![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, může někdo pomoci, prosím. Nejsem si jistý, jestli jsem v oblasti práva, ale tady jde. Můj syn má zrovna X Box žít bezdrátové internetové připojení a nemůžeme pracovat, jak ji používat. Mám PC s modemem bezdrátové připojení k internetu, ale já jsem ho připojený přes kabel, protože je blízko k telefonní lince. Může mi někdo říct, co chci dostat signál z jednoho do druhého a mám dát kód, nebo tak něco. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký modem / router máte, značka a model.
| |||
| |||
| Ahoj, to je router Netgear DG834GSP. |
|
| |||
| |||
| 1. Vhodná bezdrátový síťový adaptér musí být připojen ke konzole. Pro Xbox 360 bezdrátové sítě a Wi-Fi adaptér, který se připojuje do USB portu je často používán. Pro XBox, použijte WiFi adaptér, který se připojuje přes Ethernet port. (To je také tzv. bezdrátové sítě mostu) 2. V Xbox360 (nebo XBox) konzoli, nyní by měl být zapnutý a nastavení bezdrátové sítě by měly být k navigovaných. Pro Xbox 360, menu path "Systém -> Nastavení sítě -> Upravit nastavení." je nutné dodržet. Pro XBox však menu cesty, které mají být dodrženy, je "Nastavení -> Nastavení sítě -> Advanced -> Bezdrátová -> Nastavení" 3. Nyní se SSID (Service Set identifikátor) z konzole by měla být nastavena tak, aby odpovídaly SSID v síti router. Pokud je bezdrátový router, který má být použit, je nastaveno na jeho vysílání SSID, pak na displeji Xbox 360 (nebo XBox) konzoli by měli mít SSID, a mělo by být předem vybrán. Pokud je SSID není předem, pak je "Specifikují Nekótované Network" možností je být vybrán a SSID má být zaneseny. Tento krok je zásadní při vytváření Xbox 360 bezdrátové sítě. 4. Bezdrátové směrovače použít síťový režim s názvem "Infrastruktura". Proto režim sítě by měla být nastavena na "Infrastruktura". 5. Bezpečnostní Typ konzole Xbox 360 a Xbox konzole by měla být nastavena na zápas je bezdrátový router. Bezdrátový router může používat WEP šifrování, v takovém případě se tato nastavení by měla být uplatňována na Xboxu 360 (nebo XBox) konzoli. Bezdrátový router může použít šifrování WPA, v tomto případě, tato možnost by měla být povolena na konzole Xbox 360, s použitím stejného šifrovacího klíče jako na router.However, Xbox nepodporuje WPA šifrování, a proto se nemůže připojit k Bezdrátový router s WPA povolen. 6. Toto nastavení je třeba uložit a funkčnosti sítě je třeba ověřit. Na Xbox 360, "Test Xbox Live Connection" volby, které mají být použity pro kontrolu v případě, že Xbox 360 bezdrátové sítě, je úspěšná. Na Xbox však Wireless Status displej zobrazuje stav připojení k bezdrátové směrovače. Připojit Status obrazovka na Xbox zobrazuje stav spojení s XBox Live! prostřednictvím internetu. Nalezeno této příručce. Dejte nám vědět, pokud narazíte. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, díky za rychlou odpověď a info. Když jsem se může dostat ho z X-Box budu se snažit si to myslíte, že by práce, kterou jsem nalezl některé z těch věcí vám uvedené v routeru tak se pokusím je později, nebo zítra. Je používání prostřednictvím kabelu běží od svého pokoje dolů po schodech a do routeru v okamžiku lol. Díky znovu. |
|
| |||
| |||
| Router staví mimo signál jako výchozí tak zřejmě nebude muset měnit. Xbox musí být nakonfigurován tak, aby snímací že signál. Pokud budete moci na xbox bez CD v tom, že by zavedení je to postavené na operačním systému a nastavení, bude tam. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, následuje vaše rady, a je to hned pracovat. Vzal většinu dne se ho to zkusit, ale po několika minutách uvedení do kódů z routeru to fungovalo dobře. Díky za veškerou pomoc. |
|
| |||
| |||
| Velké věci, rád bych mohl pomoci. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave Právě čtení tohoto vlákna a mají podobné situaci, kdy jsem na trase kabelem s konektory RJ45 od mého bezdrátový router pro moji synové xbox 360. On má Xbox Live nastavit hned a vše v pořádku. A teď, než je doporučená koupit bezdrátový adaptér (asi £ 60) Doufal jsem, že to vyzkoušet a ušetřit nějaké peníze, které prostě nákup základního bezdrátový USB adaptér. Četl jsem někde, že můžete odejít s využitím levnější alternativu, ale chtěl zkontrolovat první - patrně Microsoft by pravděpodobně jen vám dovolí použít ovladače pro vlastní adaptér? (konec konců, které si koupit vlastní hardware a vykašlat se navíc! ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most nefungují ... a nejsou-li v blízkosti tak dobrá jako 360s.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| SSH pro Xbox Live? | Breaker3D | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 8. Září 2008 14:40 |
| Použití XBox Live? | alex | PC a herní konzole | 1 | 5. ledna 2008 05:10 |
| Windows Live ID a msn | Tinkerbell | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 25. října 2007 07:27 |
| CRT monitory - Jak jsme se s nimi žít? | quinda | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. prosince 2006 13:50 |
| Thread Nástroje | |
| |