![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I jeho rozhodla pouze přehrávat zvukové a video ne, mám zkontrolovat všechny vede a věci, a pokoušel různé typy připojení. např. VGA, HDMI a běžné kabely. Všechny totéž: (
|
|||
|
|||
|
Normal nebo xbox 360?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
vyzkoušeli různé tv?
|
|
|
|||
|
|||
|
unavený normální tv a HD a 360!
Potřebuji halo: P |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
na 360 má své problémy (v topení), ale i havent slyšel tohle je pro
|
|||
|
|||
|
Zjevné, ale jste se pokoušeli více jak jednu hru havn't ty? také dát na zadní, kde se vaše kabelů zapojit do dobrého rána, zabil prach zajíčci
|
|
|
|||
|
|||
|
Souhlasím, je potřeba se pokusit o connecters. Má-li řadič flash červená zelená světla jsou?
|
|
|
|||
|
|||
|
OK můžete zkusit reseting vaší konzoli nebo video nastavení. Odstranit všechny HDD a paměťové karty. Pak zase vaše konzole na ujistěte se, že všechno je připojen jako normální. Poté stiskněte tlačítko.
Chcete-li obnovit vaše video nastavení. Y Právo vlastnit a spouštět při startu. Je-li tato doesnt práce pak zkuste resettng celou konzoli klávesami. Levý Trigger, Právo Trigger, X, Y, Ponechán Nárazníkem, Právo Nárazníkem, Nahoru, Vlevo Nárazníkem Left Nárazníkem, X Pokud ani jeden z nich pracují, pak možná i hardwaru problém, když jste si koupit váš Xbox 360 a to je nový nebo starý model. [Editovat] Ty zmíněné HDMI, tak to musí být nový model |
|
|
|||
|
|||
|
Já bych řekl jeho sstoupil obvyklé Xbox 360 trase neúspěchu. Id jej poslat zpět na M $, pokud máte stále záruku nebo záruku na místě. Pokud má červený kruh smrti kolem konzole vypínače potom dostanete zdarma 3 roky záruka na to myslím ..
|