menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

X Box Live Čistý pripojenie

Reply

Thread Tools
Old 21. novembra 2008, 12:37
Člen Skupina

Default X Box Live Čistý pripojenie

Ahoj, môže niekto pomôcť, prosím. Nejsem si jistý, jestli jsem v oblasti práva, ale tu ide. Môj syn má zrovna X Box žiť bezdrôtové internetové pripojenie a nemôžeme pracovať, ako ju používať. Mám PC s modemom bezdrôtové pripojenie k internetu, ale já jsem ho pripojený cez kábel, pretože je blízko k telefónnej linke. Môže mi niekto povedať, čo chcem dostať signál z jedného do druhého a mám dať kód, alebo tak niečo. Vďaka.
Old 21. novembra 2008, 12:41
Administrátor Skupina

Aký modem / router máte, značka a model.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21. novembra 2008, 12:44
Člen Skupina

Ahoj, to je router Netgear DG834GSP.
Old 21. novembra 2008, 12:53
Administrátor Skupina

1. Vhodná bezdrôtový sieťový adaptér musí byť pripojený ku konzole. Pre Xbox 360 bezdrôtovej siete a Wi-Fi adaptér, ktorý sa pripája do USB portu je často používaný. Pre XBox, použite WiFi adaptér, ktorý sa pripája cez Ethernet port. (To je aj tzv bezdrôtovej siete mosta)

2. V Xbox360 (alebo XBox) konzolu, teraz by mal byť zapnutý a nastavenia bezdrôtovej siete by mali byť k navigovaných. Pre Xbox 360, menu path "Systém -> Nastavenie siete -> Upraviť nastavenia." je nutné dodržať. Pre XBox však menu cesty, ktoré majú byť dodržané, je "Nastavenia -> Nastavenie siete -> Advanced -> Bezdrôtová -> Nastavenie"

3. Teraz sa SSID (Service Set identifikátor) z konzola by mala byť nastavená tak, aby zodpovedali SSID v sieti router. Ak je bezdrôtový router, ktorý má byť použitý, je nastavené na jeho vysielanie SSID, potom na displeji Xbox 360 (alebo XBox) konzolu by mali mať SSID, a malo by byť vopred vybraný. Ak je SSID nie je vopred, potom je "Špecifikujte Nekótované Network" možnosťou je byť vybraný a SSID má byť zaznamenané. Tento krok je nevyhnutný pri tvorbe Xbox 360 bezdrôtovej siete.

4. Bezdrôtové smerovače použiť sieťový systém s názvom "Infraštruktúra". Preto režim siete by mala byť nastavená na "Infraštruktúra".

5. Bezpečnostné Typ konzola Xbox 360 a Xbox konzola by mala byť nastavená na zápas je bezdrôtový router. Bezdrôtový router môže používať WEP šifrovanie, v takom prípade sa tieto nastavenia by mala byť uplatňovaná na konzoly Xbox 360 (alebo XBox) konzolu. Bezdrôtový router môže použiť šifrovanie WPA, v tomto prípade, táto možnosť by mala byť povolená na konzole Xbox 360, s použitím rovnakého šifrovacieho kľúča ako na router.However, Xbox nepodporuje WPA šifrovanie, a preto sa nemôže pripojiť k Bezdrôtový router s WPA povolený.

6. Toto nastavenie je potrebné uložiť a funkčnosť siete je potrebné overiť. Na Xbox 360, "Test Xbox Live Connection" voľby, ktoré majú byť použité pre kontrolu v prípade, že Xbox 360 bezdrôtové siete, je úspešná. Na Xbox však Wireless Status displej zobrazuje stav pripojenia k bezdrôtovej smerovače. Pripojiť Status obrazovka na Xbox zobrazuje stav spojenia s XBox Live! prostredníctvom internetu.

Nájdeno tejto príručke.

Dajte nám vedieť, ak narazíte.
Old 21. novembra 2008, 13:02
Člen Skupina

Ahoj Dave, vďaka za rýchlu odpoveď a info. Keď som sa môže dostať ho z X-Box budem sa snažiť si to myslíte, že by práca, ktorú som našiel niektoré z tých vecí vám uvedené v routeru tak se pokusím je neskôr, alebo zajtra. Je používanie prostredníctvom kábla beží od svojho izby dole po schodoch a do routeru v čase lol. Vďaka znova.
Old 21. novembra 2008, 13:05
Administrátor Skupina

Router stavia mimo signál ako predvolené tak zrejme nebude musieť meniť.

Xbox musí byť nakonfigurovaný tak, aby snímacie že signál.

Ak budete môcť na xbox bez CD v tom, že by zavedenie je to postavené na operačnom systéme a nastavenia, bude tam.
Old 24.novembra 2008, 03:35
Člen Skupina

Ahoj Dave, nasleduje vaše rady, a je to hneď pracovať. Vzal väčšinu dňa sa ho to skúsiť, ale po niekoľkých minútach uvedenie do kódov z routeru to fungovalo dobre. Vďaka za akúkoľvek pomoc.
Old 24. novembra 2008, 03:39
Administrátor Skupina

Veľké veci, rád by som mohol pomôcť.
Old 3 decembra 2008, 15:42
Darcu Skupina

Ahoj Dave
Práve čítanie tohto vlákna a majú podobné situácii, keď som na trase káblom s konektormi RJ45 od môjho bezdrôtový router pre moji synovia xbox 360. On má Xbox Live nastaviť hned a všetko v poriadku. A teraz, ako je odporúčaná koupit bezdrôtový adaptér (asi £ 60) Dúfal som, že to vyskúšať a ušetriť nejaké peniaze, ktoré proste nákup základného bezdrôtový USB adaptér. Čítal som niekde, že môžete odísť s využitím lacnejšiu alternatívu, ale chcel skontrolovať prvý - patrně Microsoft by pravdepodobne len vám dovolí použiť ovládače pre vlastné adaptér? (koniec koncov, ktoré si kúpiť vlastný hardvér a vykašľať sa navyše! )
Old 3 decembra 2008, 16:22
MJM
Darcu Skupina

Most nefungujú ... a ak nie sú v blízkosti tak dobrá ako 360s.

Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základná doska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Pamäť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Rozšírená Sound System
Pevný disk (y):
200GB 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitná A200 Series
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operačný systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
SSH pre Xbox Live? Breaker3D Siete, Modemy & VoIP 3 8. September 2008 14:40
Použitie XBox Live? alex PC a herné konzoly 1 5. januára 2008 05:10
Windows Live ID a msn Tinkerbell Email, VoIP & IM Diskusia 4 25. októbra 2007 07:27
CRT monitory - Ako sme sa s nimi žiť? Quindi Všeobecné Hardware Chat 1 5. decembra 2006 13:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.