![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, hogy úgy döntött, hogy csak játszani hang és videó nincs, van ellenőrizni minden vezet, és a dolgokat, és megpróbálta a különböző típusú kapcsolatot. például a vga, és a normál HDMI kábelt. Minden ugyanaz: (
| |||
| |||
| Normál vagy Xbox 360? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| próbáltam egy másik TV?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Belefáradtam a normál és HD TV és a 360! Szükségem van a Halo: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a 360 megvan a problémák (mint a fűtés), de i havent hallottam ezt lehet
| |||
| |||
| Nyilvánvaló kérdés, de még próbált több mint egy játék havn't veled? még a hátsó, ahol a kábel dugó egy jó ütés, öld meg a por nyuszik |
|
| |||
| |||
| Egyetértek van szüksége, hogy megpróbálja a csatlakozókat. Tárgytalan az adatkezelő vörösen villog, ha a zöld fény van??? |
|
| |||
| |||
| OK akkor sem próbálja reseting a konzolt vagy videó beállításokat. Távolítsa el az összes HDD és memóriakártyákat. Ezután kapcsolja be a konzolt hogy minden csatlakozik a szokásos módon. Ezután nyomjuk meg a gombot. Állítani a videó beállításokat. Y és tartsuk lenyomva a jobb küszöbár induláskor. Ha ez nem dolgozik, akkor próbáld resettng az egész konzol gomb. Left Trigger, Right Trigger, X, Y, Left Bumper, Right Bumper, Up, Left Bumper, Left Bumper, X Ha egyikük sem munka akkor talán egy hardveres probléma mikor vásárol meg az Xbox 360 és az új vagy a régi modellt. [Szerkesztés] Itt említett HDMI, ezért kell egy új modellt |
|
| |||
| |||
| Azt mondanám, hogy elment a szokásos útvonalon Xbox 360 nem. Id küldje vissza M $, ha még a jótállás vagy garancia a helyére. Ha van piros gyűrű halála körül konzol teljesítmény gombra, majd kapsz egy ingyenes 3 év garancia, hogy azt hiszem .. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma | rajank | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 17. június 2009 22:35 |
| Ez egy internetszolgáltató vagy egy router probléma (esetleg még egy modem probléma?) | amyreaney | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 10. június 2009 17:24 |
| Téma eszközök | |
| |