![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa odlučio da njegova samo igrati zvuk i nema video sam provjeriti sve vodi i stvari, i pokušali različite vrste veza. npr., VGA, HDMI kabeli i normalne. Svi istu stvar: (
| |||
| |||
| Normalna ili Xbox 360? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokušao različit TV?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| umorna normalan i HD televizor i njegove jedan 360! Trebam halo: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 ima problema (preko grijanje) ali ja luka čuli za ovo
| |||
| |||
| Occigledno pitanje ali imate više od jednog pokušao igru havn't tebe? također daju nazad gdje se vaši kablovi plug u dobru puhati, ubij prašinu bunnies |
|
| |||
| |||
| Slažem se morate probati connecters. Da li kontroler flash crvena zelena svjetla gdje su? |
|
| |||
| |||
| OK možete probati reseting vaše konzole i video postavke. Uklonite sve HDD-a i memorijske kartice. Skrenuti Vašu konzolu na pobrinite sve je spojen kao normalne. Zatim pritisnite. Za reset postavki Vašeg videa. Desnom držite Y i pokrenuti pri pokretanju sustava. Ako to se funkcionirati zatim pokušajte resettng cijeli konzolu pritiskom. Lijevi Pokretačke, Pokretačke Right, X, Y, lijevi branik, odbojnik Right, Up, Left branik, lijevi amortizer, X Ako ni njih rade onda je problem možda hardverski kad si kupiti Xbox 360 i je to novi ili stari model. [Uredi] Vi spominje HDMI te mora biti novi model |
|
| |||
| |||
| Htio reći svojoj sišao uobiccajenom Xbox 360 put neuspjeh. Id poslati ga natrag u M $ Ako još uvijek imate garanciju ili jamstvo u mjestu. Ako ima crveni prsten smrti oko konzolu snaga dugme pa dobiti besplatno 3 godine jamstvo za to mislim .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gateway boot up problem - Ne TPM TPM ili ima problema | rajank | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 17. lipnja 2009 22:35 |
| Je li to ISP ili ruter problem (možda čak i modem problem?) | amyreaney | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 10. lipnja 2009 17:24 |
| Thread Tools | |
| |