![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну його вирішили грати тільки звук і відео немає, я перевірив всі проводи і речі, і спробував різних видів зв'язку. наприклад, VGA, HDMI і нормальний кабель. Все те ж саме: (
| |||
| |||
| Нормальне або Xbox 360? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| намагалися різними ТБ?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| втомилася стандартний ТБ і HD і 360! Мені потрібно Halo: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 є свої проблеми (перегрів), але я чув цю гавань бути для одного
| |||
| |||
| Очевидний питання, але ви пробували більше однієї гри Havn't вас? Також дають туди, де кабелі підключаються до гарним ударом убити пилу зайчики |
|
| |||
| |||
| Я згоден, потрібно спробувати connecters. Лі контролера блимати червоним, де зелені вогні?? |
|
| |||
| |||
| OK Ви можете спробувати скидання вашій консолі або параметри відео. Видаліть усі HDD і карти пам'яті. Потім привернути вашу консоль на переконайтеся, що все це пов'язано, як звичайно. Потім натисніть кнопку. Щоб скинути параметри відео. проведе Y і правий тригер при запуску. Якщо це оленяча шкіра робота спробуйте resettng всі консолі, натиснувши клавішу. Лівий Trigger, правим тригером, X, Y, лівий бампер, права бампер, вгору, вліво бампер, ліва бампер, X Якщо ні один з них працює тоді, може бути, апаратні проблеми, коли ви купуєте Xbox 360, і це нова чи стара модель. [EDIT] Ви згадали HDMI тому вона повинна бути нова модель |
|
| |||
| |||
| Я кажу своїм спустилися звичайної Xbox 360 маршруту невдачі. Id відправити його назад в M $, якщо вас все ще є гарантія або гарантія на місці. Якщо воно червоне кільце смерті близько консолі кнопку харчування, то ви отримаєте безкоштовний 3-річну гарантію на це я думаю .. |