![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I jeho rozhodla len prehrávať zvukové a video nie, mám skontrolovať všetky vedie a veci, a pokúšal rôzne druhy pripojenia. sú VGA, HDMI a bežné káble. Všetko to isté: (
| |||
| |||
| Normal alebo xbox 360? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vyskúšali rôzne tv?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| unavený normálne tv a HD a 360! Potrebujem halo: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na 360 má svoje problémy (v kúrenie), ale i havent poèul tohle je pre
| |||
| |||
| Zjavné, ale ste sa pokúšali viac ako jednu hru havn't ty? tiež dať na zadné, kde sa vaše káblov zapojiť do dobrého rána, zabil prach zajíčci |
|
| |||
| |||
| Súhlasím, je potrebné sa pokúsiť o connecters. Má-li řadič flash červená zelená svetla sú? |
|
| |||
| |||
| OK môžete skúsiť reseting vašej konzole alebo video nastavenia. Odstrániť všetky HDD a pamäťovej karty. Potom zase vaša konzola na uistite sa, že všetko je pripojený ako normálne. Potom stlačte tlačidlo. Ak chcete obnoviť vaše video nastavenia. Y Právo vlastniť a spúšťať pri štarte. Je-li táto doesnt práce potom skúste resettng celú konzolu klávesmi. Levý Trigger, Právo Trigger, X, Y, Ponechanie Nárazníkom, Právo Nárazníkom, Hore, Vľavo Nárazníkom Left Nárazníkom, X Ak ani jeden z nich pracujú, potom možno aj hardvéru problém, keď ste si kúpiť váš Xbox 360 a to je nový alebo starý model. [Editovať] Ty uvedenej HDMI, tak to musí byť nový model |
|
| |||
| |||
| Já bych řekl jeho sstoupil obvyklý Xbox 360 trase neúspechu. Id ho poslať späť na M $, ak máte stále záruku alebo záruku na mieste. Ak má červený kruh smrti okolo konzoly odpájače potom dostanete zadarmo 3 roky záruka na to myslím .. |