![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, môže niekto pomôcť, prosím. Nejsem si jistý, jestli jsem v oblasti práva, ale tu ide. Môj syn má zrovna X Box žiť bezdrôtové internetové pripojenie a nemôžeme pracovať, ako ju používať. Mám PC s modemom bezdrôtové pripojenie k internetu, ale já jsem ho pripojený cez kábel, pretože je blízko k telefónnej linke. Môže mi niekto povedať, čo chcem dostať signál z jedného do druhého a mám dať kód, alebo tak niečo. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký modem / router máte, značka a model.
| |||
| |||
| Ahoj, to je router Netgear DG834GSP. |
|
| |||
| |||
| 1. Vhodná bezdrôtový sieťový adaptér musí byť pripojený ku konzole. Pre Xbox 360 bezdrôtovej siete a Wi-Fi adaptér, ktorý sa pripája do USB portu je často používaný. Pre XBox, použite WiFi adaptér, ktorý sa pripája cez Ethernet port. (To je aj tzv bezdrôtovej siete mosta) 2. V Xbox360 (alebo XBox) konzolu, teraz by mal byť zapnutý a nastavenia bezdrôtovej siete by mali byť k navigovaných. Pre Xbox 360, menu path "Systém -> Nastavenie siete -> Upraviť nastavenia." je nutné dodržať. Pre XBox však menu cesty, ktoré majú byť dodržané, je "Nastavenia -> Nastavenie siete -> Advanced -> Bezdrôtová -> Nastavenie" 3. Teraz sa SSID (Service Set identifikátor) z konzola by mala byť nastavená tak, aby zodpovedali SSID v sieti router. Ak je bezdrôtový router, ktorý má byť použitý, je nastavené na jeho vysielanie SSID, potom na displeji Xbox 360 (alebo XBox) konzolu by mali mať SSID, a malo by byť vopred vybraný. Ak je SSID nie je vopred, potom je "Špecifikujte Nekótované Network" možnosťou je byť vybraný a SSID má byť zaznamenané. Tento krok je nevyhnutný pri tvorbe Xbox 360 bezdrôtovej siete. 4. Bezdrôtové smerovače použiť sieťový systém s názvom "Infraštruktúra". Preto režim siete by mala byť nastavená na "Infraštruktúra". 5. Bezpečnostné Typ konzola Xbox 360 a Xbox konzola by mala byť nastavená na zápas je bezdrôtový router. Bezdrôtový router môže používať WEP šifrovanie, v takom prípade sa tieto nastavenia by mala byť uplatňovaná na konzoly Xbox 360 (alebo XBox) konzolu. Bezdrôtový router môže použiť šifrovanie WPA, v tomto prípade, táto možnosť by mala byť povolená na konzole Xbox 360, s použitím rovnakého šifrovacieho kľúča ako na router.However, Xbox nepodporuje WPA šifrovanie, a preto sa nemôže pripojiť k Bezdrôtový router s WPA povolený. 6. Toto nastavenie je potrebné uložiť a funkčnosť siete je potrebné overiť. Na Xbox 360, "Test Xbox Live Connection" voľby, ktoré majú byť použité pre kontrolu v prípade, že Xbox 360 bezdrôtové siete, je úspešná. Na Xbox však Wireless Status displej zobrazuje stav pripojenia k bezdrôtovej smerovače. Pripojiť Status obrazovka na Xbox zobrazuje stav spojenia s XBox Live! prostredníctvom internetu. Nájdeno tejto príručke. Dajte nám vedieť, ak narazíte. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, vďaka za rýchlu odpoveď a info. Keď som sa môže dostať ho z X-Box budem sa snažiť si to myslíte, že by práca, ktorú som našiel niektoré z tých vecí vám uvedené v routeru tak se pokusím je neskôr, alebo zajtra. Je používanie prostredníctvom kábla beží od svojho izby dole po schodoch a do routeru v čase lol. Vďaka znova. |
|
| |||
| |||
| Router stavia mimo signál ako predvolené tak zrejme nebude musieť meniť. Xbox musí byť nakonfigurovaný tak, aby snímacie že signál. Ak budete môcť na xbox bez CD v tom, že by zavedenie je to postavené na operačnom systéme a nastavenia, bude tam. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, nasleduje vaše rady, a je to hneď pracovať. Vzal väčšinu dňa sa ho to skúsiť, ale po niekoľkých minútach uvedenie do kódov z routeru to fungovalo dobre. Vďaka za akúkoľvek pomoc. |
|
| |||
| |||
| Veľké veci, rád by som mohol pomôcť. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave Práve čítanie tohto vlákna a majú podobné situácii, keď som na trase káblom s konektormi RJ45 od môjho bezdrôtový router pre moji synovia xbox 360. On má Xbox Live nastaviť hned a všetko v poriadku. A teraz, ako je odporúčaná koupit bezdrôtový adaptér (asi £ 60) Dúfal som, že to vyskúšať a ušetriť nejaké peniaze, ktoré proste nákup základného bezdrôtový USB adaptér. Čítal som niekde, že môžete odísť s využitím lacnejšiu alternatívu, ale chcel skontrolovať prvý - patrně Microsoft by pravdepodobne len vám dovolí použiť ovládače pre vlastné adaptér? (koniec koncov, ktoré si kúpiť vlastný hardvér a vykašľať sa navyše! ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most nefungujú ... a ak nie sú v blízkosti tak dobrá ako 360s.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| SSH pre Xbox Live? | Breaker3D | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 8. September 2008 14:40 |
| Použitie XBox Live? | alex | PC a herné konzoly | 1 | 5. januára 2008 05:10 |
| Windows Live ID a msn | Tinkerbell | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 25. októbra 2007 07:27 |
| CRT monitory - Ako sme sa s nimi žiť? | Quindi | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 5. decembra 2006 13:50 |
| Thread Tools | |
| |