![]() |
|
| |||
| |||
| Bir Xbox PC oluşturuldu için 360 öykünücüsü mi? Ben ancak birçok veya arama yaptığınızda bulmak gibi değil, bir veya daha fazla bilgi. |
|
| |||
| |||
| Xbox 360, Microsoft tarafından üretilen, belkide en çok yönlü ve güçlü bir oyun biri size karşı gelecek konsolları. Ve çünkü, yüksek tanımlı grafikleri ve canlı hareket ile mükemmel oyun deneyimi sunarken, gerçek bir oyun Xbox 360 öykünücüsü için baited nefes ile bekleyin şaşmamalı yayımlanan olmaktır. Xbox 360 kolay bile acemiler hiçbir sorun ele sahip arayüzü çalışmasına sahip. Bu doğrudan istediğiniz seçeneği ya denetleyicisi veya uzaktan kumanda kullanarak gitmeyi sağlar. Ayrıca, en son filmler zaman Xbox 360 üzerinde oynatılır Harika görünüyorsun. Bu multimedya yeteneklerini de en sevdiğiniz filmleri ve resimleri görmek oynamaya izin verir. Ayrıca, Xbox 360 kendisini kendi Xbox öykünücüsü geriye önceki Xbox oyun için uyumlu gerek yoktur çıkışı acele ve en sevdiğiniz oyunları yeni kopyalarını satın bir hale içerir. Oyunlar ve Xbox 360 için geliştirilen sahip son derece popüler ve sonra çalıştı. Video oyunları ileri gün bir Xbox 360 öykünücüsü geliştirilecektir bekliyoruz oynamak Bu nedenle, birçok için. Bu donanım ve yazılım kişisel bilgisayar kullanıcılarının sağlar sunulmuştur görmek istiyorsanız kendi bilgisayarları üzerinden Xbox oyun yararlanma. Bu video yeni oyun ve don't care eğlence bu formu için bir Xbox 360 öykünücüsü amacı gerçekten ne olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Neden sadece ve Xbox 360 satın alma ile yapılabilir? Ancak, çok sayıda oyun en rahat hissediyorum sistemde oynamaya tercih görünüyor. Ve onları büyük bir numarası için, bu sistem PC olduğunu. Video oyun üreticileri için, bunun sonunda mantıklı bir platformlarda uyumluluğu sağlamak için pazar genişletmek. Temel olarak, video oyun emülatörlerine sistemleri PC veya Mac faaliyet olabilir konsol oyun gibi davranmaya oluşturulur. İşte video oyun meraklıları bu iş için emülatörlerine birkaç farklı türleri vardır. İlk türü olan bilgisayar yazılım diğer türü sadece yol yüklü bir yazılım öykünücüsü oldu. Bu bilgisayar için ne sağlayan bir video oyunu türü platformu için oyun oynamak için izin kullanımı içindir. Bu iki işletim sistemleri PC'nize yüklü - bir iş ve oyun için olan benzer olduğunu. Video oyunu öykünücüsü ve ikinci tip donanım. Bu PC için satın alma olabilir başka bir donanım aygıtı gibi. Sen ve çalıştırmak için yazılımı yüklemeniz bağlayın. Video oyunları sonra donanım takılması ve bu cihaz bilgisayara bağlı ile oynadı. Ise pazar genişletme çünkü oyun yazılımı itirazı genişlettikçe Elbette, yazılım geliştiricileri emülatörlerine seviyorum. Video oyunu olsa da, kendilerini pazar payı avantaj sağlar teknoloji ile parça konusunda isteksiz olduğu geliştiricileri konsolu. Geliştiriciler konsol için, emülatörlerine daha az kar ve bu yeni ve daha güçlü bir konsol zamanı göstermek anlamına gelir. Bu yüzden ne yazık ki hırslı oyun için, Xbox 360 öykünücüsü henüz mevcut değil. Ancak, emin olabilirsiniz gün bir yayımlanan bu çok ileri. |
|
| |||
| |||
| No Ve bile bir ettik edilmiş, muhtemelen 10 360s değer çalıştırmak için bir PC gerekir ediyorum olacak. Dürüst olmak gerekirse, you're kapatma konsolu satın almak daha iyi. |
![]() |
|
| Bookmarks |