![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, tud akárki segítsen kérem. Nem vagyok biztos benne, hogy a jog területén, de itt megy. A fiam még csak most X-Box élő vezeték nélküli internet-csatlakozó, és nem dolgozott ki, hogyan kell használni. Nekem van PC-re van a vezeték nélküli internet modem, de van egy kábelen keresztül csatlakozik, mivel közel van a telefon vonal. Ki tudja megmondani, mit kell tennem, hogy a jel az egyik a másikat, és tudom is, hogy a kódot, vagy valami ilyesmi. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a modem / router van-e, gyártmány és modell.
| |||
| |||
| Helló, ez egy Netgear routert DG834GSP. |
|
| |||
| |||
| 1. A megfelelő vezeték nélküli hálózati adapterrel kell csatlakoztatni a konzolt. Az Xbox 360 vezeték nélküli hálózat beállítása, a Wi-Fi adapter, hogy csatlakozik egy USB port gyakran használják. Az XBox, egy WiFi adapterrel, hogy csatlakozik az Ethernet port. (Ez is hívják a vezeték nélküli hálózati híd) 2. Az Xbox360 (vagy XBox) konzolt kell most megfordult, és a Wireless Settings kell hogy navigált. Az Xbox 360, a menü path "Rendszer -> Hálózat Beállítások -> Beállítások. be kell tartani. Az Xbox, azonban a menü elérési utat kell követni a "Beállítások -> Network Settings -> Advanced -> Wireless -> Beállítások" 3. Nos, az SSID (Service Set Identifier) a konzolt kell megállapítani, hogy megfeleljen az SSID-t a hálózati útválasztó. Ha a vezeték nélküli routert kell használni úgy van beállítva, hogy az SSID broadcast, akkor a kijelzőn az XBox 360 (vagy XBox) konzolt kell az SSID-t, és meg kell előre kiválasztani. Ha az SSID nem előre, majd az "Adja Unlisted hálózat" opciót kell kiválasztani, és az SSID-t be kell oda. Ez a lépés kulcsfontosságú, ha az Xbox 360-hoz létre a vezeték nélküli hálózat beállítása. 4. A vezeték nélküli útválasztó használata hálózati mód a "infrastruktúra". Ennek megfelelően a hálózati mód meg kell határozni az "infrastruktúra". 5. A Biztonsági típusa az Xbox 360 konzolt az Xbox konzol, illetve meg kell határozni, hogy megfeleljen, hogy a vezeték nélküli routert. A vezeték nélküli útválasztó is használhatják WEP titkosítás, amely esetben ezt a beállítást kell alkalmazni, hogy az Xbox 360 (vagy XBox) konzolt. A vezeték nélküli útválasztó is használhatják a WPA titkosítást, amely esetben ez a lehetőség számára lehetővé kell tenni az Xbox 360 konzolhoz, ugyanazokat a titkosítási kulcs a router.However, az Xbox nem támogatja a WPA titkosítást, és ezért nem tud csatlakozni a A vezeték nélküli útválasztó WPA engedélyezve. 6. A beállításokat kell megmenteni és a funkcionalitást a hálózatot úgy kell ellenőrizni. Az Xbox 360, a "Test Xbox Live Connection" lehetőséget fel kell használni annak ellenőrzésére, ha az Xbox 360 vezeték nélküli hálózat telepítése sikeres volt. Az Xbox azonban a vezeték nélküli állapot jelenik meg a képernyőn, amely a kapcsolat a vezeték nélküli routert. A Connect Status képernyőn megjelenik az Xbox állapota a csatlakozás az Xbox Live! az interneten keresztül. Megtaláltam ezt az útmutatót. Tudassa velünk, ha elakad. |
|
| |||
| |||
| Szia Dave, köszönöm a gyors válaszokat és az info. Mikor tud vele az X-Box megpróbálom azt hiszem, hogy ki kell dolgoznia Találtam néhány olyan dolog, amit említeni a router így megpróbálja őket később vagy holnap. Ő azt használó keresztül hosszú kábel fut a hálószobában le a lépcsőn, és a router pillanatában lol. Köszönet újra. |
|
| |||
| |||
| A router ad egy jelet alapértelmezett így valószínűleg nem lesz szüksége változik. Az Xbox kell beállítani, hogy a pickup jel. Ha a hatalom az Xbox nélkül egy CD-t meg kell, hogy az indítás a beépített operációs rendszer és a beállítások lesznek ott. |
|
| |||
| |||
| Szia Dave, ezt követi a tanácsot, és most dolgozik. Vette a legtöbb egy nap, hogy neki, hogy próbálja ki, de néhány perc múltán hozatala a kódokat a router ez munkás finom. Köszönet minden segítségért. |
|
| |||
| |||
| Fantasztikus, boldog segíthet. |
|
| |||
| |||
| Szia Dave Csak olvasott e téma, és hasonló a helyzet, ha már a nyomvonal kábel RJ45 csatlakozók a vezeték nélküli routert, hogy a fiaim xbox 360. Úgy van Xbox Live létre, és most már minden rendben. Most pedig, ahelyett, hogy megvásárolja a javasolt vezeték nélküli adapter (kb. £ 60) Reméltem, hogy megpróbálja menteni pénzt csak felvásárlási alapvető vezeték nélküli USB adapter. Azt olvastam valahol, hogy lehet kapni távol használatával egy olcsóbb alternatívát, de szerettem volna ellenőrizni először - feltehetően a Microsoft valószínűleg csak akkor teszi lehetővé, hogy a vezetők a saját adapter? (afterall, akkor azt akarom, hogy vásároljon saját hardver-és felköhög extra! ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most nem működik ... és ők sem, ha közel olyan jól, mint a 360s.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SSH Xbox Live? | Breaker3D | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 8. Szeptember 2008 14:40 |
| Xbox Live használata? | alex | PC és konzol játékok | 1 | 5. január 2008 05:10 |
| Windows Live ID és az MSN | tinkerbell | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 4 | 25. október 2007 07:27 |
| CRT monitorok - Hogyan élünk velük? | quinda | Általános fémáru Chat | 1 | 5. december 2006 13:50 |
| Téma eszközök | |
| |