мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Кс Бокс Ливе Нето Цоннецтион

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2008, 12:37
Мембер Гроуп

Default Кс Бокс Ливе Нето Цоннецтион

Бок, моћи било ко помоћ угодити. Нисте сигурни, ако сам ја у праву, али овде иде подручју. Мој син је управо добио Кс Бокс ливе радио интернет прикључак и не можемо радити како га користити. Ја сам добио бежични интернет ПЦ са модемом, али сам га спојен преко кабла, јер је уз телефонску линију. Моћи било ко реците ми шта да радим да добијем сигнал од једног до другог и за то сам ставити код у или нешто. Хвала.
Old 21. Мар 2008, 12:41
Администратор Гроуп

Који модем / рутери да ли ви имати, направити и модел.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 21. Мар 2008, 12:44
Мембер Гроуп

Поздрав, то је нетгеар рутери ДГ834ГСП.
Old 21. новембар 2008, 12:53
Администратор Гроуп

1. Одговарајући адаптер бежичне мреже мора бити спојен на конзоли. Ксбокс 360 за постављање бежичне мреже, а Уи-Фи адаптера који спаја на УСБ порт је често користи. За Ксбокс, користити УиФи адаптер који се спаја на Етхернет порт. (То се такође зове бежичне мреже мост)

2. Тхе Ксбокс360 (или Ксбокс) конзолу сада би требао бити укључен и Уирелесс Подешавања требају бити навигатед то. За Ксбокс 360, мени пут "Сыстем -> Нетуорк Сеттингс ->" Измени подешавања ". се поштовати. За Ксбокс, но мени пут да се следи је "Сеттингс -> Нетуорк Сеттингс -> Адванцед -> Уирелесс -> Сеттингс"

3. Сада, ССИД (Сервице Сет Идентифиер) је конзола би требало да буде постављена тако да се подударају са ССИД је мрежа усмјеривач. Ако је радио рутери који ће се користити је постављен на броадцаст ССИД његова, затим приказ Ксбокс 360 (или Ксбокс) конзолу ССИД треба да имају, а то би требало да буде унапред изабрали. Ако је ССИД није преселецтед, онда је "Није на списку Одредите Нетуорк" опција је да се одабраним и ССИД се уписали тамо. Овај корак је од кључне важности приликом стварања Ксбокс 360 бежичну мрежу сетуп.

4. Радио усмерива користе мрежни начин рада под називом "Инфраструктура". У складу са тим, Нетуорк Мода би требало да буде постављена на "Инфраструктура".

5. Сецуриты Врста Ксбокс 360 конзола или Ксбокс конзоле би требао бити постављен на утакмицу да радио усмјеривач. Бежични рутери мај користите УЕП енкрипција, у ком случају, ово подешавање треба применити на Ксбокс 360 (или Ксбокс) конзоле. Бежични рутери мај користити УПА енкрипција, у ком случају, ову опцију треба да буде омогућено на Ксбокс 360 конзолу, помоћу истог кључа за кодиран као на роутер.Хоуевер, Ксбокс не подржава УПА енкрипција, и стога не може повезати са бежични рутери са УПА енаблед.

6. Подешавања треба да буду сачуване и функционалност мреже је бити верификоване. На Ксбокс 360, а "Тест Цоннецтион Ксбокс Ливе" је опција која се користи за проверу да ли је Ксбокс 360 бежична мрежа Постављање је успешна. На Ксбокс међутим, Уирелесс Статус екран приказује статус везе на радио усмјеривач. Прикључите се статус екран на Ксбокс приказује статус везе са Ксбокс Ливе! путем Интернета.

Пронађено овом приручнику.

Обавестите нас уколико запети.
Old 21. Мар 2008, 13:02
Мембер Гроуп

Даве Здраво, хвала за брзе одговоре и инфо. Кад сам га могу добити Кс-Бокс ћу га искусе мислите да би требало да раде Нађа неке од ствари које се помињу у рутери па ће их пробати касније или сутра. Он је помоћу то преко дугог кабла изводи из његове спаваће собе низ степенице и на рутери тренутно лол. Хвала опет.
Old 21. Мар 2008, 13:05
Администратор Гроуп

На усмјеривач се ставља као дефаулт сигнал тако да вероватно нећете морати мењати.

Ксбокс мора бити конфигурисан тако да се курва да сигнал.

Ако власт на Ксбокс, без ЦД-а на њој би требао чизма у њу саградили у оперативни систем и подешавања ће бити тамо.
Old 24. Мар 2008, 03:35
Мембер Гроуп

Хи Даве, а следили ваше савете и то сада ради. Узео већину дневно за добити то за га пробати, али након неколико минута стављања у кодове из рутери то израђен прекид. Хвала за сву помоћ.
Old 24. новембар 2008, 03:39
Администратор Гроуп

Велике ствари, драго ми је што могу помоћи.
Old 3. Нов 2008, 15:42
Донаторска Група

Хи Даве
Довољно је било читање овај тхреад и сличне ситуације, где сам на стази један кабл са РЈ45 прикључцима из мог радио рутери у моје синове Ксбокс 360. Он је добио Ксбокс живети сада поставити и његове све у реду. Сада, уместо да купите препоручио радио адаптер (око £ 60) сам се надала да испробате и Уштедите нешто новца код праведан куповина основних бежични УСБ адаптер. Прочитао сам негде да можете извући користи јефтинију алтернативу, али су хтели да проверите фирст - Мицрософт вероватно ће вероватно само дозволу да користите управљачке програме за свој сопствени адаптер? (афтералл, желе ли да купи сопствене хардверске и искашљати се екстра! )
Old 3. Нов 2008, 16:22
Донаторска Група

Већина не раде ... а они нису у близини, где као добар као 360с.

Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Т8100
Матичне плоче:
Мобиле Интел ПМ965 Експресс цхипсет
РАМ меморија:
1024 + 2048МБ ДДР2 667
Графичка картица (е):
АТИ ХД 2600 КСТ
Соунд Цард:
Тосхиба басс Енханцед Соунд Сыстем
Тврди диск (и):
200ГБ 5400РПМ
Оптички погон (е):
ДВД-Супер Мулти
Цасе / псу:
Сателлите А200 серија
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Интел 4965АГН
Монитор (е):
15/4 "1280 кс800 Тосхиба ТруБрите
Оперативни систем (е):
Уиндоуси Видик СП1 / Федора и386
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ССХ за Ксбокс Жив? Бреакер3Д Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 8. Сеп 2008 14:40
Коришћење Ксбокс Ливе? алекс ПЦ & конзоле Игре 1 5 јануар 2008 05:10
Уиндоус Ливе ИД и мсн тинкербелл Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 25 октобар 2007 07:27
ЦРТ Монитори - Како живимо с њима? куинда Генерал Хардуаре Цхат 1 5 децембар 2006 13:50
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц