по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

X Каре Live Нето връзка

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви ноември 2008, 12:37
Член Група

Default X Каре Live Нето връзка

Здравейте, някой може да помогне моля. Не съм сигурен дали съм в правото, но тук отива. Синът ми е току що X Каре живеят безжичен интернет конектор и ние не може да работи, как да го използвам. Аз имам компютър с безжична интернет модем, но аз го свързани чрез кабел, тъй като е близо до телефонна линия. Може ли някой да ми каже какво трябва да направя, за да получи сигнал от една до друга и трябва да код или нещо такова. Благодарности.
Old 21-ви ноември 2008, 12:41
Администратор Група

Какъв модем / рутер имате ли, марката и модела.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21-ви ноември 2008, 12:44
Член Група

Здравейте, това е NETGEAR рутер DG834GSP.
Old 21 ноември 2008, 12:53
Администратор Група

1. Подходящата безжичен мрежов адаптер, трябва да бъде свързано към конзолата. За Xbox 360 настройка на безжичната мрежа, A Wi-Fi адаптер, че се свързва към USB порт е често използван. За XBox, използвайте WiFi адаптер, че се свързва с Ethernet порт. (Това се нарича безжична мрежа мост)

2. В Xbox360 (или XBox) конзолата сега следва да бъде включен и безжичната настройки трябва да бъдат navigated. За Xbox 360, менюто път "Система -> Настройки на мрежата -> Промяна на настройките." трябва да се следва. За XBox, обаче, в менюто трябва да се следва пътя, е "Настройки -> Настройки на мрежата -> Разширено -> Безжичен -> Настройки"

3. Сега, на SSID (Service Поставям идентификатор) на конзолата трябва да бъдат определени за да съответства на SSID на мрежата рутер. Ако безжичен рутер да се използва, е настроено на излъчване му SSID, а след това на дисплея на XBox 360 (или XBox) конзола би трябвало да имат SSID, и тя трябва да бъде предварително избран. Ако SSID не е preselected, тогава "Посочете Скритите мрежа" вариант е да бъдат избрани и SSID е да се влезе там. Тази стъпка е от решаващо значение при създаването на Xbox 360 безжична мрежа настройка.

4. Безжични рутери използват мрежата режим, наречен "Инфраструктура". Съответно, Мрежата режим трябва да бъде настроен на "Инфраструктура".

5. За сигурност Тип на Xbox 360 конзола или конзолата Xbox трябва да бъде определен, че да съответстват на безжичен маршрутизатор. В безжичен рутер може да използва WEP криптиране, като в този случай, тази настройка трябва да се прилага за Xbox 360 (или XBox) конзола. В безжичен рутер може да използва WPA криптиране, като в този случай, тази възможност следва да се даде възможност за Xbox 360 конзоли, като се използва един и същ ключ за криптиране на router.However на Xbox не поддържа WPA криптиране, и затова тя не може да се свържете с безжичен рутер с WPA активирани.

6. Настройките трябва да бъдат запазени и функционирането на мрежата е да бъдат проверени. На Xbox 360, на "Test Xbox Live връзката" вариант е да се използва за проверка дали Xbox 360 настройка на безжичната мрежа е успешно. На Xbox обаче, безжичен Статус екран показва състоянието на връзката с безжичен маршрутизатор. В Свържете Статус екрана на Xbox показва състоянието на връзката с XBox Live! чрез Интернет.

Намерих това ръководство.

Нека се знае, ако се заседна.
Old 21-ви ноември 2008, 13:02
Член Група

Дейв Здравейте, благодаря за бързите отговори и инфо. Когато не мога да го хванеш от X-Box ще се опитам го мисля, че трябва да работи аз не съм намерил някои от нещата, които споменатите по рутер, така ще се опита им късно или утре. Той е използването му чрез дълъг кабел текат от спалнята си по стълбите и в рутер в момента LOL. Благодаря отново.
Old 21-ви ноември 2008, 13:05
Администратор Група

В рутер поставя изложени сигнал по подразбиране, така вероятно няма да има нужда променя.

За Xbox трябва да бъде конфигуриран да го получите, че сигнал.

Ако силата на Xbox без диск в него трябва да обувка в това е вграден в операционната система и настройките ще бъдат там.
Old 24-ти Ноември, 2008, 03:35
Член Група

Здравей Дейв, следвани вашите съвети и той вече работи. Took повечето от един ден, за да му го опитам, но след няколко минути от пускането в кодовете от рутер тя работи добре. Благодаря на всички за помощта.
Old 24 ноември 2008, 03:39
Администратор Група

Големите неща, аз се радвам да помогна.
Old 3-ти декември 2008 год., 15:42
Номер на групата

Здравей Дейв
Просто беше четене тази тема и да има подобно положение, когато аз трябва да влача кабел с конектори RJ45 от моя безжичен рутер да ми синове, Xbox 360. Той има Xbox Live, създаден сега и всичките му глоба. Сега, вместо да купуват препоръчителната безжичен адаптер (около £ 60) Надявах се да се опита и запазете малко пари само с покупката на основния безжичен USB адаптер. Аз прочетох някъде, че можеш да се измъкнеш с използване на по-евтина алтернатива, но исках да се провери първо - вероятно Microsoft вероятно ще се разрешават само да ползвате драйверите за своя адаптер? (afterall, те искат да си купят собствен хардуер и кашлица до допълнителните! )
Old 3-ти декември 2008 год., 16:22
MJM
Номер на групата

Повечето не работят ... и те не са толкова добри, когато е близо като 360s.

Моята система: Сателит Toshiba A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Дънната платка:
Мобилни Intel PM965 Express чипсет
RAM памет:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графична карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Засилено звукова система
Hard Drive (и):
200GB 5400RPM
Оптично устройство (а):
DVD Super Multi
Дело / PSU:
Сателит A200 Серия
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Intel 4965AGN
Монитор (и):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Операционна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
SSH за Xbox Live? Breaker3D В мрежа, модеми & VoIP 3 8мо Sep 2008 14:40
Използване на XBox Live? Алекс PC & конзолата Gaming 1 5-и парламентарен Jan 2008 05:10
Windows Live ID и MSN tinkerbell Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 4 25 Окт 2007 07:27
CRT монитори - Как ще живеем с тях? quinda Общи Хардуер Чат 1 5-и парламентарен Дек 2006 13:50
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc