![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Se bilo tko nema zašto moj Xbox 360 dobiva 2 crvena svjetla lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdje?
| |||
| |||
| ERM na gumb power lol soz ja bi trebao od tht rekao prije nego sam posted nit lol |
|
| |||
| |||
| Does it work? |
|
| |||
| |||
| kada im igrajući igru, to bi raditi, ali tada kao 5 mins kasnije moj ide crni ekran i 2 crvena svjetla se pojaviti na Xbox 360 power gumb lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bi moglo značiti da je pregrijavanja ili nešto onda. Jeste li pokušao obličje u vaš priručnik li da kaže što to znači?
| |||
| |||
| Nope lol, ja kucanog moj problem u google i to je rekao jedan pregrijavanja svojih problema tako bolestan neka se ohladi za abot i kupiti ventilator. |
|
| |||
| |||
| Da li je moguće otvoriti bez voiding jamstvo? ako je, možda biste željeli probati kako i brisanje prašine izvan nje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's pregrijavanja. Neka se sjediti za nekoliko sati i pokušajte koristiti ga ponovno u području koje se mogu cirkulirati zrak prilično dobro, otvorenog prostora po mogućnosti. Ako to još uvijek događa, kontaktirajte MS.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 1TB HDD External - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 28 listopad 2009 12:55 |
| Laptop HP Screen navika Uključite Hard Drive navika Pokreni: Svjetla na Ali ....... | Gra | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 5. kolovoz 2009 18:28 |
| PSP: Nije uključivanje Ne Svjetla. | tralethegreat | PC & konzole Igre | 0 | 14. lipnja 2009 16:35 |
| Monitor svjetla gore i gore računalo čizme ali monitor ne prikazuje ništa | mida | General Hardware Chat | 1 | 9. lipnja 2009 15:05 |
| Xbox 360 ili PS3 | emmaonline | PC & konzole Igre | 3 | 14. ožujak 2007 10:24 |
| Thread Tools | |
| |