![]() |
|
| |||
| |||
| היי, מישהו יכול לעזור בבקשה. לא בטוח אם אני ימינה לאזור אבל כאן הולך. הבן שלי יש רק נעשה X Box לחיות אינטרנט אלחוטי מחבר ואנחנו לא יכולים לעבוד כיצד להשתמש בו. אני חייב מחשב עם אינטרנט אלחוטי מודם אבל יש לי את זה מחובר באמצעות כבל כמו זה כדי לסגור את קו הטלפון. מישהו יכול לומר לי מה אני צריך לעשות כדי לקבל את האות מאחד השני ועושים אני צריך לשים קוד או משהו. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה המודם / נתב יש לך, דגם.
| |||
| |||
| היי, זהו netgear הנתב DG834GSP. |
|
| |||
| |||
| 1. המתאים את מתאם הרשת האלחוטית חייב להיות מחובר המסוף. עבור Xbox 360 ההתקנה של הרשת האלחוטית, עם Wi-Fi שמחברת מתאם ליציאת USB לעיתים קרובות נעשה שימוש. במשך Xbox, להשתמש במתאם WiFi שמחברת את יציאת Ethernet. (זה המכונה גם רשת אלחוטית גשר) 2. ה Xbox360 (או Xbox) קונסולת כעת אמור להיות מופעל ואת הגדרות האלחוטי יש navigated ל. עבור Xbox 360, התפריט נתיב "מערכת -> הגדרות רשת -> ערוך הגדרות". יש אחריו. עבור Xbox, עם זאת, התפריט בדרך להיות אחריה היא "הגדרות -> רשת הגדרות -> מתקדם -> אלחוטית -> הגדרות" 3. עכשיו, את SSID (Service Set Identifier) של המסוף יש להגדיר כדי להתאים את הרשת SSID של הנתב. אם נתב אלחוטי כדי לשמש הוא בחר לשדר את SSID, אז התצוגה של Xbox 360 (או Xbox) קונסולת צריך את SSID, והיא אמורה להיות שנבחר מראש. אם הוא לא preselected SSID, ולאחר מכן את "לא ברשימה ציין רשת" היא אפשרות להיבחר ואת SSID הוא נכנס כדי להיות שם. צעד זה הוא צעד משמעותי בעת יצירת Xbox 360 ההתקנה של הרשת האלחוטית. 4. נתבים אלחוטיים לשימוש ברשת מצב שנקרא "תשתית". בהתאם לכך, הרשת מצב צריך להיות מוגדר "תשתית". 5. האבטחה סוג של קונסולת Xbox 360 או את קונסולת Xbox צריך להיות מוגדר מתאים לזה של הנתב האלחוטי. נתב אלחוטי יכול להשתמש בהצפנה WEP, במקרה זה, הגדרה זו יש להחיל את Xbox 360 (או Xbox) Console. נתב אלחוטי יכול להשתמש בהצפנת WPA, ובמקרה זה, אפשרות זו צריכה להיות מופעלת על קונסולת Xbox 360, תוך שימוש באותו מפתח ההצפנה כפי על router.However, את Xbox אינו תומך ב-WPA הצפנה, ולכן זה לא יכול להתחבר ל א נתב אלחוטי עם WPA מופעלת. 6. ההגדרות ישמרו ואת הפונקציונליות של הרשת היא להיות מאומת. על Xbox 360, את "בדוק חיבור Xbox Live" האפשרות להשתמש כדי לבדוק אם Xbox 360 ההתקנה של הרשת האלחוטית היא מוצלחת. על Xbox אולם אלחוטי מצב המסך מציג את מצב החיבור האלחוטי הנתב. תחבר את המסך על מצב Xbox מציג את מצב החיבור עם Xbox Live! דרך האינטרנט. מציאה מדריך זה. תן לנו לדעת אם אתה נתקע. |
|
| |||
| |||
| היי דייב, תודה על תגובות מהירות של מידע. מתי אני יכול לגרום לו לצאת, X-Box אני אנסה את זה חושב שזה אמור לעבוד מצאתי כמה מן הדברים שהוזכרו תחת הנתב כך ינסה אותם מאוחר יותר או מחר. הוא משתמש בה, באמצעות כבל ארוך לפעול מתוך חדר השינה שלו במורד המדרגות אל הנתב ברגע LOL. שוב תודה. |
|
| |||
| |||
| הנתב מעביר את אות כברירת מחדל, כך סביר להניח שלא צריך לשנות. את Xbox צריך להיות מוגדר כי איסוף האות. אם הכוח על Xbox ללא תקליטור בו הוא צריך את העניין של האתחול של מערכת ההפעלה בנוי וההגדרות יהיו שם. |
|
| |||
| |||
| היי דייב, בעקבות העצה שלך וזה עובד עכשיו. לקח ביותר של היום, כדי לגרום לו לנסות את זה, אבל אחרי כמה דקות של לשים את הקודים של הנתב זה עובד בסדר גמור. תודה על כל העזרה. |
|
| |||
| |||
| דברים נהדר, שמח שאני יכול לעזור. |
|
| |||
| |||
| היי דייב זה פשוט היה לקרוא פתיל ויש להם דומה למצב, שבו אני נאלץ לגרור את הכבל עם RJ45 connectors from my נתב אלחוטי הבנים שלי Xbox 360. הוא גר Xbox יש להגדיר כעת ועל כל בסדר. עכשיו, במקום לקנות מתאם אלחוטי המומלץ (כ £ 60) קיוויתי לנסות ולשמור קצת כסף רק על ידי רכישת מתאם USB אלחוטי בסיסי. קראתי איפשהו, כי אתה יכול לברוח עם משתמש חלופה זולה אבל רציתי לבדוק הראשונה - Microsoft הנראה היה כנראה רק כדי לאפשר לך להשתמש את מנהלי ההתקן של מתאם משלה?? (afterall, הם רוצים לקנות לך שלהם וחומרה לכעכע את Extra! ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רוב לא עובד ... והם לא שבו ליד טוב כמו את 360s.