![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki kendi karar sadece ses ve video oynatmak için, i, tüm neden ve şeyi kontrol ettikten ve bağlantı farklı türde çalıştım. VGA, HDMI ve normal kabloları örneğin. Her şey aynı: (
| |||
| |||
| Normal veya Xbox 360? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Farklı bir TV denedi mi?
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| yorgun normal bir TV ve HD ve bir 360! I Halo gerekir: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 kendi problemleri ısıtma () ancak üzerinde I havent bu olmak dinledi
| |||
| |||
| Bariz soru ama daha sonra bir oyun size havn't denedi? Ayrıca, geri vermek nerede kablolar iyi bir darbe içine, Toz Noktaları öldürmek fişi |
|
| |||
| |||
| Sana connecters denemek gerekir katılıyorum. Denetleyicinin mu nerede yeşil ışık olan kırmızı flaş? |
|
| |||
| |||
| Tamam ya veya video ayarları konsol için Sıfırlanmasını deneyebilirsiniz. Tümünü kaldır HDD ve hafıza kartları. Sonra emin herşey normal bağlı make konsol sırası. Daha sonra tuşuna basın. Video ayarlarını sıfırlamak için. ve Y tutun sağ başlangıçta tetikleyebilir. Bu doesnt iş ardından basarak konsolu, tüm resettng deneyin. Sol Tetik, Sağ Tetik, X, Y, Sol Bumper, Right Bumper, Up, Sol Tampon, Sol Bumper, X Eğer ikisi de değil o zaman belki bir donanım sorunu ne zaman xbox 360 satın yaptı ve çalışması veya eski bir modeli yeni. [Değiştir] Bir HDMI bahsedilen bu yeni bir modeli olmalıdır |
|
| |||
| |||
| I'd say da başarısızlık olağan Xbox 360 rota aşağı gitti. Eğer hala garanti veya bir garanti var No M $ geri gönderin. Eğer o sizi ücretsiz 3 yıl garanti almak güç düğmesine konsol civarında ölüm kırmızı halka var için düşünüyorum .. |