![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами му решава да играе само звук и видео не, аз имам проверяват всички оферти и неща, и се опита различни видове свързване. например, VGA, HDMI и нормален кабели. Всички едно и също нещо: (
| |||
| |||
| Нормално или Xbox 360? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитах различен TV?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Уморен нормална телевизия и HD и 360! Имам нужда от ореол: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 има своите проблеми (над отоплението), но аз havent чуха това е за
| |||
| |||
| Явни въпрос, но сте опитвали повече от една игра havn't си? също дават там, където ви кабели щепсела в добър удар, убил пръстта bunnies |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм, трябва да се опитате connecters. Има ли в контролера флаш червено когато зелените светлини са??? |
|
| |||
| |||
| ОК можете да опитате reseting вашата конзола или видео настройки. Отстранете всички HDD и карти с памет. Тогава вашата конзола на свой ред се уверете, че всичко е свързано, както обикновено. След това натиснете. За да възстановите вашата видео настройки. задръжте Y и дясно задейства при стартиране. Ако това doesn't работа тогава опитайте resettng цялата конзола с натискане. Ляв Trigger, Право Trigger, X, Y, наляво броня, Право броня, Up, наляво броня, ляв броня, X Ако нито един от тях работа, тогава може би хардуерен проблем, когато си купите вашия Xbox 360 и той е нов или стар модел. [Редактиране] Споменахте HDMI, така тя трябва да бъде нов модел |
|
| |||
| |||
| Бих казвам му слязоха обичайните Xbox 360 път на неуспех. Id го изпраща обратно към M $, ако все още имат гаранция или обезпечение на място. Ако тя е червеният пръстен на смъртта около конзолата мощност бутон тогава да получите безплатен 3 години гаранция за това мисля, че .. |