dzięki
__________________ Cóż, ja jestem oficjalnie jeden semipro muzyka 
1-sze koncert jest 7 czerwca 2009
My System: Deathstar 1.0 / pożyczane MacBooka Procesor (y): Core 2 Quad / Dual-Core | Płyta główna: Nowy HP rzeczą / Macbook rzeczą | Pamięć RAM: 4GB DDR2 / 1GB DDR2 | Karta graficzna (y): nVidia GeForce 8600GT | Karta dźwiękowa: Intel (R) zintegrowana | Hard Drive (s): 1 TB SATA / Mac 120gb | Optical Drive (s): Hitachi Blu-ray / zintegrowane | Case / PSU: HP akcji / Mac Stock | Chłodzenie: Twoja standardowy radiator i wentylator / samo | Sieć / Internet: Intel (r) Zintegrowane / Mac AirPort | Monitor (y): HP w2408 / Macbook rzeczą | Operating System (-y): Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5) | |