![]() |
|
| |||
| |||
| האם מישהו לא למה Xbox 360 שלי מקבל 2 lol האורות האדומים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איפה?
| |||
| |||
| ERM ב lol על לחצן ההפעלה soz אני צריכה של tht אמר לפני שלחתי את lol פתיל |
|
| |||
| |||
| זה עובד? |
|
| |||
| |||
| כאשר im משחק, זה יעבוד אבל אז כמו 5 דקות מאוחר יותר המסך שלי הופך לשחור ו 2 אורות אדומים מופיעים על Xbox 360 lol לחצן ההפעלה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות שזה התחממות יתר או משהו אז. ניסית להסתכל במדריך שלך כדי לראות אם זה אומר מה זה אומר?
| |||
| |||
| Nope lol, הקלדתי את הבעיה שלי לתוך Google והוא אמר בעיה שלה יתר כל כך חולה לתת לזה להתקרר עבור abot ולקנות מאוורר. |
|
| |||
| |||
| האם ניתן לפתוח אותו ללא הרקה האחריות? אם זה, ייתכן שתרצה לנסות את זה ונקה את האבק ממנו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה חימום יתר. תן לזה לשבת כמה שעות ונסה להשתמש בו שוב בשטח יכול להסתובב באוויר טוב למדי, חלל פתוח עדיף. אם זה עדיין קורה, MS קשר.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 1TB דיסק קשיח חיצוני - Flashing Lights - דברים רעים קרו | Paul4763 | כוננים & נשלפת | 6 | 28 אוקטובר 2009 12:55 |
| HP Laptop מסך wont הפעל Hard Drive wont התחל: האם על האור אבל ....... | Gra | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 18:28 |
| PSP: לא להפעיל, לא האורות. | tralethegreat | PC & קונסולת משחקים | 0 | 14th יוני 2009 16:35 |
| מעקב אחר האורות מעלה את המחשב על המגפיים אבל לפקח לא מציג שום דבר | mida | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 9th יוני 2009 15:05 |
| Xbox 360 או PS3 | emmaonline | PC & קונסולת משחקים | 3 | 14th מרץ 2007 10:24 |
| שרשרת כלים | |
| |