![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, може хто-небудь допомагати будь ласка. Чи не впевнений, якщо я перебуваю в галузі права, але тут йдеться. Мій син просто отримав X Box жити роз'єм бездротового Інтернету і ми не можемо працювати, як його використовувати. У мене комп'ютер з модемом бездротового інтернету, але я пов'язав це з допомогою кабелю, як він близький до телефонної лінії. Чи можна сказати, що мені потрібно зробити, щоб отримати сигнал від одного до іншого, і я повинен покласти код або щось. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Який модем / маршрутизатор у вас, марки та моделі.
| |||
| |||
| Привіт, це Маршрутизатор NETGEAR DG834GSP. |
|
| |||
| |||
| 1. Відповідний адаптер бездротової мережі повинні бути підключені до консолі. Для Xbox 360 налаштування бездротової мережі Wi-Fi адаптером, який підключається до порту USB часто використовується. Для XBox, використання Wi-Fi адаптером, який підключається до порту Ethernet. (Це так звана мережа бездротового мосту) 2. Xbox360 (або XBox) консоль повинна зараз бути включений і безпроводового настроювання необхідно здійснювати навігацію. Для Xbox 360, Шлях в меню "Система -> Параметри мережі -> Змінити налаштування". Потім відбудеться. Для XBox, проте, у меню шляху, яких слід дотримуватися є "Параметри -> Параметри мережі -> Advanced -> Wireless -> Налаштування" 3. Тепер, SSID (Service Set Identifier) консолі має бути встановлена відповідно до SSID мережі маршрутизатор. Якщо бездротові маршрутизатори, які будуть використовуватися встановлений на трансляцію SSID, то відображення XBox 360 (або XBox) консоль повинна мати SSID, і воно повинно бути попередньо вибраний. Якщо SSID не є попередній відбір, а потім опцію "Вкажіть Unlisted мережа" повинні бути вибрані і SSID можуть бути введені там. Цей крок є важливим при створенні Xbox 360 налаштування бездротової мережі. 4. Бездротові маршрутизатори використовують мережний режим називається "Інфраструктура". Відповідно, мережа режим повинен бути встановлений на "Інфраструктура". 5. Безпека Тип консолі Xbox 360 або консолі Xbox повинна бути встановлена в матчі, що з бездротового маршрутизатора. Бездротовий маршрутизатор може використовувати шифрування WEP, в цьому випадку, ця опція повинна бути застосована до Xbox 360 (або XBox) консолі. Бездротовий маршрутизатор може використовувати WPA шифрування, в цьому випадку, ця опція повинна бути включена на консолі Xbox 360, використовуючи той же ключ шифрування, як на router.However, Xbox не підтримує WPA шифрування, і тому він не може підключитися до Бездротовий маршрутизатор з WPA включений. 6. Установки повинні бути збережені і функціональність мережі повинні бути перевірені. На Xbox 360, "тест Xbox Live Connection" опції, які будуть використовуватися, щоб перевірити, Xbox 360 налаштування бездротової мережі успішно. На Xbox Тим не менше, на екрані бездротової Статус відображає стан підключення до бездротової маршрутизатор. Екран Connect "Статус" на Xbox відображає стан з'єднання з Xbox Live! через Інтернет. Знайдено цієї довідки. Дайте нам знати, якщо ви застрягли. |
|
| |||
| |||
| Привіт Дейв, спасибо за швидкі відповіді та інформацію. Коли я можу отримати його з X-Box я постараюся його думати, він повинен працювати я знайшов деякі речі, Ви згадали, відповідно до маршрутизатором такого постараємося їх пізніше чи завтра. Він використовує її допомогою довгого кабелю працює зі своєї спальні вниз по сходах і в маршрутизаторі на даний момент LOL. Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Маршрутизатор видає сигнал, за замовчуванням, тому, ймовірно, не буде необхідності їх заміни. Xbox повинна бути налаштована для пікапа, що сигнал. Якщо влада на Xbox без CD В ньому має завантажуватися в нього побудували в операційній системі та налаштування будуть там. |
|
| |||
| |||
| Привіт Дейв, пішов до Вашої раді, і тепер працює. Прийняв більшість у день, щоб витягнути його з його спробувати, але через кілька хвилин покласти в кодах від маршрутизатора вона працювала добре. Дякуємо за допомогу. |
|
| |||
| |||
| Great Stuff, радіючи, що я міг допомогти. |
|
| |||
| |||
| Привіт Дейв Тільки що читання цієї теми і є аналогічна ситуація, де я повинен стежці кабель з роз'ємами RJ45 з моєї бездротової маршрутизатор для моїх синів Xbox 360. Він отримав Xbox Live тепер створені і все добре. Тепер, замість купити рекомендувала бездротові адаптери (близько 60 фунтів) Я сподівалася, щоб спробувати заощадити гроші, придбавши основні бездротового адаптера USB. Я читала, що ви можете піти з використанням дешевою альтернативою, але хотілося перевірити перший - ймовірно, Microsoft, ймовірно, тільки дозволять вам використовувати драйвери для свого адаптера? (Afterall, вони хочуть, щоб ви придбати власні апаратні і кашляти Екстра! ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Більшість з них не працює ... і вони не поруч, де так добре, як 360.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| SSH для Xbox Live? | Breaker3D | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 8 вересня 2008 14:40 |
| Використання Xbox Live? | Alex | PC & консоль Gaming | 1 | 5 січня 2008 05:10 |
| Windows Live ID і MSN | Tinkerbell | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 25 жовтня 2007 07:27 |
| ЕПТ-монітори - Як ми жили з ними? | quinda | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 грудня 2006 13:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |