WoW cehennem yükleme Hey çocuklar,
I (2.4.3 için 3.0.2 ve 3.0.3) ve Ölüm sisteme (özellikleri için aşağıya bakınız önemli sorun World of Warcraft en son düzeltme eki yüklerken sorun yaşıyorum.) Bir harici HD bazı yer kazanmak için oyun istemci yüklü iç üzerinde. Ben oyun İstemci güncelleştirmesini gitmek için, bu "çünkü Runtime alışılmadık bir şekilde sonlandırmak için sorulan son verildi uygulama" Blizzard Güncelleyici "" gibi mesajlar her türlü, alıyorum. If anyone can help, büyük mutluluk duyacağız.
Teşekkürler
__________________ Ben resmen semipro müzisyen pm 
1. flika 7 Haziran 2009 biridir
Benim Sistemi: Ölüm 1.0 / ödünç Macbook İşlemci (ler): Core 2 Quad / Çift-Çekirdekli | Anakart: Yeni HP şey / Macbook şey | RAM hafıza: 4GB DDR2 / 1GB DDR2 | Grafik Kartı (ler): NVIDIA GeForce 8600GT | Ses Kartı: Intel (R) entegre | Sabit Disk (ler): 1tb SATA / Mac 120gb | Optik Sürücü (ler): Hitachi Blu-ray / Entegre | Case / PSU: HP stok / Mac Stok | Soğutma: Standart radyatör ve fan / Aynı | Ağ Bağlantısı / İnternet: Intel (R) Entegre / Mac Airport | Monitör (ler): HP w2408 / Macbook şey | İşletim Sistemi (ler): Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5) | |