![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, može bilo tko pomoć ugoditi. Niste sigurni, ako sam ja u pravu, ali ovdje ide području. Moj sin je upravo dobio X Box live bežični internet priključak i ne možemo raditi kako ga koristiti. Ja sam dobio bežični internet PC s modemom, ali sam ga spojen preko kabela, jer je uz telefonsku liniju. Može bilo tko reći mene što trebam učiniti da dobijem signal od jednog do drugog i za to sam staviti kod u ili nešto. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji modem / ruter da li vi imati, napraviti i model.
| |||
| |||
| Pozdrav, to je netgear ruter DG834GSP. |
|
| |||
| |||
| 1. Odgovarajući prilagodnik bežične mreže mora biti spojen na konzoli. Xbox 360 za postavljanje bežične mreže, a Wi-Fi adaptera koji spaja na USB port je često koristi. Za Xbox, koristiti WiFi adapter koji se spaja na Ethernet port. (To se također zove bežične mreže most) 2. The Xbox360 (ili Xbox) konzolu sada bi trebao biti uključen i Wireless Postavke trebaju biti navigated to. Za Xbox 360, izbornik put "System -> Network Settings ->" Uredi postavke ". se poštivati. Za Xbox, no izbornik put da se slijedi je "Settings -> Network Settings -> Advanced -> Wireless -> Settings" 3. Sada, SSID (Service Set Identifier) je konzola bi trebala biti postavljena tako da se podudaraju s SSID je mreža usmjerivač. Ako je bežični ruter koji će se koristiti je postavljen na broadcast SSID njegova, zatim prikaz Xbox 360 (ili Xbox) konzolu SSID treba imati, a to bi trebalo biti unaprijed odabrali. Ako je SSID nije preselected, onda je "Nije na popisu Odredite Network" opcija je da se odabranim i SSID se upisali tamo. Ovaj korak je od ključne važnosti prilikom stvaranja Xbox 360 bežičnu mrežu setup. 4. Bežični usmjerivači koriste mrežni način rada pod nazivom "Infrastruktura". U skladu s tim, Network Moda bi trebala biti postavljena na "Infrastruktura". 5. Security Vrsta Xbox 360 konzola ili Xbox konzole bi trebao biti postavljen na utakmicu da bežični usmjerivač. Bežični ruter svibanj koristiti WEP enkripcija, u kojem slučaju, ovu postavku treba primijeniti na Xbox 360 (ili Xbox) konzole. Bežični ruter svibanj koristiti WPA enkripcija, u kojem slučaju, ovu opciju treba biti omogućeno na Xbox 360 konzolu, pomoću istog ključa za šifriranje kao na router.However, Xbox ne podržava WPA enkripcija, i stoga ne može povezati s bežični ruter sa WPA enabled. 6. Postavke trebaju biti spremljene i funkcionalnost mreže je biti verificirane. Na Xbox 360, a "Test Connection Xbox Live" je opcija koja se koristi za provjeru je li Xbox 360 bežična mreža Postavljanje je uspješna. Na Xbox međutim, Wireless Status ekran prikazuje status veze na bežični usmjerivač. Priključite se status ekran na Xbox prikazuje status veze sa Xbox Live! putem Interneta. Pronađeno ovom priručniku. Obavijestite nas ukoliko zapeti. |
|
| |||
| |||
| Dave Bok, hvala za brze odgovore i info. Kad sam ga mogu dobiti X-Box ću ga iskušaju mislite da bi trebalo raditi Nađoh neke od stvari koje se spominju u ruter pa će ih pokušati kasnije ili sutra. On je koristeći Internet preko dugog kabela izvodi iz njegove spavaće sobe niz stepenice i na ruter trenutno lol. Hvala opet. |
|
| |||
| |||
| Na usmjerivač se stavlja kao default signal tako da vjerojatno nećete morati mijenjati. Xbox mora biti konfigurirano tako da se kurva da signal. Ako vlast na Xbox, bez CD-a na njoj bi trebao čizma u nju sagradili u operacijski sustav i postavke će biti tamo. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, a slijedili vaše savjete i to sada radi. Uzeo većinu dnevno da biste dobili Internet to ga probati, ali nakon nekoliko minuta stavljanja u kodove iz ruter Internet izrađen prekid. Hvala za svu pomoć. |
|
| |||
| |||
| Velike stvari, drago mi je što mogu pomoći. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave Dovoljno je bilo čitanje ovaj thread i slične situacije, gdje sam na stazi jedan kabel sa RJ45 priključcima iz mog bežični ruter u moje sinove Xbox 360. On je dobio Xbox živjeti sada postaviti i njegove sve u redu. Sada, umjesto da kupite preporučio bežični adapter (oko £ 60) sam se nadala da isprobate i uštedite nešto novca mimo pravedan kupovina osnovnih bežični USB adapter. Pročitao sam negdje da možete izvući koristi jeftiniju alternativu, ali su htjeli provjeriti first - Microsoft vjerojatno će vjerojatno samo dozvolu da koristite upravljačke programe za svoj vlastiti adapter? (afterall, žele li da kupi vlastite hardverske i iskašljati se extra! ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Većina ne rade ... a oni nisu u blizini, gdje kao dobar kao 360s.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| SSH za Xbox Živ? | Breaker3D | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 8. Sep 2008 14:40 |
| Korištenje Xbox Live? | alex | PC & konzole Igre | 1 | 5. siječanj 2008 05:10 |
| Windows Live ID i msn | tinkerbell | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 25. listopad 2007 07:27 |
| CRT Monitori - Kako živimo s njima? | quinda | General Hardware Chat | 1 | 5. prosinac 2006 13:50 |
| Thread Tools | |
| |