![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, Can anyone help please. Neesat pārliecināts, ja es esmu labi jomā, bet šeit notiek. Mans dēls tikko ieguva X Box dzīvot bezvadu interneta savienojumu, un mēs nevaram strādāt, kā to izmantot. Es saņēmu datoru, izmantojot bezvadu interneta modemu, bet man tas savienots, izmantojot kabeli, jo tas ir tuvu tālruņa līniju. Vai kāds man pateikt, kas man jādara, lai saņemtu signālu no viena uz otru un man ievietot kodu vai kaut ko. Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas modem / router jums ir, marka un modelis.
| |||
| |||
| Hi, tas netgear router DG834GSP. |
|
| |||
| |||
| 1. Nepieciešams bezvadu tīkla adapteris jābūt savienotam ar pulti. 360 Xbox bezvadu tīklu setup, Wi-Fi adapteri, kas savieno ar USB portu tiek bieži izmantots. For Xbox, izmantot WiFi adapteri, kas savieno ar Ethernet portu. (To sauc arī bezvadu tīkla tilts) 2. Xbox360 (vai Xbox) konsoli tagad ir ieslēgts un Wireless Settings Būtu pārvietojāties. Par Xbox 360, izvēlnē ceļš "System -> Network Settings -> Rediģēt iestatījumus". ir jāievēro. For Xbox, tomēr izvēlne trajektoriju ir "Settings -> Network Settings -> Advanced -> Wireless -> Settings" 3. Tagad SSID (Service Set Identifier) un konsole ir jānosaka, lai atbilstu SSID no tīkla maršrutētāju. Ja bezvadu maršrutētāju, kas jāizmanto, ir noteikts pārraidīt savu SSID, tad displejs 360 Xbox (vai Xbox) konsole ir jābūt SSID, un tam jābūt iepriekš izvēlēta. Ja SSID nav iepriekš izvēlētam, tad "Norādīt Nereģistrētie Tīkls" variants ir jāizvēlas un SSID ir jāieraksta tur. Šis solis ir ļoti svarīga, veidojot Xbox 360 bezvadu tīkla uzstādīšanu. 4. Bezvadu maršrutētāji izmanto tīkla režīmu sauc par "Infrastruktūra". Tādējādi, tīkla režīms ir iestatīts uz "Infrastruktūra". 5. Drošības 360 Xbox tipa pulti vai Xbox konsoles jābūt tādam, lai atbilstu, ka bezvadu maršrutētāju. Wireless router var izmantot WEP šifrēšana, tādā gadījumā, šis iestatījums ir jāpiemēro Xbox 360 (vai Xbox) konsole. Wireless router var izmantot WPA šifrēšanu, tādā gadījumā šī iespēja būtu jādod par 360 Xbox konsole, izmantojot pašu šifrēšanas atslēgu, par router.However, Xbox neatbalsta WPA šifrēšanu, tādēļ tā nevar izveidot savienojumu ar wireless router ar WPA iespējots. 6. Iestatījumi ir saglabāti un funkcionalitāte tīkls ir jāpārbauda. Par 360 Xbox, "Test Xbox Live Connection" iespēja ir jāizmanto, lai pārbaudītu vai Xbox 360 bezvadu tīkla uzstādīšana ir veiksmīga. Par Xbox tomēr Wireless Statuss ekrānā tiek parādīts statusa savienojumu ar bezvadu maršrutētāju. Connect Statuss ekrāna Xbox parāda statusu saistībā ar Xbox Live! caur internetu. Found this guide. Dariet mums zināmu, ja Jums iestrēdzis. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, paldies par ātru atbildēm un info. Kad es varu viņu pārtrauca X-Box es to izmēģinātu domāju, ka tā ir jāstrādā es atradu dažas no lietām, kas minēta saskaņā ar router to mēģinās tos vēlāk vai rīt. Viņš izmanto to, izmantojot garš kabelis posmā no viņa guļamistaba noteikti kāpnēm un uz maršrutētāja brīdī lol. Thanks again. |
|
| |||
| |||
| Maršrutētājs izvirza no signālu pēc noklusējuma tā, visticamāk, nav nepieciešams mainīt. Xbox nepieciešams konfigurēt, lai pikaps šo signālu. Ja jūs jauda xbox bez CD tas tas ielādēs tas apdzīvotās operētājsistēma un iestatījumus būs tur. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, pēc jūsu padomu un tagad darbojas. Ņēma lielāko daļu no dienas, lai dabūtu viņu pie to izmēģināt, bet pēc pāris minūtēm Ekspluatācijā nodošanas datums no router tā strādāja naudas sodu kodeksus. Paldies visiem palīdzēt. |
|
| |||
| |||
| Great stuff, priecīgs es varētu palīdzēt. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave Tikko lasot šo pavedienu un ir līdzīgā situācijā, kad man taka kabelis ar RJ45 savienotājiem no manu bezvadu maršrutētāju, lai mani dēli xbox 360. Viņš ir nokļuvis Xbox Live, kas tagad un visiem labi. Tagad, nevis pirkt ieteicams bezvadu adaptera (aptuveni £ 60) Es biju cer izmēģināt un ietaupīt naudu tikai par pērkot pamata bezvadu USB adapteris. Es izlasīju kaut kur, ka jūs varat likvidēt, izmantojot lētāku iespēju, bet vēlējās, lai pārbaudītu pirmo - iespējams, microsoft, visticamāk, tikai dod iespēju jums izmantot vadītājiem savām adapter? (afterall, viņi vēlas, lai jūs iegādāties savu datortehniku un klepus līdz papildu! ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lielākā daļa nestrādā ... un tie nav kur tuvu tik labi, kā 360s.