kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

X-Box Live hálózati csatlakozás

Reply

Téma eszközök
Old November 21, 2008, 12:37
Csoport tagja

Default X-Box Live hálózati csatlakozás

Szia, tud akárki segítsen kérem. Nem vagyok biztos benne, hogy a jog területén, de itt megy. A fiam még csak most X-Box élő vezeték nélküli internet-csatlakozó, és nem dolgozott ki, hogyan kell használni. Nekem van PC-re van a vezeték nélküli internet modem, de van egy kábelen keresztül csatlakozik, mivel közel van a telefon vonal. Ki tudja megmondani, mit kell tennem, hogy a jel az egyik a másikat, és tudom is, hogy a kódot, vagy valami ilyesmi. Köszönöm.
Old November 21, 2008, 12:41
Administrator Group

Mi a modem / router van-e, gyártmány és modell.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old November 21, 2008, 12:44
Csoport tagja

Helló, ez egy Netgear routert DG834GSP.
Old November 21 2008, 12:53
Administrator Group

1. A megfelelő vezeték nélküli hálózati adapterrel kell csatlakoztatni a konzolt. Az Xbox 360 vezeték nélküli hálózat beállítása, a Wi-Fi adapter, hogy csatlakozik egy USB port gyakran használják. Az XBox, egy WiFi adapterrel, hogy csatlakozik az Ethernet port. (Ez is hívják a vezeték nélküli hálózati híd)

2. Az Xbox360 (vagy XBox) konzolt kell most megfordult, és a Wireless Settings kell hogy navigált. Az Xbox 360, a menü path "Rendszer -> Hálózat Beállítások -> Beállítások. be kell tartani. Az Xbox, azonban a menü elérési utat kell követni a "Beállítások -> Network Settings -> Advanced -> Wireless -> Beállítások"

3. Nos, az SSID (Service Set Identifier) a konzolt kell megállapítani, hogy megfeleljen az SSID-t a hálózati útválasztó. Ha a vezeték nélküli routert kell használni úgy van beállítva, hogy az SSID broadcast, akkor a kijelzőn az XBox 360 (vagy XBox) konzolt kell az SSID-t, és meg kell előre kiválasztani. Ha az SSID nem előre, majd az "Adja Unlisted hálózat" opciót kell kiválasztani, és az SSID-t be kell oda. Ez a lépés kulcsfontosságú, ha az Xbox 360-hoz létre a vezeték nélküli hálózat beállítása.

4. A vezeték nélküli útválasztó használata hálózati mód a "infrastruktúra". Ennek megfelelően a hálózati mód meg kell határozni az "infrastruktúra".

5. A Biztonsági típusa az Xbox 360 konzolt az Xbox konzol, illetve meg kell határozni, hogy megfeleljen, hogy a vezeték nélküli routert. A vezeték nélküli útválasztó is használhatják WEP titkosítás, amely esetben ezt a beállítást kell alkalmazni, hogy az Xbox 360 (vagy XBox) konzolt. A vezeték nélküli útválasztó is használhatják a WPA titkosítást, amely esetben ez a lehetőség számára lehetővé kell tenni az Xbox 360 konzolhoz, ugyanazokat a titkosítási kulcs a router.However, az Xbox nem támogatja a WPA titkosítást, és ezért nem tud csatlakozni a A vezeték nélküli útválasztó WPA engedélyezve.

6. A beállításokat kell megmenteni és a funkcionalitást a hálózatot úgy kell ellenőrizni. Az Xbox 360, a "Test Xbox Live Connection" lehetőséget fel kell használni annak ellenőrzésére, ha az Xbox 360 vezeték nélküli hálózat telepítése sikeres volt. Az Xbox azonban a vezeték nélküli állapot jelenik meg a képernyőn, amely a kapcsolat a vezeték nélküli routert. A Connect Status képernyőn megjelenik az Xbox állapota a csatlakozás az Xbox Live! az interneten keresztül.

Megtaláltam ezt az útmutatót.

Tudassa velünk, ha elakad.
Old November 21, 2008, 13:02
Csoport tagja

Szia Dave, köszönöm a gyors válaszokat és az info. Mikor tud vele az X-Box megpróbálom azt hiszem, hogy ki kell dolgoznia Találtam néhány olyan dolog, amit említeni a router így megpróbálja őket később vagy holnap. Ő azt használó keresztül hosszú kábel fut a hálószobában le a lépcsőn, és a router pillanatában lol. Köszönet újra.
Old November 21, 2008, 13:05
Administrator Group

A router ad egy jelet alapértelmezett így valószínűleg nem lesz szüksége változik.

Az Xbox kell beállítani, hogy a pickup jel.

Ha a hatalom az Xbox nélkül egy CD-t meg kell, hogy az indítás a beépített operációs rendszer és a beállítások lesznek ott.
Old November 24, 2008, 03:35
Csoport tagja

Szia Dave, ezt követi a tanácsot, és most dolgozik. Vette a legtöbb egy nap, hogy neki, hogy próbálja ki, de néhány perc múltán hozatala a kódokat a router ez munkás finom. Köszönet minden segítségért.
Old November 24 2008, 03:39
Administrator Group

Fantasztikus, boldog segíthet.
Old December 3, 2008, 15:42
Donor Group

Szia Dave
Csak olvasott e téma, és hasonló a helyzet, ha már a nyomvonal kábel RJ45 csatlakozók a vezeték nélküli routert, hogy a fiaim xbox 360. Úgy van Xbox Live létre, és most már minden rendben. Most pedig, ahelyett, hogy megvásárolja a javasolt vezeték nélküli adapter (kb. £ 60) Reméltem, hogy megpróbálja menteni pénzt csak felvásárlási alapvető vezeték nélküli USB adapter. Azt olvastam valahol, hogy lehet kapni távol használatával egy olcsóbb alternatívát, de szerettem volna ellenőrizni először - feltehetően a Microsoft valószínűleg csak akkor teszi lehetővé, hogy a vezetők a saját adapter? (afterall, akkor azt akarom, hogy vásároljon saját hardver-és felköhög extra! )
Old December 3, 2008, 16:22
MJM
Donor Group

Most nem működik ... és ők sem, ha közel olyan jól, mint a 360s.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo T8100
Alaplap:
Mobile Intel PM965 Express lapkakészlet
RAM memória:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafikus kártya (k):
ATI HD 2600 XT
Hangkártya:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Merevlemez (ek):
200GB 5400rpm
Optikai meghajtó (k):
DVD Super Multi
Case / tápegység:
Satellite A200 sorozat
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ok):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
SSH Xbox Live? Breaker3D Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 8. Szeptember 2008 14:40
Xbox Live használata? alex PC és konzol játékok 1 5. január 2008 05:10
Windows Live ID és az MSN tinkerbell E-mail, a VoIP és IM Vitalap 4 25. október 2007 07:27
CRT monitorok - Hogyan élünk velük? quinda Általános fémáru Chat 1 5. december 2006 13:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.