![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Дали някой не защо ми Xbox 360 получава 2 червени светлини LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Къде?
| |||
| |||
| МОК върху бутона на захранването LOL soz Трябваше на tht каза преди да се публикуват на темата LOL |
|
| |||
| |||
| Има ли работа? |
|
| |||
| |||
| Im когато играе играта, тя ще работи, а след това като 5 мин. късно ми отива черен екран и 2 червени светлини се появяват на Xbox 360 мощност бутона LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То би могло да означава, че на прегряване или нещо тогава. Били ли сте опитвали търси във вашето ръководство, за да се види дали това казва какво означава?
| |||
| |||
| LOL Да, аз написали мой проблем в Google и тя му каза едно прегряване проблем толкова зле нека охладнявам за abot и купи фен. |
|
| |||
| |||
| Възможно ли е да я отвори без voiding гаранцията? ако е така, може да искате да опитате това и изчистване на прах, посочени от него. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А може на въздух може да го направи. В противен случай го изпратете на: http://support.microsoft.com/kb/907533
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е прегряване. Нека той седна за няколко часа и се опитайте да го използвате отново в зона, която може да се движат въздуха доста добре, отворено пространство за предпочитане. Ако тя все още се случва, се свържете с MS.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 1TB Външен твърд диск - Flashing Lights - Лоши неща се случиха | Paul4763 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 28-ми октомври 2009 12:55 |
| HP лаптоп екран приучавам Включете Hard Drive приучавам Инициирайте: Светлини са Но ....... | GRA | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 5-и парламентарен Aug 2009 18:28 |
| PSP: Не включване, № светлините. | tralethegreat | PC & конзолата Gaming | 0 | 14 Юни 2009 16:35 |
| Монитор осветлението и компютъра ботуши нагоре, но на монитора не показва нищо | Размер | Общи Хардуер Чат | 1 | 9 юни 2009 15:05 |
| Xbox 360 и PS3 | emmaonline | PC & конзолата Gaming | 3 | 14 Март 2007 10:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |