![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן שלו החליט לשחק רק קול ואין וידאו, יש לי את כל הפניות בדק ודברים, וניסיתי סוגים שונים של החיבור. לדוגמה, VGA, HDMI ו בדרך כלל בכבלים. הכל אותו דבר: (
| |||
| |||
| Xbox 360 או רגיל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ניסו טלוויזיה אחרת?
|
| |||
| |||
| עייף נורמלי טלוויזיה HD שלה על 360! אני צריך הלה: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 יש את הבעיות שלה (על פני הסקה) havent אבל אני שמעתי את זה להיות
| |||
| |||
| ברור, אבל יש לך שאלה ניסו יותר משחק אחד havn't לך? גם לתת בחזרה היכן כבלים תקע לתוך המכה טוב, להרוג את האבק bunnies |
|
| |||
| |||
| אני מסכים שאתה צריך לנסות את connecters. האם הבקר Flash אדום ירוק האורות שבו הם? |
|
| |||
| |||
| בסדר אתה יכול גם לנסות את קונסולת איפוס הגדרות או וידאו. הסר את כל ו HDD של כרטיסי זיכרון. לאחר מכן להפעיל את מסוף על לוודא הכל מחובר כרגיל. לאחר מכן לחצו. כדי לאפס את הגדרות הווידאו. לחיצה ארוכה על Y וימין להפעיל בעת ההפעלה. אם זה doesn't עבודה ולאחר מכן נסה resettng כל מסוף על ידי לחיצה. להפעלה שמאל, ימין להפעלה, X, Y, שמאל פגוש, פגוש ימינה, למעלה, פגוש שמאל, שמאל פגוש, X אם אף אחד משני אותם לעבוד אז אולי זה בעיית חומרה מתי אתה קונה את Xbox 360, והוא זה חדש או ישן המודל. [Edit] HDMI שציינת, כך שהוא חייב להיות דגם חדש |
|
| |||
| |||
| אני רוצה לומר את הלך במורד המסלול הרגיל Xbox 360 של כשל. זיהוי לשלוח אותו בחזרה ז $ אם עדיין יש לך את האחריות או להבטיח במקום. אם יש לו את טבעת המוות האדומה סביב קונסולת מתג ההפעלה ואז אתה מקבל חינם 3 שנות אחריות על זה אני חושב .. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה | rajank | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -17 יוני 2009 22:35 |
| האם זה של ספק האינטרנט או בנתב הבעיה (יתכן גם מודם הבעיה?) | amyreaney | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -10 יוני 2009 17:24 |
| שרשרת כלים | |
| |