![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī tās nolēma tikai atskaņot skaņas un nav video, esmu pārbaudījusi visus vada, un viss, un mēģināja dažādu veidu pieslēgumus. piemēram VGA, DVI un normālo kabeļus. Visu to pašu: (
| |||
| |||
| Normal xbox vai 360? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mēģināja dažādi tv?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| noguris parastā TV un hd un 360! i need Halo: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 ir savas problēmas (vairāk nekā apkure), bet i havent dzirdējuši viens būt
| |||
| |||
| Skaidrs jautājums, bet jums ir pamēģinājuši vairāk nekā vienu spēli havn't you? arī dod atpakaļ, ja jūsu kabeļi plug vērā labs sitiens, nogalinātu putekļu bunnies |
|
| |||
| |||
| Es piekrītu jums izmēģināt connecters. Nav kontrolieris flash sarkans, kur zaļās gaismas ir? |
|
| |||
| |||
| Labi, varat mēģināt reseting savu konsoli vai video uzstādījumus. Noņemt visus HDD ir un atmiņas kartes. Tad pagrieziet savu konsole vai viss ir savienots, kā parasti. Pēc tam nospiediet. Atiestatīt savu video iestatījumus. turēt Y un tiesības sprūda pie starta. Ja šī doesn't darbu mēģiniet resettng visa konsole, nospiežot. Kreisais Trigger, Right Trigger, X, Y, Kreisais Bumper, Right Bumper, Up, Left Bumper, Kreisais Bumper, X Ja neviens no tiem strādāt, tad tas varbūt hardware problēmu, ja jūs iegādāties xbox 360 un tas ir jauns vai vecs modelis. [Izmainīt šo sadaļu] Jūs minējāt HDMI tādēļ tā ir jauna modeļa |
|
| |||
| |||
| Es teiktu tā iegājis parastā Xbox 360 maršrutā neveiksmes. Id to nosūtīt atpakaļ uz M $, ja Jums vēl nav garantiju vai garantiju vietā. Ja tas ir sarkanais gredzens nāves ap konsoli barošanas pogas, tad jums bezmaksas 3 gadu garantija tam es domāju, ka .. |
![]() |
|
| Bookmarks |