![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, μπορεί κανείς να βοηθήσει παρακαλώ. Δεν είμαι σίγουρος αν το σωστό χώρο, αλλά εδώ πηγαίνει. Ο γιος μου μόλις πήρε X Box ζουν ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο και δεν μπορούμε να εργάζονται για το πώς μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Έχω έχεις PC με ασύρματο internet modem, αλλά το έχω συνδεθεί μέσω ενός καλωδίου που είναι κοντά στην τηλεφωνική γραμμή. Μπορεί κανείς να μου πει τι πρέπει να κάνουμε για να λάβετε ένα μήνυμα από το ένα στο άλλο και έχω να θέσω στον κωδικό ή κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι modem / router σας, να και το μοντέλο.
| |||
| |||
| Γεια σου, είναι ένα router Netgear DG834GSP. |
|
| |||
| |||
| 1. Το κατάλληλο προσαρμογέα ασύρματου δικτύου πρέπει να είναι συνδεδεμένη με την κονσόλα. Για μια κονσόλα Xbox 360 ασύρματου δικτύου, ένα Wi-Fi προσαρμογέα που συνδέεται σε μια θύρα USB χρησιμοποιείται συχνά. Για μια κονσόλα Xbox, χρησιμοποιήστε ένα WiFi adapter που συνδέεται με τη θύρα Ethernet. (Αυτό είναι επίσης ένα ασύρματο δίκτυο γέφυρα) 2. Η XBOX360 (ή XBox) κονσόλα θα πρέπει πλέον να ανοίγουν με το Wireless και ρυθμίσεις θα πρέπει να είναι η ναυτιλία. Για το Xbox 360, το μενού διαδρομή "Σύστημα -> Ρυθμίσεις Δικτύου -> Επεξεργασία ρυθμίσεων". πρέπει να ακολουθηθεί. Για την κονσόλα Xbox, ωστόσο, το μενού διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι "Ρυθμίσεις -> Network Settings -> Advanced -> Ασύρματη σύνδεση -> Ρυθμίσεις" 3. Τώρα, το SSID (Service Set Identifier) της κονσόλας θα πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με το SSID του δικτύου δρομολογητή. Εάν το ασύρματο δρομολογητή που θα χρησιμοποιηθεί είναι ρυθμισμένο να εκπέμπει το SSID, τότε η οθόνη της κονσόλας Xbox 360 (ή XBox) κονσόλα θα πρέπει να έχουν το SSID, και θα πρέπει να προ επιλεγεί. Εάν το SSID δεν είναι προεπιλεγμένο, τότε το "Καθορίστε εισηγμένων Δίκτυο" επιλογή είναι να επιλεγεί και το SSID πρέπει να εγγραφεί εκεί. Αυτό το βήμα είναι κρίσιμο κατά τη δημιουργία του Xbox 360 ασύρματου δικτύου. 4. Ασύρματο routers Τρόπος χρήσης ενός δικτύου που ονομάζεται "υποδομή". Κατά συνέπεια, το δίκτυο Mode θα πρέπει να οριστεί σε "υποδομή". 5. Η Ασφάλεια Τύπος την κονσόλα Xbox 360 ή την κονσόλα Xbox θα πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με αυτή του ασύρματου router. Το ασύρματο δρομολογητή μπορεί να χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση WEP, στην περίπτωση αυτή, αυτή η ρύθμιση πρέπει να εφαρμόζεται για το Xbox 360 (ή XBox) κονσόλα. Το ασύρματο δρομολογητή μπορούν να χρησιμοποιούν την κρυπτογράφηση WPA, στην οποία περίπτωση, η επιλογή αυτή θα πρέπει να είναι σε θέση για την κονσόλα Xbox 360, χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί κρυπτογράφησης ως επί το router.However, το Xbox δεν υποστηρίζει την κρυπτογράφηση WPA, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συνδεθεί με ένα ασύρματο δρομολογητή με ενεργοποιημένο το WPA. 6. Οι ρυθμίσεις θα πρέπει να αποθηκευτεί και η λειτουργικότητα του δικτύου είναι να επαληθεύεται. Από την κονσόλα Xbox 360, το "Test Connection Xbox Live" είναι η επιλογή που πρέπει να χρησιμοποιούνται για να ελέγξετε αν το Xbox 360 ασύρματου δικτύου είναι επιτυχής. Από την κονσόλα Xbox Ωστόσο, το Ασύρματο Status οθόνη εμφανίζεται η κατάσταση της σύνδεσης με το ασύρματο δρομολογητή. Η Σύνδεση Status οθόνη στην κονσόλα Xbox εμφανίζει την κατάσταση της σύνδεσης με το Xbox Live! μέσω του Διαδικτύου. Βρέθηκαν αυτό τον οδηγό. Πείτε μας αν έχετε κολλήσει. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, ευχαριστώ για την γρήγορη και απαντήσεις οι πληροφορίες. Πότε μπορώ να τον φέρουμε από το X-Box θα το δοκιμάσετε πιστεύω ότι θα πρέπει να εργαστεί βρήκα κάποια από τα πράγματα που αναφέρονται υπό το δρομολογητή έτσι θα προσπαθήσει αργότερα ή αύριο. Είναι το χρησιμοποιεί μέσω μιας μακράς καλώδιο που εκτείνεται από την κρεβατοκάμαρα κάτω από τις σκάλες και σε δρομολογητή κατά τη στιγμή lol. Ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Ο δρομολογητής τοποθετεί ένα σήμα ως προεπιλογή οπότε πιθανότατα δεν θα χρειαστεί αλλαγή. Το Xbox θα πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να pickup ότι σήμα. Εάν εξουσία για την κονσόλα Xbox ΧΩΡΙΣ ένα CD σε αυτήν θα πρέπει να εκκινήσετε σε κατάσταση είναι χτισμένο στο λειτουργικό σύστημα και τις ρυθμίσεις που θα είναι εκεί. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, ακολούθησε τη συμβουλή σου και είναι τώρα. Καθ 'όλη την ημέρα για να τον off είναι να προσπαθήσουμε, αλλά μετά από λίγα λεπτά της δημιουργίας τους κωδικούς του router λειτούργησε καλά. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| Great stuff, χαρούμενος θα μπορούσα να βοηθήσω. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave Μόλις γίνει ανάγνωση αυτό το νήμα και να έχουν μια παρόμοια κατάσταση, όπου θα πρέπει να trail ένα καλώδιο με RJ45 υποδοχές από ασύρματο δρομολογητή μου να μου γιους Xbox 360. Έχει Xbox Live που έχεις τώρα και όλα τα ωραία. Τώρα, αντί να αγοράσει η συνιστώμενη ασύρματο προσαρμογέα (περίπου £ 60) Ήλπιζα να προσπαθήσουμε και να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας ένα μόνο βασικό προσαρμογέα ασύρματου USB. Διάβασα κάπου ότι μπορείτε να ξεφύγετε με τη χρήση λιγότερο δαπανηρή εναλλακτική λύση, αλλά ήθελε να ελέγξει πρώτα - ίσως μόνο η Microsoft θα μπορούσε πιθανότατα να σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα οδήγησης για τη δική του προσαρμογέα;; (afterall, θέλουν να αγοράσουν το δικό τους υλικό και φτύνω το επιπλέον! ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι περισσότερες δεν λειτουργούν ... και όταν δεν είναι κοντά σε τόσο καλό όσο το 360s.