![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas ne, kodėl mano Xbox 360 gauna 2 raudonos šviesos lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kur
| |||
| |||
| VKM dėl maitinimo mygtuką lol Soz turėčiau minėto THT, kol aš Posted thread lol |
|
| |||
| |||
| Jis veikia? |
|
| |||
| |||
| kai jiems žaisti žaidimą, jis būtų dirbti, tačiau vėliau kaip 5 min po mano ekranas tampa juodas ir 2 raudonos šviesos ant xbox 360 maitinimo mygtuką lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gali reikšti tai perkaisti ar kažkas ten. Jūs bandė ieškoti savo vadovo, ar kad sako, ką tai reiškia?
| |||
| |||
| Nope Lol, aš įvedėte savo problemą į Google ir ji pasakė savo perkaitimo problema, kad blogai tegul jis atvėsta už abot ir pirkti ventiliatorius. |
|
| |||
| |||
| Ar įmanoma atidaryti jį be Žymėjimą garantija? Jei taip, galite pabandyti kad ir aiškios dulkes iš jo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai perkaitimo. Tegul jis sėdi už kelių valandų ir pabandykite naudoti jos vėl srityje, kad gali skraidyti oro gana gerai, atvira pageidautina. Jei tai vis dar nutinka, susisiekite su MS.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| External 1TB HDD - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Removable Media | 6 | 28 spalis 2009 12:55 |
| HP Laptop Screen Wont Įjungti Hard Drive Wont Inicijuoti: žiburiai ON bet ....... | žaidimas | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 5 rugpjūtis 2009 18:28 |
| PSP: Ne įjungimas, visiškai be žiburių. | tralethegreat | PC & konsolės Žaidimai | 0 | Birželis 14, 2009 16:35 |
| Monitorius įsižiebia ir kompiuterių batus, tačiau iki monitorius nerodo nieko | mida | General Hardware Chat | 1 | 9 birželis 2009 15:05 |
| "Xbox 360 arba PS3 | emmaonline | PC & konsolės Žaidimai | 3 | Kovas 14, 2007 10:24 |
| Temos įrankiai | |
| |