![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na jo nusprendė žaisti tik garso ir ne vaizdo, Pavarčiau visi laidai ir ko, ir bandė įvairūs jungimo tipai. pavyzdžiui, VGA, HDMI ir normalus kabeliai. Visi tą patį: (
| |||
| |||
| Normalus xbox ar 360? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bandė skirtingus televizijos?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| pavargau normalus televizorius ir HD ir 360! turiu Halo: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 turi savo problemų (per šildymas), bet i havent išgirsti tai viena skiriama
| |||
| |||
| Akivaizdus klausimas, bet Jūs bandėte daugiau nei vieną žaidimą havn't Jums? taip pat duoti atgal, kur jūsų kabeliai jungiami į gerą smūgį, nužudyti dulkių zuikučiai |
|
| |||
| |||
| Sutinku jums reikia pamėginti connecters. Ar vadovo Flash raudona kai žalia žiburiai? |
|
| |||
| |||
| Gerai, galite pabandyti reseting savo konsolėje arba vaizdo nustatymus. Pašalinti visus HDD ir atminties korteles. Tuomet įjunkite savo konsolę įsitikinti, ar viskas yra prijungtas kaip įprasta. Paspauskite. Norėdami pakeisti vaizdo nustatymus. palaikykite Y ir teisė sukelti paleisties. Jei tai neveikia, bandykite resettng visą konsolę paspausdami. Liko Trigger, Teisė Trigger, X, Y, Liko Bumper, Right Bumper, Up, Left Bumper, Left Bumper, X Jeigu nė vienas iš jų darbo tada ji gal hardware problema, kai jūs nusipirkti Xbox 360 "ir tai naujas ar senas modelis. [Taisyti] Minėjote HDMI todėl ji turi būti naujas modelis |
|
| |||
| |||
| Norėčiau pasakyti savo nusileisti įprastu "Xbox 360" maršrutas nepakankamumas. Id siųsti jį atgal į M $, jei dar garantija arba vietoj garantija. Jei jis yra raudonas žiedas aplink mirties konsolės maitinimo mygtuką, tada gausite nemokamai 3 metai garantija tai manau .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema | rajank | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 17, 2009 22:35 |
| Tai ISP arba router problema (galbūt net modemo problema?) | amyreaney | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 10, 2009 17:24 |
| Temos įrankiai | |
| |