| Ahoj kluci,
Mám veľké problémy s inštaláciou World of Warcraft je posledný patch (2.4.3 až 3.0.2 a 3.0.3) na Deathstar systému (pozri nižšie špecifikácie.) Nainstaloval som hru klienta na externé HD ušetriť nejaké miesto na vnútorný jedna. Keď som ísť k aktualizácii hry klient, aj získať najrôznejšie správy, ako je "žiadosť" Blizzard Updater "bol ukončený, pretože požiadala Runtime, aby ju dokončil neobvyklým spôsobom." Ak niekto môže pomôcť, bolo by veľmi ocenili.
Vďaka
__________________ No, já jsem oficiálne jeden hudobník semipro 
1. koncert je 7. jún 2009
Môj systém: Deathstar 1,0 / Zapožičanie MacBook Processor (s): Core 2 Quad / dvou-jádrové | Základná doska: Nový HP vec / MacBook vec | Pamäť RAM: 4 GB DDR2 / 1GB DDR2 | Grafické karty (s): nVidia GeForce 8600GT | Zvuková karta: Intel (R), integrovanej | Pevný disk (y): 1TB SATA / Mac 120gigabajt | Optická mechanika (s): Hitachi Blu-ray / Integrated | Case / PSU: HP populácie / Mac skladom | Chladenie: Vaša štandardný chladič a ventilátor / Same | Sieť / Internet: Intel (R) Integrované / Mac Letiská | Monitor (s): HP w2408 / MacBook vec | Operačný systém (y): Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5) | |