mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

X Box Live Net Jungtis

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 21, 2008, 12:37
Narys

Default X Box Live Net Jungtis

Hi, Can anyone help please. Nesate tikras, ar aš teisė srityje, tačiau čia eina. Mano sūnus ką tik gavo X Box Live bevielio interneto jungtį ir mes negalime dirbti, kaip jį naudoti. Turiu kompiuterį su bevielio interneto modemas, bet man jis prijungtas kabelis, nes ji yra arti telefono linija. Ar kas nors pasakys man, ką man reikia daryti norint gauti signalą iš vienos į kitą ir turiu įvesti kodą ar kažką. Ačiū.
Old Lapkritis 21, 2008, 12:41
Administrator Grupė

Kas yra modemas / maršrutizatorius turite, gamyklinė markė ir modelis.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Lapkritis 21, 2008, 12:44
Narys

Sveiki, tai maršrutizatorius NETGEAR DG834GSP.
Old Lapkritis 21, 2008, 12:53
Administrator Grupė

1. Reikia bevielio tinklo plokštė turi būti prijungta prie pulto. Xbox 360 bevielis tinklo konfigūracijos, Wi-Fi adapterį, jungiantis prie USB, yra dažnai naudojamas. Dėl Xbox, naudojimo WiFi adapterio jungiasi prie Ethernet port. (Tai taip pat vadinama bevielio tinklo tiltas)

2. Xbox360 (ar Xbox) konsolė dabar turėtų būti įjungtas ir Wireless Nustatymai reikia naviguoti. Xbox 360, Meniu kelyje "System -> Network Settings -> Keisti nustatymus". turi būti laikomasi. Dėl "Xbox", tačiau Meniu kelyje reikia laikytis, yra "Nustatymai -> Network Settings -> Advanced -> Wireless -> Nustatymai"

3. Dabar SSID (Service Set Identifier) konsolės turėtų būti nustatyta, kad atitiktų tinklo maršrutizatorių SSID. Jei bevielis maršrutizatorius būti nustatytas transliuoti savo SSID, tuomet "Xbox 360" (arba "Xbox) Console ekranas turi turėti SSID, ir jis turėtų būti iš anksto atrinkti. Jei SSID nėra pasirinkto, tada "Nurodykite Neveikia tinklo" variantas bus pasirinktas ir SSID bus įrašytas čia. Šis žingsnis yra labai svarbus, kuriant "Xbox 360" bevielio tinklo nustatymus.

4. Bevieliai maršrutizatoriai naudoti tinklo režimas vadinamas "Infrastruktūra". Taigi, Tinklo režimas turi būti nustatytas į "Infrastruktūros".

5. Apsaugos tipas "Xbox 360" konsolėje arba Xbox konsolė turėtų būti suderinti, kad bevielis maršrutizatorius. Bevielis maršrutizatorius gali naudoti WEP kodavimą, o tokiu atveju, šis nustatymas turi būti taikomas "Xbox 360" (arba "Xbox) konsolę. Bevielis maršrutizatorius gali naudoti WPA kodavimą, tokiu atveju, ši galimybė turi būti įjungtas "Xbox 360" konsolės, naudojant tą patį kodavimo raktą, kaip į router.However, Xbox nepalaiko WPA kodavimo ir todėl negalite prisijungti prie bevielis maršrutizatorius su WPA įjungtas.

6. Parametrai turi būti išsaugota ir tinklo funkcijų, turi būti patikrinta. "Xbox 360", "Test Connection" Xbox Live "variantas turi būti naudojamas patikrinti, ar" Xbox 360 "bevielio tinklo konfigūracija yra sėkminga. Apie "Xbox", tačiau belaidžio status lange rodomas ry statusas bevielis maršrutizatorius. Susisiekti Statusas ekrane Xbox rodo su Xbox Live ryšio būseną! internetu.

Rasta šiame vadove.

Praneškite mums, jei turite problemų.
Old Lapkritis 21, 2008, 13:02
Narys

Hi Dave, ačiū už greitą atsakymus ir info. Kada galiu gauti jį išjungti X-Box aš jį išbandyti manau, kad turėtų dirbti Radau kai ką nurodyti pagal maršrutizatorių taip bandys jas vėliau arba rytoj. Jis jį naudoti per ilgas kabelis, skaičiuojant nuo jo miegamasis žemyn laiptais ir į maršrutizatorių metu Lol. Thanks again.
Old Lapkritis 21, 2008, 13:05
Administrator Grupė

Maršrutizatorius nurodo dėmesį kaip numatytasis signalo todėl tikriausiai nereikia keisti.

Xbox turi būti sukonfigūruotas taip, kad pikapas, kad signalas.

Jei galia xbox be jame CD reikia paleisti į ją's pastatytas operacinės sistemos ir parametrai bus ten.
Old Lapkritis 24, 2008, 03:35
Narys

Hi Dave, po jūsų patarimo ir dabar dirba. Dalyvavo daugelyje dieną gauti jį išjungti jį išbandyti, bet po kelių minučių baigia iš maršrutizatorių jis dirbo bauda kodai. Ačiū už pagalbą.
Old Lapkritis 24, 2008, 03:39
Administrator Grupė

Great stuff, malonu man galėtų padėti.
Old Gruodis 3, 2008, 15:42
Donorų grupės

Hi Dave
Tiesiog buvo skaityti šioje temoje ir turi panašią situaciją, kai turiu takas su RJ45 jungtimis kabelis iš mano bevielis maršrutizatorius mano sūnūs "Xbox 360". Jis gavo "Xbox Live įsteigti dabar ir visiems gerai. Dabar, o ne pirkti rekomenduojama Wireless Adapter (apie £ 60) Aš tikiuosi, kad pabandyti ir sutaupyti šiek tiek pinigų, tiesiog pirkti pagrindinio Wireless USB adapteris. Aš perskaičiau kažkur, kad galite sau leisti naudoti pigesnę alternatyvą, bet norėjo patikrinti, pirmoji - "Microsoft" turbūt tikriausiai tik leidimo naudoti tvarkykles savo adapterį? (afterall, jie nori nusipirkti savo aparatūros ir kosulys iki extra! )
Old Gruodis 3, 2008, 16:22
MJM
Donorų grupės

Dauguma neveikia ... ir jie, kai šalia nėra tokia gera kaip 360s.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
SSH už "Xbox Live? Breaker3D Networking, Modems & VoIP 3 8 rugsėjis 2008 14:40
Naudodami Xbox Live? Alex PC & konsolės Žaidimai 1 5 sausis 2008 05:10
Windows Live ID, MSN Tinkerbell Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 25 spalis 2007 07:27
CRT monitoriai - Kaip mes gyvename su jais? quinda General Hardware Chat 1 5 gruodis 2006 13:50
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.