mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Xbox 360 - Flash Drive

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 1, 2008, 04:07
Naujas Narys

Sveiki visi, aš buvau svarstymą apie naudojant USB Flashdrive įkelti medžiagą į 360 interneto, ty muziką, nuotraukas ir DIVX filmai ir tt, taip pat žaidimas taupo, bet ne išgelbėti tuos žaidimus, bet iš interneto, ar žinote, kaip apsikeitimo Daiktai skersai ir kur juos gauti iš im in UK? ir reikia Žaidimo išskyrus GTA IV, netyčia sunaikino mano vienos.

Ačiū Lawrie x
Old Liepa 22, 2008, 10:31
Donorų grupės

You can't do it. Galite srautas iš "Memory Stick" - bet tu negali realiai išsaugoti ant Xbox HD iš "Memory Stick".

Niekas jų 64MB Memory Stick kitaip, jie gali gauti 4GB USB už tą pačią kainą,

VN godus kaip, kad yra dar vienas pavyzdys, kaip reikia naudotis savo bevielio ryšio adapterio kuri kainuoja 80 svaras sterlingų (kai jis pirmą kartą buvo atlikti dar 55 metu), iš dalies costinbg tiek daug, nes jų gobšus, ir iš dalies todėl, kad jie sugrūsti į 802,11 BG ir , net 90% xbox users are ON AG pralaidumo ... man įtraukta: @
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.