![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudja valaki, hogy miért nem az én xbox 360 megkapja 2 piros lámpák lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hol?
| |||
| |||
| ERM a bekapcsoló gombot lol SOZ kéne az említett tht előtt ÉN kifüggesztett a szál lol |
|
| |||
| |||
| Működik ez? |
|
| |||
| |||
| im, amikor játszol egy játékot, akkor dolgozni, de aztán, mint 5 perc múlva megy az én képernyő fekete és 2 vörös fény jelenik meg az Xbox 360 bekapcsoló gombot lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt is jelentheti, hogy a túlhevülés vagy valami akkor. Próbálta már nézelődtem a kézikönyvet, hogy nézd meg, ez azt mondja, hogy mit jelent?
| |||
| |||
| Nope lol, nem adtam én problémám google-ba, és azt mondta, hogy a túlmelegedés problémája olyan rosszul hűlni hagyjuk lefelé abot és vesz egy rajongó. |
|
| |||
| |||
| Lehet-e nyisd ki nélkül semmisnek tekinti a garancia? ha függően előfordulhat, hogy próbálja és egyértelmű, hogy a port belőle. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's túlmelegedés. Let it ülni néhány órát, és próbálja meg újra egy olyan területen, amely a légi forgalomban elég jól, lehetőleg egy nyitott tér. Ha ez mégis megtörténik, forduljon MS.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 1TB External HDD - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Removable Media | 6 | Október 28, 2009 12:55 |
| HP Laptop Screen szokás bekapcsolása Merevlemez szokás kezdeményezése: a fények, de ....... | gra | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 5. augusztus 2009 18:28 |
| PSP: Nem fordult, nincs semmilyen fény. | tralethegreat | PC és konzol játékok | 0 | 14. június 2009 16:35 |
| Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi | mida | Általános fémáru Chat | 1 | 9. június 2009 15:05 |
| Xbox 360 vagy PS3 | emmaonline | PC és konzol játékok | 3 | 14. március 2007 10:24 |
| Téma eszközök | |
| |