![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь немає, чому мій Xbox 360 отримує 2 червоні ліхтарі LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Де?
| |||
| |||
| ERM LOL на кнопку харчування Соз я говорив про THT, перш ніж я Написав потоку LOL |
|
| |||
| |||
| Це можливо? |
|
| |||
| |||
| коли їм грою, може працювати, але потім, як пізніше 5 хв екран стає чорним мої і 2 червоні ліхтарі з'являться на Xbox 360 кнопка живлення LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може означати, це перегрів або що-небудь потім. Ви пробували дивлячись у вашому керівництві, щоб, якщо що говорить, що це означає?
| |||
| |||
| Nope LOL, я набрав моя проблема в Google, і він сказав про свою проблему перегріву так погано Охолодите для знайденої і купити вентилятор. |
|
| |||
| |||
| Можливо Чи, щоб відкрити його без анулювання гарантії? Якщо це так, ви можете спробувати і ясним, що пил з нього. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А може повітря може це зробити. В іншому випадку відправити його в: http://support.microsoft.com/kb/907533
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це перегріву. Нехай він сидить на кілька годин, і спробувати використати його знову в область, яка може циркулювати повітря досить добре, відкритий простір бажано. Якщо це все ще відбувається, MS контакту.