menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

X Box Live Čistý připojení

Reply

Thread Nástroje
Old 21.listopadu 2008, 12:37
Člen Skupina

Default X Box Live Čistý připojení

Ahoj, může někdo pomoci, prosím. Nejsem si jistý, jestli jsem v oblasti práva, ale tady jde. Můj syn má zrovna X Box žít bezdrátové internetové připojení a nemůžeme pracovat, jak ji používat. Mám PC s modemem bezdrátové připojení k internetu, ale já jsem ho připojený přes kabel, protože je blízko k telefonní lince. Může mi někdo říct, co chci dostat signál z jednoho do druhého a mám dát kód, nebo tak něco. Díky.
Old 21.listopadu 2008, 12:41
Administrátor Skupina

Jaký modem / router máte, značka a model.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21.listopadu 2008, 12:44
Člen Skupina

Ahoj, to je router Netgear DG834GSP.
Old 21. listopadu 2008, 12:53
Administrátor Skupina

1. Vhodná bezdrátový síťový adaptér musí být připojen ke konzole. Pro Xbox 360 bezdrátové sítě a Wi-Fi adaptér, který se připojuje do USB portu je často používán. Pro XBox, použijte WiFi adaptér, který se připojuje přes Ethernet port. (To je také tzv. bezdrátové sítě mostu)

2. V Xbox360 (nebo XBox) konzoli, nyní by měl být zapnutý a nastavení bezdrátové sítě by měly být k navigovaných. Pro Xbox 360, menu path "Systém -> Nastavení sítě -> Upravit nastavení." je nutné dodržet. Pro XBox však menu cesty, které mají být dodrženy, je "Nastavení -> Nastavení sítě -> Advanced -> Bezdrátová -> Nastavení"

3. Nyní se SSID (Service Set identifikátor) z konzole by měla být nastavena tak, aby odpovídaly SSID v síti router. Pokud je bezdrátový router, který má být použit, je nastaveno na jeho vysílání SSID, pak na displeji Xbox 360 (nebo XBox) konzoli by měli mít SSID, a mělo by být předem vybrán. Pokud je SSID není předem, pak je "Specifikují Nekótované Network" možností je být vybrán a SSID má být zaneseny. Tento krok je zásadní při vytváření Xbox 360 bezdrátové sítě.

4. Bezdrátové směrovače použít síťový režim s názvem "Infrastruktura". Proto režim sítě by měla být nastavena na "Infrastruktura".

5. Bezpečnostní Typ konzole Xbox 360 a Xbox konzole by měla být nastavena na zápas je bezdrátový router. Bezdrátový router může používat WEP šifrování, v takovém případě se tato nastavení by měla být uplatňována na Xboxu 360 (nebo XBox) konzoli. Bezdrátový router může použít šifrování WPA, v tomto případě, tato možnost by měla být povolena na konzole Xbox 360, s použitím stejného šifrovacího klíče jako na router.However, Xbox nepodporuje WPA šifrování, a proto se nemůže připojit k Bezdrátový router s WPA povolen.

6. Toto nastavení je třeba uložit a funkčnosti sítě je třeba ověřit. Na Xbox 360, "Test Xbox Live Connection" volby, které mají být použity pro kontrolu v případě, že Xbox 360 bezdrátové sítě, je úspěšná. Na Xbox však Wireless Status displej zobrazuje stav připojení k bezdrátové směrovače. Připojit Status obrazovka na Xbox zobrazuje stav spojení s XBox Live! prostřednictvím internetu.

Nalezeno této příručce.

Dejte nám vědět, pokud narazíte.
Old 21.listopadu 2008, 13:02
Člen Skupina

Ahoj Dave, díky za rychlou odpověď a info. Když jsem se může dostat ho z X-Box budu se snažit si to myslíte, že by práce, kterou jsem nalezl některé z těch věcí vám uvedené v routeru tak se pokusím je později, nebo zítra. Je používání prostřednictvím kabelu běží od svého pokoje dolů po schodech a do routeru v okamžiku lol. Díky znovu.
Old 21.listopadu 2008, 13:05
Administrátor Skupina

Router staví mimo signál jako výchozí tak zřejmě nebude muset měnit.

Xbox musí být nakonfigurován tak, aby snímací že signál.

Pokud budete moci na xbox bez CD v tom, že by zavedení je to postavené na operačním systému a nastavení, bude tam.
Old 24.listopadu 2008, 03:35
Člen Skupina

Ahoj Dave, následuje vaše rady, a je to hned pracovat. Vzal většinu dne se ho to zkusit, ale po několika minutách uvedení do kódů z routeru to fungovalo dobře. Díky za veškerou pomoc.
Old 24. listopadu 2008, 03:39
Administrátor Skupina

Velké věci, rád bych mohl pomoci.
Old 3 prosince 2008, 15:42
Dárce Skupina

Ahoj Dave
Právě čtení tohoto vlákna a mají podobné situaci, kdy jsem na trase kabelem s konektory RJ45 od mého bezdrátový router pro moji synové xbox 360. On má Xbox Live nastavit hned a vše v pořádku. A teď, než je doporučená koupit bezdrátový adaptér (asi £ 60) Doufal jsem, že to vyzkoušet a ušetřit nějaké peníze, které prostě nákup základního bezdrátový USB adaptér. Četl jsem někde, že můžete odejít s využitím levnější alternativu, ale chtěl zkontrolovat první - patrně Microsoft by pravděpodobně jen vám dovolí použít ovladače pro vlastní adaptér? (konec konců, které si koupit vlastní hardware a vykašlat se navíc! )
Old 3 prosince 2008, 16:22
MJM
Dárce Skupina

Most nefungují ... a nejsou-li v blízkosti tak dobrá jako 360s.

Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základní deska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Paměť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Užší Sound System
Pevný disk (y):
200gb 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitní A200 Series
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operační systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
SSH pro Xbox Live? Breaker3D Sítě, Modemy & VoIP 3 8. Září 2008 14:40
Použití XBox Live? alex PC a herní konzole 1 5. ledna 2008 05:10
Windows Live ID a msn Tinkerbell Email, VoIP & IM Diskuse 4 25. října 2007 07:27
CRT monitory - Jak jsme se s nimi žít? quinda Obecné Hardware Chat 1 5. prosince 2006 13:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.