menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Xbox 360 - Flash Drive

Reply

Thread Nástroje
Old 1. července 2008, 04:07
Nový člen skupiny

Default Xbox 360 - Flash Drive

Zdravím všechny, jsem byl čtení na webu o použití USB Flashdrive na zatížení tak na 360, tedy hudbu, fotografie a videa divx, atd., i pro hru ukládá, nejsou uloženy hry, ale ty z webu, to víte, jak se swapový celé věci a pokud se jim z chatu ve Velké Británii? a je třeba hru uložte pro GTA IV, náhodném vymazán můj jeden.

Díky Lawrie x
Old 22. červenec 2008, 10:31
Dárce Skupina

Default Xbox 360 - Flash Drive

Nemůžete to udělat. Můžete proud z Memory Stick - ale nemůžete skutečně uložit jej na Xbox HD z Memory Stick.

Nikdo by se do jejich 64 mb Memory Stick jinak, by mohli dostat 4gigabajt USB za stejnou cenu,

MS jsou chamtivých rád, že další příklad, jak se budete muset používat svůj bezdrátový adaptér, který cenu 80 liber (když to bylo poprvé ven, ještě nyní 55) částečně costinbg tolik, protože jejich chamtivých, a částečně proto, že v namačkány 802.11 bg a , i když 90% uživatelů jsou na xbox ag rychlost ... mi v ceně: @
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Flash Drive pomlaskávat prosím? KanoakaVirus Drives & Removable Media 9 22. duben 2008 15:43
Hledáte právo flash disk CE Jones Drives & Removable Media 1 4. února 2008 10:38
Flash disk? cheesewheels99 Drives & Removable Media 6 1. února 2008 23:55
8GB flash disk-jen 30 dolarů! cheesepuff Drives & Removable Media 3 26. ledna 2008 00:20
Flash Drive nvineyard Drives & Removable Media 3 23. srpna 2007 05:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.