az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

X Box Live Net Bağlantı

Reply

Konu Araçları
Old 21 Kasım 2008, 12:37
Üye Grubu

Default X Box Live Net Bağlantı

Merhaba, herkes lütfen yardımcı olabilir. Eğer sağ alanda ama buradayım Emin gider. Oğlum sadece X Kasası var kablosuz internet konektörü canlı ve nasıl kullanacağınız iş değildir. Ben kablosuz internet modem ile bilgisayar var ama bir kablo olarak telefon hattına yakın üzerinden bağladıysanız. Herkes öyle bir gelen bir sinyal almak için ne gerekiyor söyleyebilir misiniz diğer ve bir veya kod koymak var. Teşekkürler.
Old 21 Kasım 2008, 12:41
Yönetici Grubu

Ne Modem / Router size sahip marka ve modeli yapmak.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 Kasım 2008, 12:44
Üye Grubu

Selam, bir Netgear yönlendirici DG834GSP's.
Old 21 Kasım 2008, 12:53
Yönetici Grubu

1. Uygun kablosuz ağ bağdaştırıcısı konsola bağlı olmalıdır. Bir Xbox 360 kablosuz ağ kurulumu için, Wi-bir USB bağlantı noktasına bağlanır LAN bağdaştırıcısı sık kullanılır. An Xbox için, Ethernet portu bağlanır WiFi adaptörü kullanın. (Bu da bir kablosuz ağ köprüsü) denir

2. Bu Xbox360 (veya XBox) şimdi Kablosuz Ayarlar ve on nda hareket edilmelidir döndü olmalıdır. Xbox 360 için, menü yolu "Sistem -> Ağ Ayarları -> Düzenle." ardından verilecek. Xbox için, ancak, menü yolu "Ayarlar -> Şebeke Ayarları -> Gelişmiş -> Kablosuz -> Ayarlar" takip için

3. Şimdi, SSID (Service Set numarası) ve ağ yönlendiricinin SSID maç olarak belirlenmelidir konsol. Eğer kablosuz yönlendirici kullanılacak olan SSID'yi yayın, sonra da SSID'yi olmalı ve XBox 360 (veya XBox) konsol ekranda set Seçili öncesi olmalıdır. Orada girilmesi gerekiyor Eğer SSID'yi preselected değilse, daha sonra "belirtin Listelenmemiş Ağı" seçeneği seçilidir ve için SSID'yi olmasıdır. Bu adım, bir Xbox 360 kablosuz ağ kurulum oluşturmak çok önemlidir.

4. Kablosuz yönlendirici bir ağ modu adı kullanmak "Altyapı". Buna göre, Ağ Modu "Altyapı" olarak belirlenmelidir.

5. Güvenlik yazın XBox 360 veya konsolu Xbox maç olarak belirlenmelidir konsolu olan kablosuz yönlendiricinin. Kablosuz yönlendirici (veya XBox) konsol bu durumda, bu ayar XBox 360 için uygulanmalıdır WEP şifreleme kullanabilirsiniz. Kablosuz yönlendirici, Xbox WPA şifreleme desteği değildir ve bu yüzden bir bağlantısı olabilir bu durumda, bu seçenek 360 XBox konsol etkinleştirilmiş olmalıdır WPA şifreleme, bu router.However üzerinde aynı şifreleme anahtarı kullanarak kullanabilirsiniz WPA ile kablosuz yönlendirici etkin.

6. Ayarları ve ağ işlevselliğini kaydedilmiş olmalıdır doğrulanmış olacak. Xbox 360, the "Test Xbox Live Connection" seçeneği eğer Xbox 360 kablosuz ağ kurulum başarılı olduğunu kontrol etmek için kullanılacak. Xbox Ancak Açık, Wireless Durumu ekran kablosuz yönlendirici bağlantının durumunu gösterir. Xbox üzerindeki Bağlantı Durumu ekran XBox Live bağlantının durumunu gösterir! İnternet üzerinden.

Bu kılavuzda Bulunamadı.

Zorlandığınız durumlarda bize bildirin.
Old 21 Kasım 2008, 13:02
Üye Grubu

Merhaba Dave, hızlı cevap ve bilgi için teşekkürler. Ben X-Box dışarı Bu benim bazı yönlendirici altında çok daha sonra ya da yarın onlara çalışacağız bahsedilen şeyler buldum çalışması gerektiğini düşünüyorum bunu denemek onu alabilirsiniz. O uzun bir kablo merdivenlerden aşağı onun odasi çalışan üzerinden kullanmadan ve yönlendirici bir an lol at. Tekrar teşekkürler.
Old 21 Kasım 2008, 13:05
Yönetici Grubu

Yönlendirici Bunu muhtemelen değişen gerekmez varsayılan bir sinyal koyar.

Xbox alım için sinyal yapılandırılması gerekir.

Xbox üzerinde gücü bu haline gerektiğini önyükleme bir CD Eğer inşa işletim sisteminde ve ayarları orada olacak.
Old 24 Kasım 2008, 03:35
Üye Grubu

Merhaba Dave için tavsiye izledi ve şimdi çalışıyor. Bir gün onu ama onu elde etmek için en sürdü bu güzel çalıştı Router'dan kodlar yazarak birkaç dakika sonra. Tüm yardım için teşekkür ederiz.
Old 24 Kasım 2008, 03:39
Yönetici Grubu

Great stuff, ben yardımcı olabilir sevindim.
Old 3 Aralık 2008, 15:42
Bağış Grubu

Merhaba Dave
Sadece bu iplik okuma edilmiş ve benzer bir durum, nereye kablosuz yönlendirici gelen oğulları Xbox 360 için RJ45 konektörler ile kablo iz gerek var. Şimdi ve tüm iyi ayarlamak canlı Xbox var. Şimdi değil, ben denemek için umut olduğunu ve sadece temel bir kablosuz USB adaptör satın alarak bazı tasarruf önerilen kablosuz adaptör (yaklaşık 60 YTL) satın alın. Ben bir yerde bir uzaklıkta daha ucuz bir alternatif kullanarak alabilirsiniz ama önce - muhtemelen Microsoft muhtemelen sadece kendi bağdaştırıcısının sürücülerini kullanmak için izin de onay istedi okudum? size ekstra kadar kendi donanım ve öksürük satın almak istiyorum (afterall! )
Old 3 Aralık 2008, 16:22
MJM
Bağış Grubu

En çok işe yaramazsa ... ve no nerede 360s kadar iyi gibi yakın.

Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo T8100
Anakart:
Mobil Intel PM965 Express Chipset
RAM hafıza:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
ATI HD 2600 XT
Ses Kartı:
Toshiba Bass Enhanced Ses Sistemi
Sabit Disk (ler):
200GB 5400RPM
Optik Sürücü (ler):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Serisi
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Intel 4965AGN
Monitör (ler):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından