![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, аз съм четене в интернет използвате USB Flashdrive да заредите неща върху 360, т. е. музика, снимки и видеоклипове, DivX и т.н., също така и за игра спасява, а не спаси игри, но тези от интернет, знаеш ли как да се суап неща намира и къде да ги получите от Im във Великобритания? и се нуждаят от една игра с изключение на GTA IV, случайно изтри ми един. Благодарение Lawrie X |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие не можете да го направите. Можете да го поток от Memory Stick - но всъщност няма да можете да го запишете върху Xbox HD от Memory Stick.
Никой не би им 64MB Memory Stick противен случай, те биха могли да получите 4GB USB за същата цена, MS са алчни така, още един пример как трябва да използват своите безжични адаптер, който цена 80 лири (когато той е бил първият се, все още 55 сега) частично costinbg толкова много, тъй като техните алчни, и отчасти защото те crammed във 802,11 бг и , дори и при 90% Xbox потребители са на АГ честотна лента ... ми включени: @ Моята система: FordyPC
|