![]() |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο δεν μου Xbox 360 γίνεται 2 κόκκινα φώτα lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πού;
| |||
| |||
| ΜΣΙ για το κουμπί lol soz i θα πρέπει να του πει tht I δημοσιεύτηκε πριν από το νήμα lol |
|
| |||
| |||
| Μήπως λειτουργεί; |
|
| |||
| |||
| im όταν παίζετε ένα παιχνίδι, που θα εργαστούν, αλλά στη συνέχεια, όπως και 5 λεπτά αργότερα μου πηγαίνει μαύρη οθόνη και 2 κόκκινα φώτα εμφανίζονται στην κονσόλα Xbox 360 κουμπί lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι η υπερθέρμανση ή κάτι τέτοιο τότε. Έχετε δοκιμάσει αναζητούν στο εγχειρίδιο σας για να δείτε αν αυτό λέει τι σημαίνει;
| |||
| |||
| Όχι lol, i δακτυλογραφημένα σε google το πρόβλημά μου και είπε ότι το πρόβλημα της υπερθέρμανσης ένα τόσο κακή αφήστε το να κρυώσει για abot αγοράζουν και ανεμιστήρα. |
|
| |||
| |||
| Είναι δυνατόν να ανοίξει μέχρι ΧΩΡΙΣ να ακυρώσει την εγγύηση; αν είναι, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε και σαφές ότι η σκόνη από αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Α μπορεί να του αέρα μπορούν να το κάνουν αυτό. Διαφορετικά το στείλετε σε: http://support.microsoft.com/kb/907533
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι υπερθέρμανσης. Πρέπει να καθίσουν για λίγες ώρες και δοκιμάστε ξανά σε ένα χώρο που να μπορούν να κυκλοφορούν με αέρα αρκετά καλά, έναν ανοικτό χώρο προτίμηση. Εάν εξακολουθεί να συμβαίνει, επικοινωνήστε με το MS.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1TB External HDD - Flashing Lights - κακά πράγματα έχουν συμβεί | Paul4763 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 28 Οκτωβρίου 2009 12:55 |
| HP Laptop Οθόνη Wont Ενεργοπ Hard Drive Wont Έναρξη: φώτα είναι, όμως, στις ....... | Gra | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 5 Αυγ 2009 18:28 |
| PSP: Δεν ενεργοποίηση, Δεν Φώτων. | tralethegreat | PC & Console Gaming | 0 | 14 Ιουν 2009 16:35 |
| Παρακολούθηση ανάβει και μπότες μέχρι τον υπολογιστή, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα | mida | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 9 Ιουν 2009 15:05 |
| Xbox 360 ή PS3 | emmaonline | PC & Console Gaming | 3 | 14 Μαρ 2007 10:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |