![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και αποφάσισε να τα παίξει μόνο ήχου και βίντεο δεν έχω ελέγξει όλα τα πράγματα και να οδηγεί, και προσπάθησε διαφορετικούς τύπους σύνδεσης. π.χ. vga, θύρα HDMI και η κανονική καλώδια. Όλα τα ίδια πράγματα: (
| |||
| |||
| Κανονική ή Xbox 360; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάσει μια διαφορετική τηλεόραση;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| κουρασμένος μια κανονική τηλεόραση και hd και τα 360! i ανάγκη Halo: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| το 360 έχει τα προβλήματά της (πάνω από τη θέρμανση), αλλά θ havent ακούγεται αυτό για να
| |||
| |||
| Προφανή ερώτηση, αλλά έχετε δοκιμάσει περισσότερες από μία havn't παιχνίδι σας; επίσης να παρέχουν την επιστροφή όταν συνδέστε τα καλώδια σας σε ένα καλό χτύπημα, σκοτώνουν τη σκόνη bunnies |
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ πρέπει να δοκιμάσετε τα connecters. Μήπως ο ελεγκτής αναβοσβήνουν με κόκκινο χρώμα, όπου το πράσινο είναι τα φώτα;;; |
|
| |||
| |||
| Εντάξει μπορείτε να δοκιμάσετε reseting σας κονσόλα ή βίντεο ρυθμίσεις. Κατάργηση όλων των HDD και κάρτες μνήμης. Στη συνέχεια σειρά κονσόλα σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι συνδεδεμένο κανονικά. Στη συνέχεια, πατήστε. Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις σας βίντεο. κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Y και δεξιό ενεργοποίησης κατά την εκκίνηση. Εάν αυτή η εργασία doesn't τότε δοκιμάστε resettng ολόκληρη την κονσόλα πατώντας. Αριστερά ενεργοποίησης, Δικαίωμα ενεργοποίησης, X, Y, Προφυλακτήρας Αριστερό, δεξιό προφυλακτήρα, Επάνω, Αριστερά Προφυλακτήρας, Αριστερά Προφυλακτήρας, X Αν κανένας από αυτούς δεν εργασίες τότε ίσως κάποιο ζήτημα υλικού πότε αγοράζουν κονσόλα Xbox 360 και είναι ένα νέο ή ένα παλαιό μοντέλο. [EDIT] HDMI Μιλήσατε γι 'αυτό και πρέπει να είναι ένα νέο μοντέλο |
|
| |||
| |||
| Είχα πει την μειωθεί η συνήθης διαδρομή του Xbox 360 της αποτυχίας. Id στείλετε πίσω στην M $ αν εξακολουθούν να έχουν την εγγύηση ή εγγύηση σε ισχύ. Εάν έχει το κόκκινο δαχτυλίδι του θανάτου του γύρω από την κονσόλα κουμπί τότε μπορείτε να αποκτήσετε έναν δωρεάν 3 χρόνια εγγύηση για αυτό πιστεύω .. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η δικτυακή πύλη εκκίνησης μέχρι πρόβλημα - Δεν TPM TPM ή έχει πρόβλημα | rajank | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 17 Ιουν 2009 22:35 |
| Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) | amyreaney | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 10 Ιουν 2009 17:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |