![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hey Guys,
У мене виникають основні проблеми з установкою останнього Світ Warcraft Patch's (2.4.3 до 3.0.2 та 3.0.3) у системі Deathstar (див. нижче специфікацій.) У мене встановлений клієнт гри на зовнішній HD, щоб заощадити простір на внутрішню. Коли я йду на оновлення ігрового клієнта, і отримати всі види повідомлень, таких як "застосування" Blizzard Updater "була припинена, оскільки вона запитала виконання для припинення незвичайним способом". Якщо хто може допомогти, вона буде прийнята з вдячністю. Спасибо
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я не думаю, що Blizzard Updater зможе знайти гру, як на зовнішній диск. Може бути, тому він по тайм-ауту.
|
|||
|
|||
|
Привіт у мене була проблема з хуртовиною dowloader мені знадобилося години для завантаження, але потім я виявив, що я можу просто завантажити його з мережі в будь-якому випадку гра завантажувачів і повільним і тривалим
|